https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_9672330068.jpg
Холистична и алтернативна медицина

Аура център Самхита

гр. Пловдив, Кършияка, ул. Поп Манол 1А
4.7 (3 отзива)
Аура център „Самхита“ Ви предлага едно комплексно решение за постигане на вътрешен баланс на психическо, енергийно и физическо здаве. С високотехнологична и сертифицирана апаратура ще може да направит... Прочети още

Услуги

Диагностика

Аура диагностика с Аура камера

Аура диагностика с Аура камера С Аура камера - разбери цвета, размера и целостта на твоята Аура.  В какво състояние е твоето енергийно здраве и нивата на енергиите в чакрите. Ще може да разберете къде точно е проблемът и как да го решите. Ще получите специални препоръки как да работите над проблемната чакра. С какви минерали, аромати, храни, мантри и др. може да я активирате. Цялата информация, с цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите в чакрите, с подробно текстово обяснение и препоръки ще получите в електронен вариант. След консултацията ще се прецени от каква коригираща терапия имате нужда. След провеждане на тази терапия, чрез наблюдение с Аура камера ще видим реалните промени на енергийното ви състояние.
30.00 лв.
Резервирай

Енергийна диагностика консултиране и терапия

Енергийна диагностика, консултиране и терапия Цената включва консултация, диагностика и прилагане на 1 от трите терапии: Аура диагнотика с Аура камера, Масаж с тибетски пеещи купи или Светлинна и звукова стимулация с PSIQ. Енергийната диагностика ще Ви помогне да намерите начин за физическо, емоционално и енергийно благополучие. След консултацията се преценява от каква терапия имате нужда. С Аура камера се прави диагностика и се анализира енергийното и психо-емоционалното състояние. Ще се разгледат подробно чакрите и ако има дисбаланс, ще се въдейства върху Вашата биоенергетика. С тибетските пеещи купи и камертони се изчистят външни вредни въздействия. Чрез изпълняването на определени Йога асани, според Вашите нужди ще се укрепи физическо и психическо Ви здраве. С устройство PSIQ - чрез светлинна и звукова стимулация максимално бързо ще се балансират лявото и дясното полукълба. Когато всички седем енергийни центъра са отворени и добре развити, човешката енергийна система е в състояние на хармония и пълно равновесие. Човек в това състояние е самоуверен, щастлив и е в хармония със себе си.
50.00 лв.
Резервирай

Аура диагностика за деца и 60+ години

Аура диагнотика с Аура камера за деца до 10 г. и хора над 60 г. Специална цена за деца под 10 и възрастни над 60 години. Цялата информация с цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще получите в електронен вариант. С Аура камера може да се разбере цвета, размера и целостта на Аурата. В какво състояние е енергийното Ви здраве и нивата на енергиите в чакрите. Всяка чакра отговаря за определени качества на характера и за определени органи. Ще може да разберете, къде точно е проблемът и как да го решите. Ще получите специални препоръки, как да работите над проблемната чакра. С какви минерали, аромати, храни, мантри и др. може да я активирате.
20.00 лв.
Резервирай

Масажи

Терапия с тибетски пеещи купи

Терапия с тибетски пеещи купи Контактен виброакустичен масаж или звукокорезонансна терапия - още така наричат този древен, алтернативен метод за цялостно възстановяване на психиката и тялото. Премахва ежедневния стрес и умора, променя се качеството на енергията в тялото, повишава се вибрацията на клетките и те се регенерират.
50.00 лв.
Резервирай

Антицелулитен масаж с електроимпулси 30 минути

Антицелулитен масаж с електроимпулси 30 минути Масажът стимулира кръвната и лимфната циркулация. Ускорява биологичното и физиологичното взаимодействие между мазнините и мускулната тъкан. Импулсите дълбоко навлизат през кожата и чрез енергийната мрежа на организма достигат навсякъде. Отпушват блокажите по пътя си – застой на енергия, телесни течности, патогени и твърди образувания. Този масаж помага при: наднормено тегло; варикозни вени; целулит; забавена обмяна на веществата; възстановяване след раждане; дегенериране на отделни мускулни групи; липса на еластичност на кръвоносните съдове и като цяло – липса на тонус. Електроимпулсния масаж е комплексно решение за различни проблеми с обединените методи на акупунктурата и физиотерапията.
40.00 лв.
Резервирай

