https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_ac2a590e80.jpg
Козметични процедури за лице и тяло

Beauty Salon Tesori

гр. София, Красно село, ул. Пчела, бл. 199, партер
5.0 (1 отзив)


Фризьорство, маникюр, педикюр, козметика, масажи и дерматологични процедури и други.
Полезни съвети за първоначално поставяне на филър в устните прочетете тук

Услуги

Терапии и процедури за лице

Микронидлинг мезотерапия на лице с дермапен

Микронидлинг мезотерапия на лице с дермапен Дермапен е автоматично устройство, подобно на химикалка, което завършва със специално конструиран накрайник, снабден с множество иглички. В хода на процедурата електрическата енергия придава възвратно-постъпателни движения на накрайника, при което игличките проникват в кожата, след което се изтеглят навън. При многократното повторение на този процес кожата е подложена на многократни убождания, в резултат на което се предизвиква каскада от биохимични и клетъчни процеси, водещи до активиране на клетките на кожата, които образуват колаген. След няколко седмици от първата процедура това довежда до образуване на по-стегната и плътна кожа, с подобрена еластичност – това става в резултат на образуваните нови съединително-тъканни колагенови снопчета. Като допълнение към процедурата в специално предвиден за целта контейнер във вътрешната част на накрайника може да се поставят различни вещества, които да засилят ефекта на механичното стимулиране. Тези вещества могат да са колагенови стимулатори, изсветляващи продукти, хидратиращи вещества, антиоксиданти и др. Образуваните микроканали в кожата дават възможност за бързото навлизане на веществата и по-високата им ефективност в дълбоките слоеве на кожата.
80.00 лв.
Резервирай

Избелващ пилинг лице без излющване Filorga

Избелващ пилинг лице без излющване Filorga Погрижи се за лицето с продукти на Filorga.
70.00 лв.
Резервирай

4 процедури Избелващ пилинг лице без излющване

4 процедури Избелващ пилинг лице без излющване Получавате 3 процедури + 1 подарък с продукти на марката Filorga. След закупуване се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
210.00 лв.
Купи

Мигли

Удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм

Удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм За вашите естествени мигли се прикрепят удължители от естествена коприна с различна дължина и дебелина, които впоследствие се сливат с естествените мигли на клиента. Използва се хипоалергенно хирургическо лепило, което не вреди по никакъв начин на естествените мигли. Резултатът е удивителен и миглите изглеждат изключително естествено. Единственото важно условие е да използвате разгримиращи и почистващи продукти, които са на водна основа. Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала. Важно е да знаете, че Вашите мигли също както и косата падат ежедневно и в рамките на 2-4 месеца се подновяват напълно, затова се препоръчва да се прави поддръжка поне веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни удължители на новоизрасналите косъмчета. Оптималното време за поддръжка, което препоръчваме е 3 седмици.
80.00 лв.
Резервирай

Поддръжка на мигли косъм по косъм

Поддръжка на мигли косъм по косъм Процедурата включва почистване с продукти за дегримиране (почистване с дегримат и дезинфекция на околоочния контур със сребърна вода), подсушаване на миглите, залепване на пач под очите, нанасяне и залепване на миглите с противоалергично лепило на растителна основа, разресване, подсушаване, техника косъм по косъм с копринени, много леки мигли.
50.00 лв.
Резервирай

Ламиниране и трайно извиване на мигли

Ламиниране, трайно извиване на естествени мигли с френски продукти в Beauty Salon Tesori
70.00 лв.
Резервирай

Мезотерапия

Мезотерапия запълване бръчки пачи крак

Мезотерапия запълване бръчки пачи крак Процедурата се изпълнява с Nano soft игли на Filorga.
150.00 лв.
Резервирай

4 процедури Мезотерапия запълване бръчки пачи кра

4 процедури Мезотерапия запълване бръчки пачи крак След закупуване се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за 3 процедури + 1 подарък. Мезотерапията се извършва с Nano soft игли на Filorga.
450.00 лв.
Купи

