https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_8c6ad2ffdc.jpg
Козметични процедури за лице и тяло

Бюти Стил салон за красота

гр. София, Младост 1А, бл. 504, до вход 4
0.0 (0 отзива)
Бюти Стил салон за красота е изграден от специалисти, които ще ви предложат едно невероятно изживяване и ще ви накарат да се почувствате специални. При нас всеки клиент ще получи специално внимание и ... Прочети още

Услуги

Перманентен грим

Микроблейдинг

Микроблейдинг Микроблейдингът е ръчен метод за рисуване на косъмчета в областта на веждите, като с помощта на микро ножчета се имплантира пигмент на повърхностно ниво в кожата. Процедурата НЕ Е подходяща за хора с мазна кожа, тъй като би била с кратка трайност. Обичайно рисунъкът остава в кожата около година и половина, като изсветлява постепенно, до пълното му изчезване.
250.00 лв.
Резервирай

Перманентни вежди

Перманентни вежди Микропигментацията на вежди е модерен машинен метод за изграждане, корекция или попълване на вежди. Процедурата е подходяща за хора с всякакъв тип кожа. Пигментът се имплантира в повърхностния слой на кожата посредством микроигли. Използва се анестетик на два етапа по време на процедурата. След процедурата цветът е силно интензивен, до преминаване на оздравителния период.
250.00 лв.
Резервирай

Перманентен грим контур устни

Перманентно очертаване на устните в Бюти Стил салон за красота с контур за устни
220.00 лв.
Резервирай

Мигли

Поставяне на мигли косъм по косъм

Поставяне на мигли косъм по косъм Процедурата по поставянето на миглите е в следните стъпки: – почистване на миглите и клепача със специален разтвор; – поставяне на медицинска лепенка за изолиране на долните мигли; – обезмасляване на естествените мигли; – поставяне на 1 изкуствен косъм върху всеки един естествен.
45.00 лв.
Резервирай

Поддръжка на мигли косъм по косъм

Поддръжка на мигли косъм по косъм При поддръжка на мигли косъм по косъм се махат частично старите мигли и се поставят нови върху всеки естествен косъм.
30.00 лв.
Резервирай

Поставяне мигли 3D ефект

Поставяне мигли 3D ефект Стъпки: - почистване на миглите и клепача със специален разтвор; - поставяне на медицинска лепенка за изолиране на доните мигли; - обезмасляване на естествените мигли; - поставяне на три изкуствени косъмчета върху всеки един естествен косъм за по-обемен ефект.
70.00 лв.
Резервирай

Терапии и процедури за лице

3D Meso botox lifting процедура

3D Meso botox lifting процедура 3D Meso botox lifting е процедура за цяло лице от ново поколение, осигуряваща лифтинг ефект, наподобяващ ботулиновия токсин, но без болка и без странични ефекти. Процедурата е подходяща при видимо изразени: - бръчки около зоната на горната устна; - бръчки под очите – пачи крак; - разширени пори и белези от акне; - по-тъмни кожи, нетолерантни към лазерен лифтинг. Чрез нея се подобрява еластичността и твърдостта на кожата, запълва дълбоките бръчки, осигурява мощен повдигащ ефект, прави кожата гладка и сияйна. Необходими са 2-3 процедури с интервал 2 седмици.
40.00 лв.
Резервирай

24K Meso Gold Therapy терапия за лице

24K Meso Gold Therapy терапия за лице Златен блясък за Вашата кожа, иновативен мезококтейл на основата на растителни стволови клетки, обогатени със златни пептиди. Изключителен лифтинг ефект, стягащ отпуснатата кожа и ремоделиращ контура на лицето.
35.00 лв.
Резервирай

Избелваща терапия за лице Meso Whitening

Избелваща терапия за лице Meso Whitening Съдържа билки с избелващ ефект. Подходяща за: изчистване на петна, изравняване на тена и за сенки под очите.
40.00 лв.
Резервирай