Антицелулитен масаж с електроимпулси 60 минути

Антицелулитен масаж с електроимпулси 60 минути Този масаж помага при: наднормено тегло; варикозни вени; целулит; забавена обмяна на веществата; възстановяване след раждане; дегенериране на отделни мускулни групи; липса на еластичност на кръвоносните съдове и като цяло – липса на тонус. Електроимпулсния масаж е комплексно решение за различни проблеми с обединените методи на акупунктурата и физиотерапията. Масажът стимулира кръвната и лимфната циркулация. Ускорява биологичното и физиологичното взаимодействие между мазнините и мускулната тъкан. Импулсите дълбоко навлизат през кожата и чрез енергийната мрежа на организма достигат навсякъде. Отпушват блокажите по пътя си – застой на енергия, телесни течности, патогени и твърди образувания.
30.00 лв.
Резервирай

Здравни масажи

Електроимпулсен масаж на гърба 30 минути

Електроимпулсен масаж на гърба 30 минути Електроимпулсният масаж дoпpинacя зa нaмaляване нa бoлките и дискомфорта, кaтo блoкиpa cигнaлитe, кoитo идват oт нepвнaтa cиcтeмa към мoзъкa. Това е едно комплексно решение за различни проблеми, което обединява методите на акупунктурата и физиотерапията. С различни програми може да стегнете или да отпуснете мускулите, да намалите болката или да разградите подкожните мазнини. Помага при: радикулит, дископатия, болки в гърба и ставите; облекчава отоците и болките в рамената, гърба, мускулите; премахва напрежението на cxвaнaтите мycкyли на шията, гърба, раменете и кръста; помага при дегенерирането на отделни мускулни групи; разпределя течностите в организма; изчиства токсините, натрупани в организма, подобрява функциите на отделителната система и засилва имунитета; подобрява съня; облекчава главоболието; подпомага кръвообращението и обмяната на веществата.
20.00 лв.
Резервирай

Електроимпулсен масаж на гърба 60 минути

Електроимпулсен масаж на гърба 60 минути Електроимпулсен масаж на гърба при: радикулит, дископатия, болки в гърба и ставите; облекчава отоците и болките в рамената, гърба, мускулите; премахва напрежението на cxвaнaтите мycкyли на шията, гърба, раменете и кръста; помага при дегенерирането на отделни мускулни групи; разпределя течностите в организма; изчиства токсините, натрупани в организма, подобрява функциите на отделителната система и засилва имунитета; подобрява съня; облекчава главоболието; подпомага кръвообращението и обмяната на веществата. Електроимпулсният масаж дoпpинacя зa нaмaляване нa бoлките и дискомфорта, кaтo блoкиpa cигнaлитe, кoитo идват oт нepвнaтa cиcтeмa към мoзъкa. Това е едно комплексно решение за различни проблеми, което обединява методите на акупунктурата и физиотерапията. С различни програми може да стегнете или да отпуснете мускулите, да намалите болката или да разградите подкожните мазнини.
30.00 лв.
Резервирай

