https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_405ce1554e.jpg
Фитнес

Дамски фитнес клуб Феерия

гр. София, Център, ул. Бузлуджа 40-42
0.0 (0 отзива)
Здравейте, приятели! Бихте ли искали да направите нещо за себе си? Бихте ли искали да свалите килограмите, които са повече? Да изгорите мазнините? Да оформите мускулите си? Да отстраните натрупаната в... Прочети още

Услуги

Кондиционни тренировки

Карта за 10 посещения на кондиционна тренировка

Карта за 10 посещения на кондиционна тренировка След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва TRX тренировка: Тренировките при пълно съпротивление, се отличават с това, че при силовите упражнения се използва тежестта на собственото тяло като съпротивление. Единственият "уред", който е необходим, е т.нар. TRX, който позволява, чрез корекция на позицията на тялото, да се добави или отнеме от работната тежест. Характерно при този вид трениране е, че изолацията на отделна мускулна група, без поддържащи мускули е доста сложна. Това се дължи на факта, че тялото на трениращия се използва като система от лостове, противодействащи на гравитационните сили. По този начин за стабилизация, биват ангажирани множество мускулни влакна по цялото тяло, като основни стабилизатори в повечето движения остават: коремно-поясният корсет и раменният пояс. Системата дава възможност за трениране в много равнини. В зависимост от позиционирането на тялото движенията могат да бъдат дърпащи или бутащи. А според точката на контакт с тялото, могат да акцентират върху горната или долната част на тялото.
180.00 лв.
Купи

Годишна карта за кондиционна тренировка

Годишна карта за кондиционна тренировка След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва едногодишна абонаментна карта, за TRX тренировки, за 10 посещения на месец. Тренировките при пълно съпротивление се отличават с това, че при силовите упражнения се използва тежестта на собственото тяло като съпротивление. Уредът, който се използва е TRX, като позволява, чрез корекция на позицията на тялото да се добави или отнеме от работната тежест. Особеното при този вид трениране е, че изолацията на отделна мускулна група, без поддържащи мускули, е доста сложна. Това се дължи на факта, че тялото на трениращия се използва като система от лостове, противодействащи на гравитационните сили. По този начин за стабилизация биват ангажирани множество мускулни влакна по цялото тяло, като основни стабилизатори в повечето движения остават: коремно-поясния корсет и раменния пояс. В зависимост от позиционирането на тялото движенията могат да бъдат дърпащи или бутащи. А според точката на контакт с тялото, могат да акцентират върху горната или долната част на тялото.
1600.00 лв.
Купи

Карта за 10 тренировки Power Plate за 1 месец

Карта за 10 тренировки Power Plate за 1 месец След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Картата дава право на притежателя й на 10 Power Plate тренировки, в рамките на един месец. 1 тренировка e с продължителност от 30 минути. Тренировката задължително се провежда с треньор. Power Plate е апарат с 3D вибрация, която провокира естествения физиологичен рефлекс /тонинг рефлекс/. Благодарение на него, за 1 секунда се постигат от 30 до 50 ритмични мускулни контракции. Апаратът едновременно тренира и усъвършенства координацията на активните и пасивни мускулни влакна. Той обхваща 95- 97% от тях, което е с 60% повече от постигнатото с фитнес и аеробно натоварване. Машината Power Plate създава нестабилност на тялото, което го кара при всяка вибрация несъзнателно да изпълнява рефлексивни мускулни действия, няколко пъти в секунда. Тези контракции се изпълняват в  три различни равнини точно така, както човешкото тяло е създадено да действа. Резултатът е невероятно подобрение в силата и издръжливостта.
220.00 лв.
Купи

Терапии и процедури за тяло

LPG терапия на цяло тяло

LPG терапия на цяло тяло Важно: Ако нямате специално трико за LPG терапията на място се доплащат 40 лв. за покупката му. Повече от 20 години, LPS systems проектира и произвежда професионални технологии за лечение и разкрасяване, за отслабване и подмладяване. Основната грижа е да се постигнат ефективни резултати чрез неинвазивни, неагресивни, 100% натурални техники. Cellu M6 Lipomassage е устройство, което вече се е превърнало в еталон за повече от 100 страни. Посветено на лечението на целулита, както и на скулптиране на тялото, то се радва на несравнима репутация и ефективност. Стимулацията с патентованите глави действа в самото сърце на клетките. Така физиологичните процеси, които се забавят с годините, се връщат отново към естествения си ритъм. LPS systems винаги е доказвала постигнатите резултати с научни и клинични изследвания. Те се извършват от международни болнични екипи, включващи независими изследователи, водещи лекари и рехабилитатори.
60.00 лв.
Резервирай

