Банер на Занималня Усмивка Иван Вазов 9

Занималня Усмивка Иван Вазов 9

гр. София, Център, ул. Иван Вазов 9 и ул. 6-ти септември 2

Месечна лятна занималня

Тази услуга е без график

Месечна лятна занималня
След закупуване на картата се свържете директно със Занималня Усмивка Иван Вазов 9, като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената включва 20 посещения в занималня за ученици от подготвителен до 7-ми клас, от понеделник до петък, от 8:00 до 18:30 часа. По ваш избор, на учениците е осигурен топъл обяд по седмично меню от сертифициран кетъринг, който трябва бъде заявен и платен допълнително, цена- 4 лв./ден. Цената на услугата НЕ включва входни такси и пътни разходи до различните обекти, които се посещават в петъчните дни. Седмичната ни програма е балансирана и утвърдена, изцяло съобразена с опазването на детското здраве. В нея са включени разнообразни активности в различните дни от седмицата. Тя дава възможност на децата да затвърдят наученото, да придобият нови знания и умения, да подобрят общата си култура по един весел и забавен начин.
Вижте ТУК повече информация за активностите в лятната занималня.

490.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.