5 броя електроимпулсен масаж на гърба 30 минути

5 броя електроимпулсен масаж на гърба 30 минути 5 масажа -30% = 70 лв. (1 масаж - 14 лв.) След закупуване на картата се свържете директно с Аура център Самхита, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за 5 броя електроимпулсен масаж на гърба - всеки по 30 минути. Валидността на картата е 1 месец след закупуване. Електроимпулсният масаж дoпpинacя зa нaмaляване нa бoлките и дискомфорта, кaтo блoкиpa cигнaлитe, кoитo идват oт нepвнaтa cиcтeмa към мoзъкa. Това е едно комплексно решение за различни проблеми, което обединява методите на акупунктурата и физиотерапията. С различни програми може да стегнете или да отпуснете мускулите, да намалите болката или да разградите подкожните мазнини. Помага при: радикулит, дископатия, болки в гърба и ставите; облекчава отоците и болките в рамената, гърба, мускулите; премахва напрежението на cxвaнaтите мycкyли на шията, гърба, раменете и кръста; помага при дегенерирането на отделни мускулни групи; разпределя течностите в организма; изчиства токсините, натрупани в организма, подобрява функциите на отделителната система и засилва имунитета; подобрява съня; облекчава главоболието; подпомага кръвообращението и обмяната на веществата.
70.00 лв.
Купи

Консултация психолог

Активиране на чакрите със стимулация PSIQ

Активиране на чакрите със светлинна и звукова стимулация PSIQ PSIQ "Асистент" е една от най-новите разработки на европейски учени. Основното в него е, че действа директно върху човешката биоенергетика, оптимизирайки работата на негови енергийни центрове. Устройството със светлинна и звукова стимулация PSIQ "Асистент" е създаден специално да съдейства за обучението на мозъка. Може да се настройва на нужната честота, съобразно конкретни нужди.
50.00 лв.
Резервирай

Чакра масаж

Чакра масаж Този масаж е насочен към духовния мир на човека. Той по много деликатен и ефективен начин допринася за съхраняване и възстановяване на физическата и душевната хармония. С помощта на чакра масажа може да се ускори не само лечението на заболявания, а и да се уравновеси вътрешния мир. Чакра масаж се прави чрез лекуване с полагане на ръка.
30.00 лв.
Резервирай

5 броя чакра масаж

5 броя чакра масаж 5 масажа -30% = 105 лв. (1 масаж - 21 лв.) След закупуване на картата се свържете директно с Аура център Самхита, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за 5 броя чакра масаж, всеки по 60 минути. Валидност след закупуване: 1 месец. Този масаж е насочен към духовния мир на човека. Той по много деликатен и ефективен начин допринася за съхраняване и възстановяване на физическата и душевната хармония. С помощта на чакра масажа може да се ускори не само лечението на заболявания, а и да се уравновеси вътрешния мир. Чакра масаж се прави чрез лекуване с полагане на ръка.
105.00 лв.
Купи

Йога

Йога

Йога Авторски комплекс - поетапно активиране на чакрите. Умствената и физическата стимулации на чакрите водят до изменения в съзнанието, активизират психологичния потенциал и  дават поглед "отвисоко". Тялото става гъвкаво, а умът спокоен. След тези практики ще имате ясна представа и знания какви асани, какво дишане, как и кога, в каква определена жизнена ситуация да ги използвате. Как максимално да отворите желани качества, за да сте ефективни и да се справяте с евентуални проблеми. Практиката усилва чувството за сигурност и стабилност, събужда усещането за жизненост и комфорт в собственото ни тяло. 
15.00 лв.
Резервирай

Индивидуална йога Балансиране на чакрите

Индивидуална йога Балансиране на чакрите Индивидуалната практиката цели да балансира Вашите чакри според Вашето състояние. С поетапно активиране на чакрите тялото Ви ще стане гъвкаво, а умът спокоен. След тези практики ще имате ясна представа и знания, какви асани и какво дишане да използвате в определена житейска ситуация. Как максимално да подобрите определени качества, за да сте по-ефективни. Чакрите са енергийни центрове разположени по гръбначния стълб и по основния енергиен канал и служат като входове за потока на енергия във физическото тяло. Всяка чакра е свързана с жлезите и органите в тази част на тялото. Енергийният поток на чакрата може да бъде в дисхармония, в резултат на небалансираност или стрес в емоционален, ментален или душевен аспект. Тази дисхармония може евентуално да причини физическо заболяване.
30.00 лв.
Резервирай