Дермални филъри

Поставяне на филър с хиалурон 0,5 мл на устни

Поставяне на филър с хиалурон 0,5 мл на устни Посредством филър Alaxin FL от IBSA се постига ефект на блясък, освежаване и повдигане на устните, и естествено предефиниране на контура им. Използва се 0,5 мл хиалурон.
140.00 лв.
Резервирай

Поставяне на филър с хиалурон 1 мл на устни

Поставяне на филър с хиалурон 1 мл на устни За процедурата се използва 1 мл хиалурон. Посредством филър Alaxin FL от IBSA се постига ефект на блясък, освежаване и повдигане на устните и естествено предефиниране на контура им.
280.00 лв.
Резервирай

Вежди

Оформяне на вежди

Оформяне на вежди в Бюти Стил салон за красота
7.00 лв.
Резервирай

Боядисване на вежди

Еднакъв цвят на косата и веждите с боядисване на вежди в Бюти Стил салон за красота
8.00 лв.
Резервирай

Почистване и боядисване на вежди

Бюти Стил салон за красота предлага почистване и боядисване на вежди
15.00 лв.
Резервирай

Кола маска

Кола маска цели крака жени

Кола маска цели крака жени При желание, може да се направи допълнително всяка една от следните зони: ръце, интим, бикини зона, мишници, локална зона, горна устна, като се доплаща на място в обекта. Моля, в поле "Белелжка към услуга", да посочите допълнителна зона, ако желаете такава.
28.00 лв.
Резервирай

Кола маска половин крака жени

Кола маска половин крака жени По желание, може да се направи всяка една от следните допълнителни зони: ръце, интим, бикини зона, мишници, локална зона, горна устна, за които се доплаща на място в обекта. Моля, ако желаете допълнителна зона, да я посочите в поле "Белелжка към услуга".
15.00 лв.
Резервирай

Кола маска цяло тяло жени

Кола маска цяло тяло жени Цената включва кола маска на цели крака, ръце, мишници, интим/бикини зона и горна устна.
70.00 лв.
Резервирай

Подстригване

Дамско подстригване

Дамско подстригване Цената включва подстригване и подсушаване на косата.
17.00 лв.
Резервирай

Мъжко подстригване

Мъжко подстригване Включва подстригване и подсушаване на косата.
15.00 лв.
Резервирай

Детско подстригване

Детско подстригване Подстригване и подсушаване на косата.
10.00 лв.
Резервирай

Прически

Прав сешоар

Прав сешоар Цената е за прав сешоар на къса коса. На място се доплаща, ако косата е с по-голяма дължина. Цените са останалите дължини са: - средна коса - 25 лв.; - дълга коса - 30 лв.
18.00 лв.
Резервирай

Извит сешоар букли

Извит сешоар букли Цената включва изсушаване на къса коса и оформянето й на букли, като на място се доплаща, ако косата е с по-голяма дължина. Цените за останалите дължини са: - средна коса - 25 лв.; - дълга коса - 30 лв.
20.00 лв.
Резервирай

Боядисване на коса

Балеаж

Балеаж Цената е за коса със средна дължина. За дълга коса цената може да нарастне до 110 лв., като разликата се доплаща на място в обекта.  С балеаж ще постигнете естествени преливащи се нюанси на косата си. Лесна поддръжка, без проблем се прилага както за къси, така и за по-дълги коси.
90.00 лв.
Резервирай

Кичури на фолио

Кичури на фолио Цената е за изваждане на кичури на фолио за до средно дълга коса. При по-голяма дължина на косата, разликата се доплаща на място. Цената за дълга коса е 65 лв., а за много дълга коса - 85 лв.
50.00 лв.
Резервирай

