https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_1590e60b74.jpg
Фитнес

Атлетик Студентски град

гр. София, Студентски град, ул. д-р Йордан Йосифов 1
5.0 (2 отзива)
Вие, нашите клиенти, ни правите това, което сме - една от водещите компании във фитнес индустрията в България. Вашата мотивация и удовлетвореност от тренировката са основния ни приоритет. Поради което... Прочети още

Услуги

Фитнес карти

Месечна карта за фитнес и групови тренировки

Месечна карта за фитнес и групови тренировки След закупуване на картата се свържете директно с Атлетик Студентски град, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. При нова забрана за посещение на фитнеси и спортни зали, всички закупени карти ще могат да бъдат използвани след отпадането й. Валидност: 30 дни от първата дата на посещение, която трябва да посочите в поле "Бележка към услуга". Картата важи за всички 11 клуба от марката Атлетик фитнес и включва: - фитнес и 1 групова тренировка на ден. За всяка допълнителна групова тренировка в рамките на деня се заплащат 4 лв. (допълнително, на място в обекта). - Сауна, Wi-Fi, Сейфове за ценности; - 2 часа безплатен паркинг в МОЛ-овете; - Душ.
69.00 лв.
Купи

Месечна фитнес карта

Месечна фитнес карта След закупуване на картата се свържете директно с Атлетик Студентски град, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Картата важи за всички 11 клуба. Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка на ден, достъп до Атлетик Онлайн зала за периода на картата, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. При подновяване на картата преди датата на изтичане, се ползва 10% отстъпка. Валидност: 1 месец от датата на първа тренировка, която трябва да посочите в поле "Бележка към услуга".
69.99 лв.
Купи

Годишна фитнес карта

Годишна фитнес карта След закупуване на картата се свържете директно с Атлетик Студентски град, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Картата важи за всички 11 клуба. Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка на ден, 2 часа безплатен паркинг, опция за замразяване 2 пъти за до 1 месец, достъп до Aтлетик Oнлайн зала за периода на картата, лоялна програма. Доплащане за втора групова тренировка в деня - 4 лв. Валидност: 12 месеца от датата на първа тренировка, която трябва да посочите в поле "Бележка към услуга".
499.99 лв.
Купи

Канго джъмпс

Kangoo jumps and Tabata

Kangoo jumps and Tabata Цената включва: зала с фитнес уреди, 1 групова тренировка, 2 часа безплатен паркинг, лоялна програма. По време на тренировката Kangoo Jumps се изпълняват разнообразни движения и комбинации, включващи скокове, бягане, танци и други кардио упражнения. Специалните обувки помага за намаляване на натоварването на ставите, като разпределят тежестта на цялото тяло, а това прави тренировката по-щадяща и подходяща за хора с различно ниво на напредналост. Резултатите са подобряване на издръжливостта, изгаряне на калории, укрепване на мускулите и подобряване на координацията и баланса.
12.00 лв.
Резервирай

Служители

АС
Атлетик Студентски град
Запазване на час

Отзиви (2)

Анна Дочева3 Юни 2021 в 17:14
Владислав Иванов27 Ноември 2021 в 17:08