8 практики групова йога

8 практики групова йога След закупуване на картата се свържете директно с Аура център Самхита, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва 8 посещения на групова йога, всяко от което по 90 минути. 1 месец след датата на закупуване е валидността за използване на картата. Всяка практика от 1 час и 30 минути включва: дихателна практика, йога практика, динамична медитация, водена медитация. Асаните са подходящи за всеки ден и могат да се изпълняват от хора, които нямат опит в Йога. Кундалини Йога – поетапно активиране на чакрите. Умствената и физическа стимулация на чакрите води до изменения в съзнанието, активизира психологичния потенциал и дава поглед "отвисоко". Тялото става гъвкаво, а умът спокоен. След тези практики ще имате ясна представа и знания, какви асани, какво дишане, как и кога, в каква определена жизнена ситуация да ги използвате. Как максимално да отворите желани качества, за да сте ефективни и да се справяте с евентуални проблеми.
91.00 лв.
Купи

Медитации

Индивидуална Водена медитация

Индивидуална Водена медитация Водената медитация е специално психическо състояние с различна дълбочина и интензивност и с определена насоченост. Медитациите са на различни теми - състрадание, любов, търпение, щедрост, прошка и други по-широкообхватни цели. Медитацията ще ти пречисти мисленето, ще те освободи от тревоги и страхове, ще позволи да чуеш вътрешния си глас и да взимаш правилните за теб решения.
50.00 лв.
Резервирай

5 броя водена медитация

5 броя водена медитация 5 сеанса -30% = 140 лв. (1 сеанс - 28 лв.) След закупуване на картата се свържете директно с Аура център Самхита, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за 5 сеанса, всеки по 60 минути. Валидността за използване на картата е 1 месец след закупуване. Чрез водена медитация ще настройваме на определени честоти. Ще визуализирате чакрите, които ще отваряте и ще пълните с енергия за да заработят максимално добре и да проявите себе си оптимално в този свят. Медитацията съдържа и технически упражнения за усъвършенстване на личностните качества - състрадание, любов, търпение, щедрост, прошка и към по-широкообхватни цели. Тя пречиства мисленето, освобождава от тревоги и страхове, позволява да чуеш вътрешния си глас и да се вземе правилно решение. 
140.00 лв.
Купи

Курсове и медитации 10 часа

Курсове и медитации 10 часа След закупуване на картата се свържете директно с Аура център Самхита, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Курсът може да се провежда както индивидуално, така и групово и онлайн. ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/13951_service.pdf] можете да научите повече информация за всички курсове. Валидност: 30 дни от датата на закупуване.
300.00 лв.
Купи

Лечебни терапии

Рейки терапия

Рейки терапия Със силата на Рейки, камертон и тибетски пеещи купи се възстановява равновесието на всички нива. Възстановява се общото състояние на организма, балансират се чакрите и се вдига вибрацията на енергийното и физическото тяло. Връща се чувството за спокойствие, вътрешната хармония и безопасност. Ще усвоите ефикасна защита срещу разрушителни злонамерени вибрации. Когато всички чакри са балансирани, енергиите на тялото свободно протичат през тях, не срещат никакви пречки и така тялото функционира на оптимален режим.
50.00 лв.
Резервирай

Танцувална терапия

Танцувална терапия Танци за премахване на емоционални блокажи. Терапията се основава на „Оргонната терапия“ на Вилхелм Райх. Тя представлява хореографско-психологически комплекс от пет различни танца за премахване на емоционални блокажи. Ще станем по-уверени в себе си, по-грациозни, по-жизнерадостни и по-щастливи.
20.00 лв.
Резервирай

Пакет 5 урока Танцувална терапия

Пакет 5 урока Танцувална терапия След закупуване на картата се свържете директно с Аура център Самхита, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Танци за премахване на емоционални блокажи. Терапията се основава на „Оргонната терапия“ на Вилхелм Райх. Тя представлява хореографско-психологически комплекс от пет различни танца за премахване на емоционални блокажи. Ще станем по-уверени в себе си, по-грациозни, по-жизнерадостни и по-щастливи. Валидност: 30 дни от датата на закупуване.
80.00 лв.
Купи

