https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_37f4a22b72.jpg
Холистична и алтернативна медицина

Аура Център Лотос Пловдив

гр. Пловдив, Център, ул. Драган Цанков 49
5.0 (2 отзива)
Аура Център Лотос Пловдив, гр. Пловдив, Център, ул. Драган Цанков 49, Холистична и алтернативна медицина Ние предлагаме следните услуги: Аура и Биорезонанс диагностика и терапии, Вега тест за индивиду... Прочети още

Услуги

Диагностика

Аура снимка и анализ

Аура снимка и анализ Преди процедурата клиентът трябва да отстрани всички метални предмети от себе си – бижута, часовник, както и телефон. Настанява се на удобен стол. По време на теста не се кръстосват ръце и крака. Операторът включва компютърна програма, а клиентът поставя лява ръка върху метални сензори, като внимава всеки пръст да покрива съответния за него сензор. За минута-две програмата улавя и показва на екрана снимката на аурата и всички съпътстващи данни: баланс на аурата, енергийна защита, състояние на чакри, стрес/релакс, ум-тяло-дух съотношение, нива на интуиция, разум, емоции и физическа сила, Ин-Ян баланс. Клиентът получава подробно устно разяснение на всички показатели, като се разглеждат от две страни: физическо и енергийно (психоемоционално) състояние. Снимка и текстов доклад се записват на момента в PDF формат и на посочен електронен адрес и/или флашка се изпращат веднага заедно, с писмени препоръки съобразно индивидуалните нужди на клиента. При допълнително желание и плащане от страна на клента, Аура Център Лотос Пловдив предлага също контролен тест и 3D заснемане на аурата.
45.00 лв.
Резервирай

Аура снимка и анализ за деца до 18 години

Аура снимка и анализ за деца до 18 години Необходими данни: име, по желание фамилия. Операторът включва компютърна програма, а клиента поставя лява ръка върху метални сензори, като внимава всеки пръст да покрива съответния за него сензор. За минута-две програмата улавя и показва на екрана снимката на аурата и всички съпътстващи данни: баланс на аурата, енергийна защита, състояние на чакри, стрес/релакс, ум-тяло-дух съотношение, нива на интуиция, разум, емоции и физическа сила, Ин-Ян баланс. Клиентът получава подробно устно разяснение на всички показатели, като се разглеждат от две страни: физическо и енергийно (психоемоционално) състояние. Снимка и текстов доклад се записват на момента в PDF формат и на посочен електронен адрес и/или флашка се изпращат, веднага заедно с писмени препоръки съобразно индивидуалните нужди на клиента. При допълнително желание и плащане от страна на клиента, Аура Център Лотос Пловдив предлага също контролен тест и 3D заснемане на аурата. Преди процедурата клиентът трябва да отстрани всички метални предмети от себе си – бижута, часовник, както и телефон. Желателно е да се намира и в нормално състояние на духа, да не е екзалтиран или разгневен. Настанява се на удобен стол. По време на теста не се кръстосват ръце и крака.
25.00 лв.
Резервирай

Биорезонанс диагностика

Биорезонанс диагностика Тестът се извършва чрез поставяне на специални слушалки върху ушите, снабдени с тригерни (светлинни) датчици, след което се стартира програма на компютър. Изследването продължава 30-40 минути, като първо върви диагностичната част, а след това всеки орган се разглежда поотделно от оператора. Готовите резултати се получават в рамките на два дена, в електронен формат с описани препоръки, на посочен от клиента електронен адрес. Клиентът не бива да консумира храна, кафе и алкохол 2-3 часа преди прегледа. Желателно е в деня на изследването да не приема хранителни добавки и лекарства, освен ако не са жизнено важни. Клиентът трябва да отстрани всички метални предмети от себе си – бижута, часовник, също и телефон. Настанява се на удобен стол. По време на теста не се кръстосват ръце и крака. Необходими данни: име и фамилия, дата на раждане, пол, кръвна група (ако е известна).
90.00 лв.
Резервирай

