https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_de069cac2c.jpg
Фризьорски услуги

VSstyle/friziora.com

гр. София, Център, ул. Доспат 40
5.0 (5 отзива)
Тук ще попаднете сред екип от специалисти с 20 годишен опит, които знаят какво правят, познават технологията на всички фризьорски процедури до съвършенство. Не просто ще ви направят тренди фризура, но... Прочети още

Услуги

Боядисване на коса

Боядисване на коса с цяла боя AlfaParf

Боядисване на коса с цяла боя AlfaParf Услугата включва консултация с колорист и избор на цвят, боядисване, измиване с шампоан и маска на AlfaParf и изсушаване.
50.00 лв.
Резервирай

Балеаж и боядисване на коса

Балеаж и боядисване на коса Услугата включва 2 дози от изсветляващият продукт за балеажа, една боя на AlfaParf, измиване, подхранване и изсушаване.
150.00 лв.
Резервирай

Матиране на коса

Матиране на коса Матирането е услуга, която се прави на измита коса на мивката с безамонячна боя, при която се освежава цвета на кичурите или балеажа, след което косата се подхранва с маска и се изсушава.
27.00 лв.
Резервирай

Подстригване

Дамско подстригване и стайлинг

Дамско подстригване и стайлинг Подстригването се извършва от майстор-стилисти с повече от 15 години опит и стаж. Стайлинга включва изсушаване с четка или оформяне на прическа с маша или преса.
40.00 лв.
Резервирай

Дамско подстригване

Дамско подстригване Подстригването се извършва от майстор-стилисти с повече от 15 години опит и стаж. 
25.00 лв.
Резервирай

Мъжко подстригване и стайлинг

Мъжко подстригване и стайлинг Мъжкото подстригване се извършва от майстор-бръснар с над 15 години опит, който има индивидуален подход за изпълнение на фризурата. Предлагаме както всичко най-ново и актуално като: fade подстрижки, контуриране с бръснач или плавно преливане, така и класическите и много прецизни прически: сасон, алаброс и канадска ливада. Услугата включва измиване, подхранване, фрикция и изсушаване с четка и финален стайлинг с продуктите на SEXY HAIR.
23.00 лв.
Резервирай

Прически

Стайлинг на коса с преса маша или четки

Стайлинг на коса с преса маша или четки Стайлинга включва изсушаване с четки или оформяне на прическа с маша или преса. В услугата е включено също и измиване, подхранване и поставяне на стайлинг продукти на американският бранд SEXY HAIR.
40.00 лв.
Резервирай

Стайлинг на коса със сешоар

Стайлинг на коса със сешоар Стайлинга включва изсушаване с четки или оформяне на прическа с маша или преса. В услугата е включено също и измиване, подхранване и поставяне на стайлинг продукти на американският бранд SEXY HAIR.
25.00 лв.
Резервирай

Кератинова терапия изправяне на средно дълга коса

Кератинова терапия изправяне на средно дълга коса Противно на всеобщото мнение, че това е едва ли не възстановяваща и подхранваща терапия, трябва да се знае, че ефектът и предназначението на тази услуга в салона, е полу-перманентно изправяне на чупливи и къдрави коси. Ако косата ви е трудна за укротяване, хвърчи навсякъде или е прекалено къдрава и чуплива и вие не харесвате този "бухнал" ефект - тази услуга е точно за вас. Получавате гладка, много лесна за изправяне, укротена и подхранена с кератин коса, на която ще се радвате в следващите 2-3 месеца. Процедурата не е подходяща за коси, които са агресивно изсветлени или изрусени до бяло.
100.00 лв.
Резервирай

Терапии за коса

Възстановяваща терапия за коса

Възстановяваща терапия за коса Динамиката на съвременната жена, честата смяна на цветове и ежедневното изправяне или навиване с маши неминуемо увреждат косата. Затова тя има нужда от нов и много ефикасен начин за подхранване на силно изтощена, уморена или увредена, термично или химически обработена коса. Двукомпонентният възстановяващ еликсир и концентрат от арганово масло и стволови клетки ще достави на косата ви така необходимата грижа, като ще я направи много витална и бляскава.
25.00 лв.
Резервирай

Професионални курсове

Депозит за пълен фризьорски курс

Депозит за пълен фризьорски курс След закупуване на услугата, се свържете Фризьорски салон VS Style като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Посочената цена е САМО депозит, останалата част до 2000 лв. се заплаща на място. Продължителност на курса: 660 учебни часа. Валидност: 31 дни след закупуване. Характеристики на курса: - 2-ра квалификационна степен; - Европейска диплома, специалност "Фризьор"; - Теоретично и практическо обучение с подсигурени материали, база и висококвалифицирани лектори; - Индивидуално обучение или в малки групи; - Възможност за разсрочено плащане. 
200.00 лв.
Купи

Депозит за ускорен фризьорски курс

Депозит за ускорен фризьорски курс След закупуване на услугата, се свържете с Фризьорски салон VS Style като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Посочената цена е САМО за депозит, останалата част до 1200лв. се заплаща на място в салона. Продължителност на курса: целодневно, 300 учебни часа. Валидност на услугата: 31 дни след закупуване. Характеристики на курса: - Първа квалификационна степен; - Диплома и сертификат, специалност "Фризьор"; - Теоретично и практическо обучение с подсигурени материали, база и висококвалифицирани лектори; - Индивидуално обучение или в малки групи; - Възможност за разсрочено плащане.
200.00 лв.
Купи

Служители

Фризьорство VS style
Фризьорство VS style
Запазване на час

Отзиви (5)

Иван Начев19 Март 2022 в 04:00
Жанет Стаматова29 Март 2022 в 17:18
Lubomira Todorova21 Май 2022 в 15:43
Румина Василева15 Юли 2022 в 16:19
Stefani Markov9 Март 2023 в 07:05