Управлявай ефективно с easybook.bg

easybook.bg е уникална уеб платформа за резервации и плащане на услуги онлайн. Единственото цялостно интегрирано решение в областта на услугите. Намираш, Резервираш, Плащаш!


1. За Обекта - Платформата easybook.bg е най-доброто средство за популяризиране на вашия бизнес сред голям брой крайни клиенти-възможност да увеличите личната си клиентела. 
 

icon (12).pngВсеки Търговски Обект има собствен профил в платформата - представени са всички детайли за обекта, снимки, всички крайни услуги групирани в категории, ценова листа, всички служители/специалисти работещи в Обекта, актуален график за резервиране на дата и час, google интерактивна карта с локацията на Обекта и др.


icon (2).pngКлиентите могат да търсят обекта ви както чрез търсачката по конкретен адрес, по най-близко разстояние от дадено местоположение, по име на обект, име на услуга, име на служител, професия.


icon (20).pngВ easybook.bg клиентът може да резервира търсената услуга като избере предпочитан обект и служител, който да го обслужи или като избере обекта според мястото и часът удобен за него. Удобно. Лесно. Бързо.


icon (14).pngУдобство за клиентите ви - те резервират и плащат онлайн от всяка точка и по всяко време чрез мобилното ни приложение. Заплащането в платформата се осъществява чрез PayPal, ePay, Apple Pay, Google Pay, Revolut или банкови карти.


stars.pngВсеки клиент използвал услуга на обекта може да даде обратна връзка (оценка и коментар) за качество на услугата и работата на вашите служители.


icon (15).pngeasybook.bg ви дава възможност да популяризирате и увеличите продажбите на продукти, които предлагате в обектите си! Клиентите поръчват и плащат онлайн – просто повикайте куриер и той ще достави вашите стоки до адреса посочен от потребителя.


2. Административният модул на easybook.bg ви дава иновативно и уникално решение за цялостно управление на вашия обект. Управлението на вашия бизнес вече е по-ефективно, лесно и мобилно! 
 

icon (16).pngУправление на вътрешните ви резервации и цялостния график на извършваните услуги в обекта ви - интегрирано с резервациите от клиенти през интернет.


icon (17).pngКонтролиране натовареността на графика на вашите служители не само в предпочитаните часове от деня, но и в ненатоварените периоди -на редовни или промо цени.


icon (13).pngПестене на време и средства за контрол и управление на служители и материали – информация за ефективността на всеки служител; задаване на приоритети при резервиране на услуги за конкретен служител. Лесно управление на цените на услугите-стандартен ценоразпис, промоционални и сезонни оферти.


icon (1).pngОт резервационната система можете да изпращате индивидуално съобщение до клиентите и служителите си, както и да съхранявате онлайн бележки и коментари свързани с клиент ползвал услугите ви.


icon (3).pngРегулярни електронни справки, които улесняват бизнес анализите на управителите на обекти – стандартни и по заявка – по услуги, продукти, служители, клиенти, оборот и т.н.


icon (5).pngВсеки служител в обекта ще има свой Профил – снимка, име, длъжност, отзиви от клиенти обслужени от него, график с работно време. Служителите следят онлайн актуалните си резервации и се уведомяват с имейл в случай на промяна на часа на вече направена от клиента резервация.


icon (6).pngИндивидуални нива на достъп до функционалностите на системата – за собственици, служители, регистратори и т.н.


icon (7).pngСигурност и безопасност- чрез безкасовото разплащане избягвате събирането на оборот в брой от обектите си


icon (9).pngНие предлагаме изработка на интернет сайт на вашия обект, 360 виртуална разходка в обекта ви, както и заснемане на обекта, услугите,служителите и продуктите с цел представянето им в платформата.


3. Оставете справките и графиците на хартия в миналото! С easybook вие управлявате и следите графика, резервациите и плащането на всички услуги, които предлагате лесно и мобилно! С нашето мобилно приложение Вие управлявате обекта си, където и да се намирате! Маркетинг, промоции и реклама Вашите идеи са ключ към бъдещите ви успехи, а ние ви помагаме да ги реализирате успешно! 


icon (10).pngеasybook.bg ви дава възможност за реклама на ваши обекти, услуги, продукти- платени топ обяви, най-предпочитани обекти, публикуване на промоционлани оферти за конкретен период от време и др.


icon (19).pngеasybook.bg разполага със CRM система от най-ново поколение! Ние можем да ви предоставим анализи от базата данни на вашите лични клиенти по различни критерии. Изпратете персонализирани оферти до конкретни клиенти, реактивирайте „изгубени“ клиенти, увеличете приходите си чрез комбинирани оферти на база потребителските навици на клиентите ви.


icon (11).pngНаш Маркетинг и CRM специалист ще ви съдейства за изработка на реклама, подготовка на промоционални кампании, създаване на персонализирани оферти към вашите клиенти.


icon (18).pngМожете да се свържете с нас като ни изпратите съобщение чрез контактната ни форма. или да използвате нашия директен чат - ако в момента не сме на линия, изпратете съобщение на contact@easybook.bg или се обадете всеки ден от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа на телефонен номер +359 885 40 21 16 / +359 2 4241335