https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_bc3118bf3b.jpg
Холистична и алтернативна медицина

GreenHealth

гр. София, Център, ул. Бузлуджа 62, ет. 1
5.0 (4 отзива)
В нашия Център Ви очаква спокойна, приятна обстановка и усещане за тишина. В Центъра функционира надлежно регистриран лекарски кабинет за неконвенционално благотворно повлияване на човешкото здраве. Р... Прочети още

Услуги

Здравни масажи

Хавайски Ломи Ломи масаж с Hot Stone терапия

Хавайски Ломи Ломи масаж с Hot Stone терапия След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Масажът се прилага за пречистване, укрепване и лечение. Извършва се с топли масла в ритъма на лечебна музика. Той е един от най-древните видове масажи. Названието се превежда от хавайски като "меко докосване от копринена лапа на доволна котка". Разнопосочното действие на масажа върху организма е наистина уникално. Процедурата трае 90 минути и се извършва с продуктите Hot Stone. След покупка, процедурата е валидна за използване до 30 дни.
70.00 лв.
Купи

Широдара

Широдара След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Особеностите на масажа са в това, че на определено разстояние от челото непрекъснато се излива поток от топли лечебни масла, която се стича по кожата на главата и косата. Тя премахва безсънието, депресията, успокоява централната нервна система. 50 минути е продължителността на процедурата. Валидността на картата е 30 дни.
60.00 лв.
Купи

Хавайски Ломи Ломи масаж

Хавайски Ломи Ломи масаж  След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Масажът се прилага за пречистване, укрепване и лечение. Извършва се с топли масла в ритъма на лечебна музика. Той е един от най-древните видове масаж. Названието се превежда от хавайски като "меко докосване от копринена лапа на доволна котка". Разнопосочното действие на масажа върху организма е наистина уникално. Изпълнява се за 60 минути. Използването е възможно до 30 дни след закупуване.
60.00 лв.
Купи

Масажи

Пакет 10 процедури Антицелулитен масаж

Пакет 10 процедури Антицелулитен масаж След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Всяка процедура трае 30 минути. Масажът отстранява всички застойни мастни натрупвания под кожата, подобрява обмяната на веществата и микроциркулацията, извежда шлаките и токсините, помага да се избавите от излишните килограми. Картата е валидна до 30 дни след закупуване.
360.00 лв.
Купи

Тибетски масаж Ку Ние

Тибетски масаж Ку Ние След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Масажът включва точково въздействие върху тялото с прилагане на благотворни масла. Ку означава нанасяне на масла, а Ние - прякото масажно действие. Масажът въздейства на физическо и енергийно ниво, отпуска и оздравява мускулите и връзките, сухожилията и опорно-двигателния апарат. Подмладява кожата, забавя процесите на увяхване и състаряване. Продължава 60 минути. Валидността е 30 дни.
60.00 лв.
Купи

Тибетски масаж разширен с топли камъни Ку Ние

Тибетски масаж разширен с топли камъни Ку Ние След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Масажът включва точково въздействие върху тялото с прилагане на благотворни масла. Ку означава нанасяне на масла, а Ние - прякото масажно действие. Масажът въздейства на физическо и енергийно ниво, отпуска и оздравява мускулите и връзките, сухожилията и опорно-двигателния апарат. Подмладява кожата, забавя процесите на увяхване и състаряване. Масажът се извършва в рамките на 90 минути. Валидността на картата е 30 дни.
80.00 лв.
Купи

Лечебни терапии

Пакет 5 процедури Ци гун оздравителна гимнастика

Пакет 5 процедури Ци гун оздравителна гимнастика След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Техниката е построена върху прости медитативни и физически упражнения, помагащи да се избавите от стреса и безсънието, да се отпуснете и да активизирате естествените процеси на подмладяване. Всяка процедура е с продължителност 50 минути. Първата процедура трябва да се изпълни до 30 дни след закупуването на картата.
100.00 лв.
Купи

Пакет 10 процедури Ци гун оздравителна гимнастика

Пакет 10 процедури Ци гун оздравителна гимнастика След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Процедурата се основава на прости медитативни и физически упражнения, помагащи да се избавите от стреса и безсънието, да се отпуснете и да активизирате естествените процеси на подмладяване. Едно посещение продължава 50 минути. Валидността на картата относно първото посещение е 1 месец.
150.00 лв.
Купи

Йонна детоксикация

Йонна детоксикация След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Процедурата представлява детоксикираща водна баня на стъпалата посредством електрод от мед и неръждаема стомана. Тя пречиства, стимулира и запазва равновесието на биоенергията, която под формата на електромагнитна сила се използва от клетките и се натрупва в нашето тяло. Купувате услуга за 30 минути, от която можете да се възползвате до 30 дни.
15.00 лв.
Купи

