Банер на Extreme Sport Team

Extreme Sport Team

гр. Нови Искър, Кумарица, ул. Първа шопска дивизия 6

Панорамно издигане с балон 10 минути

Тази услуга е без график

Панорамно издигане с балон 10 минути
След закупуване се свържете директно с Extreme Sport Team, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената важи за 1 човек. Валидност: 3 месеца от датата на закупуване. Издигането се изпълнява над язовирите на с. Кътина, с уникална гледка към Стара планина и София, или в град Нови Искър – според метеорологичните условия. Балонът е фиксиран с въже към земята по време на издигането. Услугата е с обща продължителност от около 10 минути, като престоят горе е 5 – 6 минути, а останалото време е за издигане и кацане. Издигнете се на 100 метра височина и се насладете на невероятната гледка, която се открива. От земята преживяването изглежда спокойно и релаксиращо, но бързо, след като се озовете в коша ще осъзнаете, че тръпката е силна и незабравима. Максималният брой на хората, които могат да се качат в коша е 6. Подари си едно вълнуващо изживяване с топловъздушен балон! Издигни се в облаците и направи най-страхотното селфи в живота си с предложението на Extreme Sport!

70.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.