https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_4e96da062f.jpg
Екстремни спортове

CARVE Indoor Ski, Board & Bar

гр. София, Христо Смирненски, ул. Коста Лулчев 52
5.0 (1 отзив)
CARVE Indoor Ski, Board & Bar предлага уникална концепция, която комбинира възможността за целогодишна тренировка на най-популярните зимни спортове, заедно с уникалната атмосфера на тематичен планинск... Прочети още

Услуги

Ски уроци на закрито

5 Ски тренировки група за деца на закрито

5 Ски тренировки група за деца на закрито Картата важи за деца до 14-годишна възраст. Тренировките се провеждат в група до 3-ма души. Групите се определят спрямо нивото на трениращите. След закупуване на картата се свържете директно с CARVE Indoor Ski, Board & Bar, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва: - ски тренировка на закрито по система "10 минути каране, 10 минути почивка" в рамките на 60 минути; - ски оборудване и протектори; - сертифициран учител по ски за начинаещи или оператор на инсталацията за напреднали. Период на провеждане: 5-те тренировки трябва да се посетят в рамките на 3 месеца. Допълнителна информация:  - За по-голям комфорт носете ски/дълги чорапи. По желание, всеки може да си носи собствени ски/сноуборд обувки. - Деца до 7 години се обучават в индивидуални уроци и преминават в групови по преценка на инструктора.
170.00 лв.
Купи

5 Ски тренировки група възрастни на закрито

5 Ски тренировки група възрастни на закрито Картата важи за възрастни над 14-годишна възраст. Тренировките се провеждат в група до 3-ма души. Групите се определят спрямо нивото на трениращите. След закупуване на картата се свържете директно с CARVE Indoor Ski, Board & Bar, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Период на провеждане: Картата за 5 тренировки трябва да се използва в рамките на 3 месеца. Цената включва ски тренировка на закрито по система "10 минути каране, 10 минути почивка" в рамките на 1 астрономически час, ски оборудване и протектори, сертифициран учител по ски за начинаещи или оператор на инсталацията за напреднали. Препоръчително е да си носите дълги чорапи. При наличие, всеки може да използва собствени ски обувки.
190.00 лв.
Купи

10 Ски тренировки група за деца на закрито

10 Ски тренировки група за деца на закрито Картата важи за деца до 14-годишна възраст. Тренировките се провеждат в група до 3-ма души. Групите се определят спрямо нивото на трениращите. След закупуване на картата се свържете директно с CARVE Indoor Ski, Board & Bar, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. В картата са включени: - 60-минутна ски тренировка на закрито по система "10 минути каране, 10 минути почивка"; - ски оборудване и протектори; - инструктор по ски за начинаещи или оператор на инсталацията за напреднали. Период на провеждане: 10-те посещения се разпределят в период от 6 месеца. По желание и при наличие може да носите: - дълги чорапи; - собствени ски обувки. За най-малките (деца до 7 години) се предвижда първоначално индивидуално обучение и по преценка на инструктора преминават към групови тренировки.
305.00 лв.
Купи

Сноуборд уроци на закрито

5 Сноуборд тренировки група за деца на закрито

5 Сноуборд тренировки група за деца на закрито Картата важи за деца до 14-годишна възраст. Тренировките се провеждат в група до 3-ма души. Групите се определят спрямо нивото на трениращите. След закупуване на картата се свържете директно с CARVE Indoor Ski, Board & Bar, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. 5-те сноуборд посещения се осъществяват на закрито по система "10 минути каране, 10 минути почивка". Продължителност на една тренировка: 60 минути Цената включва сноуборд оборудване и протектори и тренировки със сертифициран учител по сноуборд за начинаещи или оператор на инсталацията за напреднали. Период на провеждане: Посещенията се разпределят в период от 6 месеца. За предпочитане е носенето на дълги чорапи и наличието на собствени сноуборд обувки. Деца до 7 години се обучават индивидуално и преминават в групови тренировки по сноуборд по преценка на инструктора.
190.00 лв.
Купи

5 Сноуборд тренировки група възрастни на закрито

5 Сноуборд тренировки група възрастни на закрито Картата важи за възрастни над 14-годишна възраст. Тренировките се провеждат в група до 3-ма души. Групите се определят спрямо нивото на трениращите. След закупуване на картата се свържете директно с CARVE Indoor Ski, Board & Bar, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва: сноуборд тренировка на закрито по система "10 минути каране, 10 минути почивка" в рамките на 1 астрономически час, сноуборд оборудване и протектори и сертифициран учител по сноуборд за начинаещи или оператор на инсталацията на екипировката за напреднали. Период на провеждане: Посещенията се осъществяват в рамките на 3 месеца. Допълнителна информация:  Предимство е, ако си носете дълги чорапи и собствени сноуборд обувки.
215.00 лв.
Купи

10 Сноуборд тренировки група за деца на закрито

10 Сноуборд тренировки група за деца на закрито Картата важи за деца до 14-годишна възраст. Тренировките се провеждат в група до 3-ма души. Групите се определят спрямо нивото на трениращите. След закупуване на картата се свържете директно с CARVE Indoor Ski, Board & Bar, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. За сумата получавате: - 10 сноуборд тренировки в група на закрито по система "10 минути каране, 10 минути почивка", всяка в рамките на 60 минути; - екипировка за сноуборд и предпазни протектори; - сертифициран инструктор по сноуборд за начинаещи или помощник за напреднали. Период на провеждане: Всички тренировки се извършват в рамките на 6 месеца. Допълнителна информация:  - За удобство носете дълги чорапи и собствени сноуборд обувки. - Деца до 7 години е необходимо да имат индивидуален инструктор за първите няколко урока преди да има уменията да посещава груповите тренировки.
335.00 лв.
Купи

Наем ски писта

Наем на писта на закрито 1 час

Наем на писта на закрито 1 час След закупуване на картата се свържете директно с CARVE Indoor Ski, Board & Bar, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Времетраене: 60 минути Закупената карта ви дава правото да тренирате ски и сноуборд на закрито в рамките на 1 астрономически час. В цената са включени и ски и сноуборд оборудване и протектори, както и инструктор със занимателна целм който да направи преживяването още по-интересно. Имате право да си носите собствени ски и сноуборд обувки.
150.00 лв.
Купи

Отзиви (1)

Цветин Спасов24 Декември 2022 в 11:40