Специални оферти здраве

Диагностика с Аура камера и Масаж с тибетски купи

Аура диагностика с Аура камера и Масаж с тибетски пеещи купи ПРОМО ЦЕНА от 70 на 50 лв. С Аура камера може да се разбере цвета, размера и целостта на Аурата. В какво състояние е енергийното Ви здраве и нивата на енергиите в чакрите.  Контактен виброакустичен масаж премахва ежедневния стрес и умора, променя се качеството на енергията в тялото, повишава се вибрацията на молекулите, и се регенерират клетките. Ще проследим как се променя аурата преди и след терапия с тибетски пеещи купи.
50.00 лв.
Резервирай

Астрология

Астрологична прогноза с аудио запис

Астрологична прогноза с аудио запис Мигът, в който сме родени, е изобразен в уникалността и красотата на Звездната ни карта, така наречената - Натална карта! Тя е нашият пътеводител, наръчник, който, ако можем да „прочетем“, би ни отвел до истинската същност на това, за което душата ни е слязла тук на Земята! Наталната карта е нашият ориентир. Както туристът в планината има нужда от компас, за да стигне целта, която си е поставил, така и ние чрез астрологията можем да получим насоки!
50.00 лв.
Резервирай

Кинезитерапия

Екстензионна терапия с инверсна лежанка

Екстензионна терапия с инверсна лежанка Инверсната лежанка е уред за провеждане на „инверсна терапия“ - техника, при която вие сe задържате надолу с главата, разтягате гръбнака и облекчавате болките в гърба. Теорията е, че при промяната на гравитацията на тялото, натискът в гърба се облекчава, а гръбнакът се разтяга. Използването на инверсна лежанка е полезно при хора със следните проблеми: болки в гърба; болки в кръста; болки в областта на шията; забавена лимфна циркулация; ишиас; прищипани нерви; сколиоза; гръбначни изкривявания в детска възраст; главоболие, причинено от увреждане на прешлените на гръбнака; продължителни спазми и схващания на мускулите. Позволява да се изправя гръбнака и да се избягват състоянията, описани по-горе. Тя има и общи здравословни ползи - намалява мускулното напрежение в тялото, така мускулите се прочистват от токсини и са по-богато кръвоснабдени. Намалява нивото на стрес, подобрява здравето на връзките в тялото. Те се хидратират по-добре, стимулира се образуването на колаген и връзките са в много по-добро здраве. Използването на инверсна лежанка осигурява естествено разтягане и балансира мускулите и връзките. Това директно се отразява в по-голяма мускулна ефективност, подобрена мобилност и по-добра гъвкавост. За подобряване на микроциркулацията и инервацията се използва дъска "Садху".
50.00 лв.
Резервирай

Индивидуален урок

Танц за младоженците

Танц за младоженците Нека вашият първи сватбен танц да бъде незабравим спомен за вас и за вашите гости. Със специално създадена за вас хореография ще бъдете неповторими и индивидуални. Ще бъдете най-добрата двойка на дансинга, която ще изуми всички гости.
80.00 лв.
Резервирай

Пакет 5 урока Танц за младоженците

Пакет 5 урока Танц за младоженците След закупуване на картата се свържете директно с Аура център Самхита, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Нека вашият първи сватбен танц да бъде незабравим спомен за вас и за вашите гости. Със специално създадена за вас хореография ще бъдете неповторими и индивидуални. Ще бъдете най-добрата двойка на дансинга, която ще изуми всички гости. Валидност: 30 дни от датата на закупуване.
350.00 лв.
Купи

Служители

Виктория Цуркан
Виктория Цуркан
Енерготерапевт

Отзиви (3)

Георги Мачкърски31 Август 2021 в 14:42
Stoqn Popov2 Ноември 2021 в 16:15
Михаела Илиева16 Ноември 2022 в 18:12