10 процедури LPG терапия на цяло тяло

10 процедури LPG терапия на цяло тяло След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за ползване на 10 процедури LPG терапия на цяло тяло. В цената е включено и специално трико за LPG терапия. Над 20 години вече LPS systems проектира и произвежда професионални технологии за лечение и разкрасяване, за отслабване и подмладяване. Основната грижа е да се постигнат ефективни резултати чрез неинвазивни, не агресивни, 100% натурални техники. Cellu M6 Lipomassage е устройство, което вече се е превърнало в еталон за повече от 100 страни. Посветено на лечението на целулита, както и на скулптиране на тялото, то се радва на несравнима репутация и ефективност.
500.00 лв.
Купи

18 процедури LPG терапия на цяло тяло

18 процедури LPG терапия на цяло тяло След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва 18 процедури LPG терапия на цяло тяло и специано трико, което се използва по време на процедурата. LPS systems проектира и произвежда професионални технологии за лечение и разкрасяване, за отслабване и подмладяване. Основната грижа е да се постигнат ефективни резултати чрез неинвазивни, неагресивни, 100% натурални техники. Посветено на лечението на целулита, както и на скулптиране на тялото, то се радва на несравнима репутация и ефективност. Физиологичните процеси, които се забавят с годините, се връщат отново към естествения си ритъм.
700.00 лв.
Купи

Фитнес

Изготвяне на индивидуален хранителен режим

Научете се как да се храните правилно като си вземете изготвяне на индивидуален хранителен режим от Дамски фитнес клуб Феерия
100.00 лв.
Резервирай

Пакет Здраве

Пакет Здраве Пакетът включва изготвяне на индивидуален хранителен режим и измерване на антропометрични показатели. Антропометрията е метод за изследване на физическото развитие посредством измерване на човешкото тяло и анализ.
120.00 лв.
Резервирай

Програма Бронз

Програма Бронз След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Процедурата включва: - безплатна консултация; - 8 LPG процедури (корем, ханш, бедра) - продължителност 30 минути; - 8 кондиционни тренировки.
487.00 лв.
Купи

Антропометрия

Измерване на антропометрични показатели и анализ

Измерване на антропометрични показатели и анализ Антропометрията е метод за изследване на физическото развитие, посредством измерване на човешкото тяло.
50.00 лв.
Резервирай

Терапии и процедури за лице

LPG лице 30 минути

LPG лице 30 минути Повече от 20 години, LPS systems проектира и произвежда професионални технологии за лечение и разкрасяване, за отслабване и подмладяване. Cellu M6 Lipomassage е устройство, което се радва на несравнима репутация и ефективност. Стимулацията с патентованите глави действа в самото сърце на клетките. Така физиологичните процеси, които се забавят с годините, се връщат отново към естествения си ритъм.
50.00 лв.
Резервирай

LPG лице 15 минути

LPG лице 15 минути Основната грижа на LPS systems е да се постигнат ефективни резултати чрез неинвазивни, неагресивни, 100% натурални техники. Cellu M6 Lipomassage е ефективно устройство, доказало своята ефективност. LPS systems винаги е доказвала постигнатите резултати с научни и клинични изследвания. Те се извършват от международни болнични екипи, включващи независими изследователи, водещи лекари и рехабилитатори.
30.00 лв.
Резервирай

LPG лице 60 минути

LPG лице 60 минути Повече от 20 години, LPS systems проектира и произвежда професионални технологии за лечение и разкрасяване, за отслабване и подмладяване. Cellu M6 Lipomassage е устройство, което се радва на несравнима репутация и ефективност. Стимулацията с патентованите глави действа в самото сърце на клетките. Така физиологичните процеси, които се забавят с годините, се връщат отново към естествения си ритъм.
60.00 лв.
Резервирай

Лечебни терапии

Барокамера Revitalair

Барокамера Revitalair Насищането с кислород е от огромно значение за работата на организма, особено за спортистите. Възстановяването на клетките и тъканите е много по-бързо. Не на последно място е поддържането на организма във висок тонус. Ако искаш и ти да се възстановяваш добре, благодарение на Хипербарната оксигенация, обади се и запиши час.
75.00 лв.
Резервирай

Гимнастика

Карта за 10 тренировки HUBER за 1 месец

Карта за 10 тренировки HUBER за 1 месец След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва посещение на 10 HUBER тренировки, в рамките на 1 месец. HUBER (Юбер) е уникална, патентована разработка. Той е не само напълно новаторски апарат за фитнес, но и прекрасна машина за подобряване на координацията на движенията и контрол на силата. Целта е да се активират и координират вниманието, равновесието и стойката при развитието на мускулните групи. HUBER е първият апарат, който измерва силата поотделно - в ляво и в дясно, при дърпане и при тласък, при това в комбинация с определяне на индекса на координация на усилието. Това е уред, който постига възможно най-добри резултати, благодарение на развитието и последователността на постиженията. Първоначалната оценка, комбинирана със следващите резултати, измерени от HUBER, позволява да се изготви специфична тренировъчна програма за всеки. С HUBER може точно да се измери напредъкът Ви всеки ден.
240.00 лв.
Купи

Служители

Дамски фитнес клуб Феерия
Дамски фитнес клуб Феерия
Запазване на час