Банер на ABC FIGHT CLUB

ABC FIGHT CLUB

гр. София, Борисова градина, Национален Стадион Васил Левски, Сектор Б, Зала 5Б

11 индивидуални тренировки по избор

Тази услуга е без график

11 индивидуални тренировки по избор
След закупуване на картата се свържете директно с ABC FIGHT CLUB за уточнение вида и графика на провеждане на индивидуалните тренировки. Тренировките могат да бъдат по Бокс, Кикбокс или Таекуондо. Необходимо е да цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. 
Моля, в поле "Бележка към услуга", посочете вида тренировки, които желаете.
Една тренировка продължава 1 час.
Боксът е интелигентен спорт и е подходящ за хора, които искат освен да тренират тялото си да тренират и бързината на своя ум! Тренировките по бокс са високо интензивни, кардио и с насочена силова подготовка.
Кикбоксът е един от най-популярните бойни спортове в света. Основан на достъпни бойни техники, на удари с ръце (взаимствани от бокса) и крака( взаимствани от карате, таекуон-до и муай тай). Кикбоксът е подходящ, както за мъже и жени, така и за подрастващи.
Таекуон-дото е модерно бойно изкуство, създадено за севернокорейската армия. Корейското таекуон-до е научно обоснован способ за тялото, за самоотбрана и самоусъвършенстване, за разширяване на диапазона на човешките възможности. Като умение за водене на ръкопашен бой, таекуон-до се базира на използването на естествените оръжия на тялото – крака, ръце, глава, лакти, колена.

600.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на sпосочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез систематаd ни за поддръжка.