https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_346fc45400.jpg
Бойни изкуства

ABC FIGHT CLUB

гр. София, Борисова градина, Национален Стадион Васил Левски, Сектор Б, Зала 5Б
5.0 (3 отзива)
Клубът предлага различни видове тренировки с приоритет - таекуон-до ITF и кик бокс, но също и бокс, корейските бойни изкуства хапкидо и кумдо, занимания по СИСТЕМА и др. Разполага с добре оборудвана с... Прочети още

Услуги

Таекуондо

Таекуондо 90 минути

Таекуондо 90 минути Модерно бойно изкуство, създадено за севернокорейската армия. Корейското таекуон-до е научно обоснован способ за тялото, за самоотбрана и самоусъвършенстване, за разширяване на диапазона на човешките възможности. Като умение за водене на ръкопашен бой, таекуон-до се базира на използването на естествените оръжия на тялото – крака, ръце, глава, лакти, колена. Задължителна екипировка за пълноценна тренировка: Специализиран екип за таекуон-до „Добок”, тениска на клуба, за трениращите с жълт колан и нагоре, екипировка за спаринг (ръкавици за спаринг, протектори за крака, кори, гума за уста, каска, протектор за слабини). За екипи и екипировка за спаринг е добре да се консултирате с треньора на групата.
25.00 лв.
Резервирай

Таекуондо за деца от 5 до 9 години

Таекуондо за деца от 5 до 9 години Таекуон-до е бойно изкуство създадено за севернокорейската армия. Взаимствани са знания и умения от карате, субаки те кион и други бойни изкуства. Научно обоснован способ за използване на собсвеното тяло, за самоотбрана и самоусъвършенстване и разширяване на диапозана на човешките възможности. Като умение за водене на ръкопашен бой, таекуон-до се базира на използването на естествените оръжия на тялото – крака, ръце, глава, лакти, колена. Задължителна екипировка за пълноценна тренировка: Специализиран екип за таекуон-до „Добок”, тениска на клуба, за трениращите с жълт колан и нагоре, екипировка за спаринг (ръкавици за спаринг, протектори за крака, кори, гума за уста, каска, протектор за слабини). За екипи и екипировка за спаринг е добре да се консултирате с треньора на групата.
25.00 лв.
Резервирай

Таекуондо за деца от 10 до 16 години

Таекуондо за деца от 10 до 16 години Таекуон-до е вид бойно изкуство, което се основава на знания и умения от бойни изкуства като карате, субаки те кион и други. Това е средство за използване на собственото тяло, за самоотбрана и самоусъвършенстване, за разширяване диапазона на човешките възможности. Като умение за водене на ръкопашен бой, таекуон-до се базира на използването на естествените оръжия на тялото – крака, ръце, глава, лакти, колена. За пълноценна тренировка екипировката е задължителна: Специализиран екип за таекуон-до „Добок”, тениска на клуба, за трениращите с жълт колан и нагоре екипировка за спаринг (ръкавици за спаринг, протектори за крака, кори, гума за уста, каска, протектор за слабини). За екипи и екипировка за спаринг е добре да се консултирате с треньора на групата.
25.00 лв.
Резервирай

Кик бокс

Кикбокс 90 минути

Кикбокс 90 минути Кикбоксът е един от най-популярните бойни спортове в света. Основан на достъпни бойни техники, на удари с ръце (взаимствани от бокса) и крака( взаимствани от карате, таекуон-до и муай тай). Тренировките по кикбокс могат да бъдат високо интензивни и силови, насочени към повишаване на спортната подготовка, могат да бъдат и перфектното средство за сваляне на напрежението от дългия работен ден. Кикбоксът е подходящ, както за мъже и жени, така и за подрастващи. Независимо дали искате да увеличите силата си, да стане по-уверени, да овладеете елементарните удари за самозащита, да работите върху психиката си, да подобрите координацията си или просто търсите изтощителна кардио тренировка, кикбоксът най-вероятно ще Ви допадне. Екипировката за пълноценна тренировка е задължителна: Тениска на клуба, боксови ръкавици 10-12oz, протектор за уста, бинтове за бокс, протектори за крака с покрити пръсти. Може да използвате също и уредни ръкавици за чувал, протектор за слабините, каска. Не се допуска да се тренира гол или по потник! По време на тренировка в залата, не се използват телефони и други средства за комуникация.
25.00 лв.
Резервирай

Кикбокс 60 минути

Кикбокс 60 минути Изкуството кикбокс е един от най-популярните бойни спортове в света. Базиран е на достъпни бойни техники, на удари с ръце (взаимствани от бокса) и крака (взаимствани от карате, таекуон-до и муай тай). Тренировките по кикбокс могат да бъдат високо интензивни и силови, насочени към повишаване на спортната подготовка, могат да бъдат и перфектното средство за сваляне на напрежението от дългия работен ден. Кикбоксът е подходящ, както за мъже и жени, така и за подрастващи. Искате да увеличите силата си, да стане по-уверени, да овладеете елементарните удари за самозащита, да работите върху психиката си, да подобрите координацията си или просто търсите изтощителна кардио тренировка? Кикбокс тренировките са за Вас! Екипировката за пълноценна тренировка е задължителна: Тениска на клуба, боксови ръкавици 10-12oz, протектор за уста, бинтове за бокс, протектори за крака с покрити пръсти. Може да използвате също и уредни ръкавици за чувал, протектор за слабините, каска. Не се допуска да се тренира гол или по потник! По време на тренировка в залата, не се използват телефони и други средства за комуникация.
25.00 лв.
Резервирай

