Банер на Extreme Sport Team

Extreme Sport Team

гр. Нови Искър, Кумарица, ул. Първа шопска дивизия 6

Тандемен полет с моторен парапланер 15 минути

Тази услуга е без график

Тандемен полет с моторен парапланер 15 минути
След закупуване се свържете директно с Extreme Sport Team, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената важи за 1 човек и е с валидност 3 месеца от датата на закупуване. Включена необходима екипировка – обезопасителни колани, спасителна жилетка и предварителен инструктаж. След края на това приключение, можете да му се радвате отново и отново, тъй като всеки получава HD клип на своя полет. Излитането е от град Нови Искър. Лети се над село Кътина, река Искър и южните склонове на Стара планина. Височината на издигане е от 400 до 1000 м. Единственото, което се изисква от вас е желание. За всичко останало ще се погрижи вашият личен пилот. Полетът с парапланер е един от най-лесните и приятни начини да усетиш свободата на птиците, а летенето в тандем с опитен инструктор го прави и един от най-достъпните.

110.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.