https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_1735d349df.jpg
Фитнес

Атлетик Мега Мол

гр. София, Люлин 7, бул. Царица Йоанна 15, Мега Мол, ет. 2
5.0 (1 отзив)
Вие, нашите клиенти, ни правите това, което сме - една от водещите компании във фитнес индустрията в България. Вашата мотивация и удовлетвореност от тренировката са основния ни приоритет. Поради което... Прочети още

Услуги

Групови тренировки

Баланс

Баланс Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. Тренировката по Баланс е физическа активност, насочена към подобряване на координацията, стабилността и баланса на тялото. Тази тренировка се основава на различни упражнения и техники, които целят да засилят мускулите, да подобрят гъвкавостта и укрепят централната част на тялото. Включва упражнения за динамично балансиране, статично балансиране и силово балансиране, както и упражнения за координация.
12.00 лв.
Резервирай

HIIT тренировка

HIIT тренировка Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. Тренировката HIIT (High-Intensity Interval Training) е форма на физическа активност, която се основава на редуване на високоинтензивни упражнения с кратки периоди на почивка или нискоинтензивни упражнения. Главното предимство на HIIT тренировката е, че може да доведе до ефективно изгаряне на калории, подобряване на издръжливостта и повишаване на метаболизма дори след приключване на тренировката (феноменът "изгаряне на следгорене"). Тя е подходяща както за отслабване, така и за подобряване на общата фитнес форма.
12.00 лв.
Резервирай

Circl mobility

Circl mobility Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. Тренировката по CIRCL MOBILITY е форма на физическа активност, насочена към подобряване на мобилността и гъвкавостта на тялото чрез изпълнение на специфични упражнения и движения. Тя се фокусира върху увеличаване обхвата на движение на ставите, укрепване на стабилността и контрола на тялото. Лицензирана програма водена от сертифицирани инструктори.
12.00 лв.
Резервирай

Функционална тренировка

Functional interval training

Functional interval training Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. FIT е Функционална Интервална Тренировка (Functional Interval Training) - методика, която цели да подобри общата фитнес форма, издръжливостта и силата. Включва разнообразни упражнения, като силови упражнения, кардио и функционални движения, които се изпълняват с висока интензивност за определени интервали, следвани от кратки периоди на почивка или ниска интензивност.
12.00 лв.
Резервирай

Пилатес

Пилатес

Пилатес Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. Методът „Пилатес“ е система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди повече от деветдесет години от германеца Йозеф Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие и прави фигурата по-стройна.
12.00 лв.
Резервирай

Специални оферти тренировки

Пъмп

Пъмп Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. Тренировката Пъмп или още наричана тренировка с тежести е форма на физическа активност, която използва упражнения с тежести за изграждане на мускулна сила и издръжливост. Тя се основава на принципа на висока повторяемост и ниска до средна тежест на тренировъчните натоварвания с минимална почивка между сериите.
12.00 лв.
Резервирай

Зумба

Зумба

Зумба Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. Зумба (zumba) е групова аеробна (кардио) тренировка, основана на танци. Съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често зумба хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства, които често се изпълняват заедно с клекове и удари.
12.00 лв.
Резервирай

Фитнес карти

Месечна фитнес карта

Месечна фитнес карта След закупуване на картата се свържете директно с Атлетик Мега Мол, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Картата важи за всички 11 клуба. Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка на ден, достъп до Атлетик Онлайн зала за периода на картата, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. При подновяване на картата преди датата на изтичане, се ползва 10% отстъпка. Валидност: 1 месец от датата на първа тренировка, която трябва да посочите в поле "Бележка към услуга".
69.99 лв.
Купи

Годишна фитнес карта

Годишна фитнес карта След закупуване на картата се свържете директно с Атлетик Мега Мол, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Картата важи за всички 11 клуба. Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка на ден, 2 часа безплатен паркинг, опция за замразяване 2 пъти за до 1 месец, достъп до Aтлетик Oнлайн зала за периода на картата, лоялна програма. Доплащане за втора групова тренировка в деня - 4 лв. Валидност: 12 месеца от датата на първа тренировка, която трябва да посочите в поле "Бележка към услуга".
499.99 лв.
Купи

Служители

АМ
Атлетик Мега Мол
Запазване на час

Отзиви (1)

Мила Кадиева 18 Октомври 2022 в 18:06