Лечебни терапии

Метатерапия

Метатерапия Изисквания за прилагане на метатерапията: Необходимо е клиентът да е провел Биорезонансна диагностика, за да се пристъпи към терапия. Трябва да се отстранят всички метални предмети  – бижута, часовник, както и телефон. По време на курса с Метатерапия може да се приемат билки и лекарства, както и да се правят други терапевтични процедури. Настанявате се на удобен стол, като не кръстосвате ръце и крака. Необходими данни: име и фамилия, дата на раждане, пол, кръвна група (ако е известна). Терапията се извършва чрез поставяне на специални слушалки върху ушите, снабдени с тригерни (светлинни) датчици и се стартира програма на компютър. Първо се изследват органите, на които ще се изпълнява терапията, след което се провежда самата терапия. В центъра на увреденото място се поставя отправна точка, от която започва вибрационно лечение към повърхността на органа. Целта е да се обърне честотата на клетките, които са в неблагоприятен тъмен цвят, до нормален светъл цвят (процеса е на възстановяване до нормална честота). Клиентът наблюдава на екрана как тъмните участъци се подменят в светло жълт цвят. Препоръчителният курс е 10 терапии.
24.00 лв.
Резервирай

Терапия с честотен генератор

Терапия с честотен генератор Изготвянето на индивидуална програма за терапия с честотен генератор е на база установени конкретни патогени, като могат да се ползват резултатите от Биорезонансна диагностика или от лабораторни изследвания. Клиентът трябва да отстрани металните предмети от себе си, особено такива с батерии – часовник или телефон. Честотният генератор е снабден с четири броя електроди – 2 цилиндрични за ръцете и 2 пластини за краката, т.е електромагнитните вълни, настроени с обърната честота за различните патогени, се подават през четири контактни точки. Така се постига по-бърз и траен ефект. Клиентът се събува бос и стъпва върху метални пластини (след дезинфекция), които са поставени върху затоплена електрическа възглавница за повече комфорт. В ръцете си хваща цилиндрични електроди и се стартира индивидуалната програма. Продължителността е различна, спрямо броя и вида на патогенните микроорганизми, варира от 60 до 150 минути. Има възможност за поставяне програмата на пауза при нужда от отдих на клиента. Усещането наподобява леко боцкане, в никакъв случай не е болезнено, още повече че волтажа може да се наглася спрямо чувствителността на човека. Необходими са най-малко 10 последователни процедури (за 10 дена) за постигане на ефект.
20.00 лв.
Резервирай

Енергийно възстановяване

Енергийно възстановяване Изискване е сваляне на метални предмети и телефони. Терапията се извършва върху затоплено водно легло (температура около 37 градуса), под леглото са поставени 3 броя биогенератори, които излъчват енергия, балансираща чакрите и меридианите в тялото. Клиентът ляга на водното легло, завива се с одеяло, със слушалки се пуска релаксираща музика или водена медитация. Правим подбор и на аромати за съпътстваща ароматерапия, в зависимост от нуждите на клиента. След процедура не е желателно да се извършват натоварващи физически действия, тъй като човек се чувства отпуснат и е добре да се даде време на енергията да се възстанови и разпредели. Терапията е особено подходяща при емоционални и хормонални проблеми, а за най-добър ефект се препоръчват 10 процедури.
25.00 лв.
Резервирай

Физиотерапия

Физиотерапия

Стимулация по акупунктурните точки, съобразно състоянието на клиента, с цел отключване на лечебната енергия по меридианите
14.00 лв.
Резервирай

Служители

Аура Център Лотос Пловдив
Аура Център Лотос Пловдив
Запазване на час

Отзиви (2)

Руми Михайлова4 Юни 2021 в 11:43
Добринка Трънгалова12 Април 2023 в 06:03