Мезотерапия за растеж на вежди

Мезотерапия за растеж на вежди в Beauty Salon Tesori
80.00 лв.
Резервирай

Ботокс

Ботолифт пачи крак с Nano soft игли

Ботолифт пачи крак с Nano soft игли Включва продукти от растителен произход.
75.00 лв.
Резервирай

4 процедури Ботолифт пачи крак с Nano soft игли

4 процедури Ботолифт пачи крак с Nano soft игли Вземете 3 процедури и получавате 1 безплатна. След закупуване се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Услугата се извършва с продукти от растителен произход.
225.00 лв.
Купи

Ботокс терапия против изпотяване 1 зона

Ботокс терапия против изпотяване 1 зона Зоните, от които можете да избирате са: врат, мишници, длани и стъпала. Терапията е доказано безболезнена.
40.00 лв.
Резервирай

Перманентен грим

Микроблейдинг на устни

Микроблейдинг на устни
350.00 лв.
Резервирай

Микроблейдинг на очна линия

Микроблейдинг на очна линия
350.00 лв.
Резервирай

Вежди

Почистване и оформяне на вежди

Почистване и оформяне на вежди в Beauty Salon Tesori
10.00 лв.
Резервирай

Оформяне и боядисване на вежди

Beauty Salon Tesori предлага оформяне и боядисване на вежди
17.00 лв.
Резервирай

Почистване на вежди жени

Почистване на вежди жени Неправилното oформяне на вежди може да доведе до визуално непривлекaтелен изглед на вашето лице. За тяхната форма, особено при жените, следва да се отделя особено внимание. Редовното оформяне на вeждите е грижа, която всяка жена трябва да полага. Те играят голяма роля във формирането на привлекателен поглед при всеки един от нас. Винаги са в полезрението на близките ни хора или тези, с които разговаряме, затова не трябва да имат фрапантен цвят или форма. Добре е цветът да бъде само с един-два нюанса по различен от този на косата ви. При тъмнокосите, цветът на веждите трябва да е по-светъл, а при светлокосите – по-тъмен. Правилно оформените вежди са рамката на лицето ви.
10.00 лв.
Резервирай

Терапии и процедури за тяло

Радиочестота ултразвук против стрии целулит 1 зона

Радиочестота и ултразвук против стрии и целулит 1 зона Можете да изберете една от следните зони: ханш, ръце или корем.
35.00 лв.
Резервирай

Радиочестота ултразвук против стрии целулит 2 зони

Радиочестота и ултразвук против стрии и целулит 2 зони Получавате радиочестота и ултразвук против стрии и целулит на следните две зони: бедра и ханш.
60.00 лв.
Резервирай

Радиочестота ултразвук против стрии целулит 3 зони

Радиочестота и ултразвук против стрии и целулит 3 зони Получавате радиочестота и ултразвук против стрии и целулит на следните три зони: бедра, ханш и корем.
80.00 лв.
Резервирай

Кола маска

Кола маска Lycon жени цяло лице

Процедурата кола маска Lycon жени цяло лице в Beauty Salon Tesori непременно ще върне увереността и самочувствието Ви!
25.00 лв.
Резервирай

Кола маска Lycon жени бикини линия

Кола маска Lycon жени бикини линия в Beauty Salon Tesori
20.00 лв.
Резервирай

Кола маска жени цели крака с ленти

Beauty Salon Tesori предлага кола маска жени цели крака с ленти
30.00 лв.
Резервирай

Масажи

3 броя класически масаж

3 броя класически масаж След закупуване на картата се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва 3 броя класически масаж. Всеки масаж е с продължителност 55 минути.
147.00 лв.
Купи

5 броя класически масаж

5 броя класически масаж След закупуване на картата се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва 5 броя класически масаж. Всеки масаж е с продължителност 55 минути.
225.00 лв.
Купи