Хапкидо

Хапкидо

Хапкидо Хапкидо е корейско бойно изкуство за самозащита. В Хапкидо се прилагат, както „меки“  техники подобни на тези в Айкидо, така и „твърди“, приличащи на техниките от Таекуон-до или Карате. В Хапкидо съществува голямо изобилие от хвърляния, ключове, завъртания и други подобни на техниките от Айкидо. По-голяма част от техниките се заключват в първоначално избягване на удар или захват, последващо нарушаване на равновесието на противника или хвърляне и приключват с удар, болезнен ключ на става, душене или техника за получаване на болков контрол. Много типични за Хапкидо са ключовете с крак, което позволява да се задържи противника под контрол, като при това се запази свобода на ръцете. Всичко това е наложило Хапкидо като едно от най-подходящите за употреба от полиция и военни, бойно изкуство. Трябва да се отбележи, че състезания по Хапкидо не се провеждат, тъй като практикуващите смятат, че с въвеждането на правилник за водене на бой се нарушават принципите на реалната приложимост. За пълноценна тренировка екипировката е задължителна: Тениска на клуба, боксови ръкавици 10-12oz, протектор за уста, бинтове за бокс, протектори за крака с покрити пръсти. Може да използвате също и уредни ръкавици за чувал, протектор за слабините, каска. Не се допуска да се тренира гол или по потник! По време на тренировка и в залата не се използват телефони и други средства за комуникация.
25.00 лв.
Резервирай

Бокс

Индивидуална тренировка по избор

Индивидуална тренировка по избор След закупуване се свържете директно с ABC FIGHT CLUB за уточнение вида и часа на провеждане на индивидуалната тренировка. Тренировката може да бъде по Бокс, Кикбокс или Таекуондо. Необходимо е да цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.  Моля, в поле "Бележка към услуга", посочете вида тренировка, която желаете - Бокс, Кикбокс или Таекуондо. Индивидуалната тренировка е с продължителност 60 минути. Боксът е интелигентен спорт и е подходящ за хора, които искат освен да тренират тялото си, да тренират и бързината на своя ум! Тренировките по бокс са високоинтензивни, кардио и с насочена силова подготовка. Кикбоксът е един от най-популярните бойни спортове в света. Основан на достъпни бойни техники, на удари с ръце (взаимствани от бокса) и крака (взаимствани от карате, таекуон-до и муай тай). Кикбоксът е подходящ, както за мъже и жени, така и за подрастващи. Таекуон-дото е модерно бойно изкуство, създадено за севернокорейската армия. Корейското таекуон-до е научно обоснован способ за тялото, за самоотбрана и самоусъвършенстване, за разширяване на диапазона на човешките възможности. Като умение за водене на ръкопашен бой, таекуон-до се базира на използването на естествените оръжия на тялото – крака, ръце, глава, лакти, колена.
80.00 лв.
Купи

Специални оферти тренировки

11 индивидуални тренировки по избор

11 индивидуални тренировки по избор След закупуване на картата се свържете директно с ABC FIGHT CLUB за уточнение вида и графика на провеждане на индивидуалните тренировки. Тренировките могат да бъдат по Бокс, Кикбокс или Таекуондо. Необходимо е да цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.  Моля, в поле "Бележка към услуга", посочете вида тренировки, които желаете. Една тренировка продължава 1 час. Боксът е интелигентен спорт и е подходящ за хора, които искат освен да тренират тялото си да тренират и бързината на своя ум! Тренировките по бокс са високо интензивни, кардио и с насочена силова подготовка. Кикбоксът е един от най-популярните бойни спортове в света. Основан на достъпни бойни техники, на удари с ръце (взаимствани от бокса) и крака( взаимствани от карате, таекуон-до и муай тай). Кикбоксът е подходящ, както за мъже и жени, така и за подрастващи. Таекуон-дото е модерно бойно изкуство, създадено за севернокорейската армия. Корейското таекуон-до е научно обоснован способ за тялото, за самоотбрана и самоусъвършенстване, за разширяване на диапазона на човешките възможности. Като умение за водене на ръкопашен бой, таекуон-до се базира на използването на естествените оръжия на тялото – крака, ръце, глава, лакти, колена.
600.00 лв.
Купи

Служители

МГ
Михаел Гергинов
Треньор по Таeкуон-до
КГ
Красимир Гергинов
Треньор по Кикбокс и Хапкидо
КМ
Калин Мирчев
Треньор по Кикбокс
АД
Александра Димитрова
Треньор по Таекуон-до и Кикбокс

Отзиви (3)

Цветина Вейгант8 Август 2021 в 19:49
Ladinka Michailova14 Януари 2022 в 05:14
Eva van Silfhout16 Май 2023 в 16:01