Отиди в съдържанието

Блог

Прочети интересни статии в блога на easybook.bg

Приключения с Easybook

- от easybook

Искате да се предизвикате и да изживеете ново и вълнуващо приключение?

 

Ето нашите 3 предложения за разтоварване от забързаното ежедневие.

Снимка в блог пост
1. Насладете се на незабравим ден из природата и пробвайте Каякинг през уикенда с АХ Спорт!

Подарете си незабравим и чист адреналин. Слейте се с водата и каяка по течението в бързите води.  Карането на каяк е подходящо за всеки ентусиаст на водни спортове.


2. Полет с Парапланер 

Полетът с парапланер ще Ви предостави уникална възможност да усетите чистата свобода, за която всеки мечтае. В небето с парапланер можете да летите в различни посоки и на различни височини, което Ви дава възможност за по – интересно изживяване. По време на полета се освобождавате от силата на земната гравитация и изпитвате лекота, която е магична и освежаваща. И не на последно място, са гледките, които ще Ви оставят без дъх.

 

3. Конна езда  

Конната езда носи със себе си безброй положителни ефекти върху психическото и физическото здраве на човека. Конната езда помага за релаксация и намаляване на стреса, както и подобряването на менталното благополучие. Този спорт изисква умения за комуникацията с животното, което се оказва благоприятно и удовлетворяващо за човешката психика. Конната езда е начин да изразите любовта си към природата и животните. Особено важно е децата да бъдат често около животни, защото по този начин те създават здрава връзка с друго живо същество, което предотвратява особености на характера, като срамежливост. Терапията с животни могат да имат благоприятен ефект върху проблеми със съсредоточаването.