Биоревитализация

Биоревитализация с пилинг на FILOGRA цяло лице

Beauty Salon Tesori предлага биоревитализация с пилинг на FILOGRA цяло лице
70.00 лв.
Резервирай

Биоревитализация с пилинг на FILOGRA частично

Биоревитализация с пилинг на FILOGRA частично в Beauty Salon Tesori
40.00 лв.
Резервирай

Терапии за коса

Микронидлинг терапия против косопад

Микронидлинг терапия против косопад
150.00 лв.
Резервирай

Микронидлинг терапия против косопад 7 процедури

Микронидлинг терапия против косопад 7 процедури След закупуване на картата се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за 7 процедури микронидлинг терапия против косопод. Процедурата се основава на въвеждането на коктейл от хранителни вещества в скалпа. Косопадът притеснява както жените, така и мъжете. Един от най-ефективните начини за предотвратяване на загубата на коса е мезотерапията. Средното количество на косми по главата при хората е около 100,000. Отделните косми имат различни цикли на развитие, така че да може винаги да имат приблизително еднаква плътност, за разлика от някои животни, които страдат от линеене. Всеки от нас има средно количество на косопад от около 40-70 косъма на ден, това е естествено явление и не трябва да е причина за безпокойство. Въпреки това, ако губите все повече и повече, тогава ще е необходимо да се направи нещо за това. 
900.00 лв.
Купи

Микроиглена терапия против косопад Filorga

Преборете се с несъвършенствата с Микроиглена терапия против косопад Filorga в Beauty Salon Tesori.
160.00 лв.
Резервирай

Специални оферти масажи

Специална оферта 5 броя антицелулитен масаж

Специална оферта 5 броя антицелулитен масаж След закупуване на специалната оферта се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Възползвайки се от тази оферта получавате 45% отстъпка от реалната цена на масажите! Продължителността на един масаж е 50 минути.  Масажът значително подобрява кръвообращението в областта на проблемните зони и намалява образуването на оттоци в долните крайници.
175.00 лв.
Купи

Специална оферта 10 броя антицелулитен масаж

Специална оферта 10 броя антицелулитен масаж След закупуване на специалната оферта се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. 50% отстъпка от реалната цена! Времетраенето на 1 масаж е 50 минути. С антицелулитния масаж се цели да се постигне т.нар. „разбиване” на целулита. В превод това означава дрениране на задържаната лимфна течност, която „блокира” мастните (целулитните) клетки и пречи на пълноценното им усвояване от организма в процеса на изгаряне на мазнини.
290.00 лв.
Купи

Оферта 5 броя 35 минутен антицелулитен масаж

Оферта 5 броя 35 минутен антицелулитен масаж След закупуване на офертата, се свържете директно с Beauty Salon Tesori, като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Получавате 5 броя антицелулитен масаж за 35 минути. Възползвайте се от 35% отстъпка от реалната цена! Масажът значително подобрява кръвообращението в областта на проблемните зони и намалява образуването на оттоци в долните крайници.
98.00 лв.
Купи

Дермални филъри

Уголемяване на устни с NanoSoft игли

За сметка на убожданията ще получите невероятно прецизен резултат на уголемяване на устни с NanoSoft игли в Beauty Salon Tesori
80.00 лв.
Резервирай

Лечебни терапии

Кристалотерапия за тяло

Кристалотерапия за тяло Терапия с използването на лечебната сила на кристалите и свойството им да променят потока на енергията в тялото. За прилагането на терапията единственото изискване е да сте в удобно облекло. Терапията е с продължителност около час, работи се върху енергийните центрове на тялото, около и по него се разполагат кристали, които изграждат мандала, строго индивидуална и лична според целта на терапията. Към терапията може да се приложи и еликсир, зареден от кристалите.
39.00 лв.
Резервирай

Служители

Лидия
Лидия
Козметик

Отзиви (1)

Hristo Gaydarov16 септември 2021 в 20:34