Терапии за коса

Дълбоко възстановяваща терапия коса Кадифе Магама

Дълбоко възстановяваща терапия за коса от серия Кадифе от Магама Терапията включва:  - измиване с дълбоко възстановяващ шампоан с арган Кадифе; - нанасяне на теращия Арган Кадифе - загряване и престой 15-20 минути; - запечатване на косъма с възстановяваща маска за коса с Арган на Кадифе; - подсушаване и завършек с масло -  коктейл Арган на Кадифе.
30.00 лв.
Резервирай

Кератинова терапия за коса

Кератинова терапия за коса Терапията е подходяща за подхранване на косата и представлява: - измиване с дълбоко възстановяващ кератинов шампоан; - нанасяне на бустер за дълбоко възстановяване с кератин - престой 15- 20 минути; - нанасяне на кератинова маска; Нанасяне на ампула с кератин без отмиване и подсушаване на косата със сешоар.
30.00 лв.
Резервирай

Маникюр

Дамски маникюр с обикновен лак

Дамски маникюр с обикновен лак Маникюрът включва сваляне на стар лак (ако има такъв), оформяне на нокътни плочки, почистване на кутикули, нанасяне на заздравител и лакиране с обикновен лак. При желание за декорация, на място се доплащат 2 лв. на нокът.
13.00 лв.
Резервирай

Дамски маникюр с гел лак

Дамски маникюр с гел лак Маникюрът с гел лак включва оформяне на нокти, оформяне на кутикули, лакиране с гел лак и масаж на ръце. При желание за декорация, на място се доплащат 2 лв. на нокът.
28.00 лв.
Резервирай

Гел лак с укрепване

Гел лак с укрепване Оформяне на нокти и кутикули, постявне на гел или акрилна пудра, лакиране с гел лак и масаж на ръце. При желание за декорация, на място се доплащат 2 лв. на нокът.
25.00 лв.
Резервирай

Ноктопластика

Изграждане с гел

Изграждане с гел Изграждането с гел включва изрязване на кутикули, оформяне и изграждане на нокти, лакиране с гел лак и масаж на ръце. При желание за декорация, на място се доплащат 2 лв. на нокът.
60.00 лв.
Резервирай

Поддръжка на гел

Поддръжка на гел Включва изрязване на кутикули, поддръжка на гел, офрмяне на нокти и лакиране с гел лак. Препопъчителен период за поддръжка на гел - 20 дни. При желание за декорация, на място се доплащат 2 лв. на нокът.
40.00 лв.
Резервирай

Гел върху естествен нокът

   
38.00 лв.
Резервирай

Педикюр

Дамски педикюр козметичен без лак

Дамски педикюр козметичен без лак Педикюрът включва накисване във вана със соли, изрязване на кутикули, оформяне на нокти, премахване на мъртва кожа, пилинг със скраб и масаж на ходила.
20.00 лв.
Резервирай

Дамски педикюр козметичен с обикновен лак

Дамски педикюр козметичен с обикновен лак Педикюрът включва накисване във вана със соли, изрязване на кутикули, оформяне на нокти, премахване на мъртва кожа, пилинг със скраб, поставяне на обикновен лак и масаж на ходила.
25.00 лв.
Резервирай

Дамски педикюр козметичен с гел лак

Дамски педикюр козметичен с гел лак Педикюрът с гел лак включва накисване във вана със соли, изрязване на кутикули, оформяне на нокти, премахване на мърт кожа, пилинг със скраб, поставяне на гел лак и масаж на ходила.
38.00 лв.
Резервирай

Масажи

Класически масаж

   
50.00 лв.
Резервирай

Масаж на гръб

   
30.00 лв.
Резервирай

Масаж на ходила

   
35.00 лв.
Резервирай

Здравни масажи

Дълбокотъканен масаж

   
60.00 лв.
Резервирай

Лечебен масаж

   
60.00 лв.
Резервирай

Лечебни терапии

Ароматерапия

   
60.00 лв.
Резервирай

Служители

БН
Биляна Николова
Козметик, фризьор
Горица
Горица
Масажист
П
Патрисия
Маникюрист