Диагностика

Психология на здравето

Психология на здравето След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Сеансите преминават в приятна и предразполагаща атмосфера, като третират личностните проблеми. По време на сеанса се съставят индивидуални програми и графици за поддържане на здравето. Сеансът продължава 60 минути. Валидност: 30 дни
40.00 лв.
Купи

Пулсова диагностика с апаратура ВедаПулс и препоръки

Пулсова диагностика с апаратура ВедаПулс и препоръки След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. ВедаПулс е инструмент за анализ на функционалното състояние на клиента. Провеждаме петминутен запис на сърдечния ритъм. Програмата формира индивидуална програма за възстановяване. Цялата процедура продължава 60 минути. Ползването на услугата трябва да се осъществи до 30 дни от закупуването й.
60.00 лв.
Купи

Попълване на тест за определяне на Доша

Попълване на тест за определяне на Доша според Тибетската медицина След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Тибетската медицина разглежда човешкия организъм като единна система, в чиято основа лежат три начала, така наречените конституции (три Доши): Вятър, Слуз и Жлъчка. От състоянието на тези конституции зависи физическото и психическото здраве. След попълване на теста се уточнява освен начина на хранене и провеждането на тибетски външни оздравителни процедури. Тестът се прави за 40 минути. Посетете мястото в рамките на 1 месец след закупуване.
40.00 лв.
Купи

Специални оферти пакети

Пакет Spa Mix Лайт

Пакет Spa Mix Лайт ПРОМО ЦЕНА с 30% отстъпка След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Пакетът включва: топла терапия (обмазване) с билкови торбички, натопени в горещо масло; Монголска Мокса Хорме на цяло тяло + горещи камъни (Hot Stone). Процедурите се извършват за 60 минути. Валидност: 30 дни след закупуване
56.00 лв.
Купи

Пакет Spa Mix Стандарт

Пакет Spa Mix Стандарт ПРОМО ЦЕНА с 10% отстъпка След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. За тази цена получавате: 90 минути тибетски масаж на цяло тяло Ку Ние/Класически/Хавайски и йонна детоксикация. Посещението има валидност 1 месец.
64.00 лв.
Купи

Пакет Spa Mix Премиум

Пакет Spa Mix Премиум ПРОМО ЦЕНА с 18% отстъпка След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Включените процедури са: - тибетски масаж на цяло тяло Ку Ние/Класически/Хавайски; - Hot Stone терапия; - йонна детоксикация. Целият процес продължава 2 часа. Трябва да се възползвате до 30 дни след закупуване.
84.00 лв.
Купи

Диетолог

Диетолог индивидуална програма

Диетолог индивидуална програма След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Консултацията се извършва от лекар специалист. Цялостният преглед включва подробно разясняване на медицинските диагнози, обяснение на подхода при конкретния пациент на лечението, съставяне на програма за лечение на установените проблеми, включваща: хранене според кръвната група и здравните проблеми на пациента, билкови продукти, хранителни добавки, назначаване на масажи и др. Продължителност: 60 минути Валидност: 1 месец
50.00 лв.
Купи

СПА терапии

Тибетски ритуал

Тибетски ритуал След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Ритуалът включва Ку-ние и До-ние тибетски масаж, Тибетска мокса Дзати Дукпа, Ку Ние пилинг масаж, масаж на лице, шия, деколте с перлена раковина и точков масаж на глава. Ритуалът продължава 2 часа и половина. Провежда се до 30 дни след покупката му.
150.00 лв.
Купи

Хималайски ритуал

Хималайски ритуал След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Ритуалът включва терапия за ходила с камъни от хималайска сол, пилинг-масаж със сол и масла, масаж на цяло тяло с горещи камъни, терапия с горещи вулканични камъни, масаж на лице, точков масаж на лице и глава. Нужното време за извършването на ритуала е 150 минути. Валидността на услугата е 30 дни.
150.00 лв.
Купи

Океания ритуал

Океания ритуал След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Ритуалът включва пилинг-масаж с морска сол и масла на цяло тяло, терапия с морска луга, термо-масаж на цяло тяло с топли раковини, вълнова терапия, масаж на лице с раковини и кокосово масло, бамбукова терапия за лице, точков масаж на лице и глава. Продължителност: 2 часа и 30 минути Валидност: 1 месец
150.00 лв.
Купи

Отзиви (4)

Цвета Цочева23 Ноември 2021 в 17:24
Искра Иванова27 Април 2022 в 08:05
Валентина Василева5 Декември 2022 в 18:35
Мира Мира28 Март 2023 в 16:03