https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_711ffd3bc2.jpg
Холистична и алтернативна медицина

Здравен център Дар

гр. София, Център, ул. д-р Георги Вълкович 6
4.3 (4 отзива)
Здравен център „Дар“ е основан през 1991 г. От създаването си досега „Дар“ е посещаван от хиляди пациенти от страната и чужбина, предимно с тежки или нелечими от официалната медицина заболявания. Прак... Прочети още

Услуги

Кинезитерапия

Мануална терапия, хиропрактика и чекръкчийство

Мануална терапия, хиропрактика и чекръкчийство Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно-двигателната и периферната нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит, артрит, артроза, изкълчване, навехване на ставите и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навехвания. Лечението се извършва от холистичния лечител и медик Дончо Кръстев, с над 25 годишен стаж в алтернативната и конвенционална медицина. След предварителен лечебен масаж на болното място, следва наместване на навехнатата (луксирана/сублуксирана) става. Чрез стимулиране естествената енергетика на организма с акупресура, ефектът е по-бърз и дълготраен. Работата включва всички стави (по гр. стълб, крайници и др.), но при самата процедура се работи с основния за момента проблем. Според проблема се извършват от 1 до 10 процедури. Какви са ползите? Наместват се в здравословно естествено положение ставите и прешлените. Коригира се стойката, което спомага за правилното функциониране на вътрешните органи. Премахва се болката, излекуват се различни остри или хронифицирани състояния. Засилва се енергетиката на организма. Лекуват се почти всички проблеми на опорно-двигателната и периферната нервна система.
60.00 лв.
Резервирай

Диагностика

Компютърна ирисова диагностика и план за лечение

Компютърна ирисова диагностика и комплексен план за лечение Метод, който позволява бързо и цялостно определяне на здравословното състояние на човешкия организъм. Той се основава върху наблюдението и интерпретацията на адаптационно-трофичните изменения в ириса на окото, които са резултат от заболявания на дадени органи и системи в организма. При компютърната диагностика очите се заснемат през биомикроскоп с цифрова камера. По снимката на ирисите върху монитора лекар-иридолог прави диагностика по органи и системи, разкрива минали, настоящи или зараждащи се заболявания. Образите могат да бъдат увеличени много пъти с цел да се констатират някои важни подробности.  Схема на процедурата: Биомикроскопът се фокусира върху ириса, след което камерата се настройва за снимка. Когато необходимият фокус бъде постигнат, се прави снимката. Процедурата се повтаря за всеки ирис. Направените снимки на ирисите се обработват на компютър за получаване на идеален образ. Прави се отделен ирисов картон на пациента, който се запазва на файл в базата данни на компютъра. Направените снимки на ирисите се обработват на компютър за получаване на идеален образ.
80.00 лв.
Резервирай

Физиотерапия

Съставяне индивидуален комплекс лечебни упражнени

Съставяне индивидуален комплекс лечебни упражнения Комплексите от лечебни упражнения се съставят в няколко направления: 1. Според заболяванията на пациента, за лечение, самолечение и профилактика на заболяванията. 2. Според индивидуалните особености на пациентите и клиентите - пол, възраст, физически, психически и ментални качества и други. 3. По методиката на холистичния лечител Дончо Кръстев „Танцът на Спиралата“- не само за здраве, лечение и профилактика, а за постигане на благополучиe в личен и социален план. Чрез практиките в „Танцът на Спиралата“ човек постига хармония със себе си и Света, повишава своята лична сила, психична и умствена осъзнатост и регулира биоинформационното си поле и енергийни центрове. Упражненията от „Танцът на Спиралата“ включват древни практики от даоистката йога, но актуализирани спрямо днешното време и енергия на Земята и Космоса. Има и авторски упражнения, които са лесни за изпълнение за хора от всички възрасти и с голяма ефективност. Комплексите с упражнения служат за самостоятелна практика и ефикасността им е свързана с редовното им практикуване, препоръчано от съответния терапевт.
50.00 лв.
Резервирай

Служители

Дончо Кръстев
Дончо Кръстев
Мануална терапия
д-р Коста Николов
д-р Коста Николов
Ирисова диагностика

Продукти

Отзиви (4)

Валентина Александрова18 Февруари 2022 в 07:08
Мила Славкова23 Май 2022 в 16:04
Красимира Душкова3 Януари 2023 в 18:04
Мария Атанасова12 Март 2023 в 17:16