Банер на Център за лазерна епилация Amour Aesthetic Center

Център за лазерна епилация Amour Aesthetic Center

гр. София, Манастирски ливади, ул. Борис Димовски 8

Лазерна епилация жени цели ръце и подмишници 6 процедури

Тази услуга е без график

Лазерна епилация жени цели ръце и подмишници 6 процедури
След закупуване на картата се свържете директно с Център за лазерна епилация Amour Aesthetic Center, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената включва 6 процедури по 30 минути.
В Amour Aesthetic Center използваме иновативна диодна лазерна технология за ефективно обезкосмяване на всяка част от тялото. Нашият диоден лазерен апарат разполага с три дължини на вълната, интегрирани в един апликатор (755 nm + 808 nm + 1064nm), и е подходящ за лазерна епилация дори през летния сезон, когато търсим перфектно гладка кожа.
Нашата лазерна епилация включва и иновативна система "crystal freeze", която използва сапфирен кристал, който охлажда кожата около третирания регион, осигурявайки безболезнено третиране на космите и приятно усещане за гладка кожа. Важно е да отбележим, че лазерната епилация не въздейства върху кожата и не й причинява увреждания. Поради тази причина процедурата е търсена и предпочитана и от двата пола.
Важно е да споделим и случаите, в които лазерната епилация е противопоказна: херпес, алергии, фоточувствителни медицински медикаменти, бременност или кърмене, диабет или история за келоиди, ракови образувания, пейсмейкър, епилепсия, скорошно излагане на слънце/солариум и др.
Грижа преди процедурата: 
- зоната трябва да бъде избръсната 1 ден преди процедурата, без да се наранява и раздразнява. Важно е косъмчетата да бъдат скъсени до гладко, за да бъде ефективна процедурата;
- не излагайте на слънце или солариум третираната зона поне 14 дни процедурата;
- в деня на процедурата носете удобни дрехи, които да покриват зоните, които ще третирате;
- не използвайте продукти за изкуствен тен и обезцветители на косми 14 дни преди процедурата;
- в деня на процедурата не бива да бъде поставян лосион, крем, дезодорант или друга козметика в зоната, която ще бъде третирана;
- не се подлагайте на каквато и да е ексфолиация или пилинг една седмица преди терапията;
- не премахвайте окосмяването с кола маска, епилатор или друг метод на отскубване преди лазерна епилация - поне 7 дни за зона лице и 14 дни за зони по тялото;
- ако се налага излагане на слънце преди/след терапията, използвайте UV защита 50+;
- препоръчително е предпазване с UV защита 50+ една седмица преди процедурата, за да няма активен тен.

780.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.