Банер на GreenHealth

GreenHealth

гр. София, Център, ул. Бузлуджа 62, ет. 1

Цялостен масаж пилинг с хималайска сол и масла

Тази услуга е без график

Цялостен масаж-пилинг с хималайска сол и масла
След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Външното приложение на хималайска сол има изразен подмладяващ ефект поради съдържащите се в нея ценни съединения като калций, магнезий, фосфор. Масаж-пилингът с хималайска сол е високоефективен при: стрес, мускулни болки в цялото тяло, крампи, умора, нарушен сън, високо кръвно налягане и др. Тя нормализира PH на клетките, регулира водния баланс, подкрепя имунната система и антиоксидантната защита. Това е масаж, който притежава неповторимото свойство да отпуска и енергизира едновременно. Хималайската сол въздейства не само повърхностно върху кожата, но и върху дълбоките ? слоеве, като подобрява кръвообръщението. Редовните процедури спомагат за извеждане на шлаките от организма и образуване върху кожата на защитен слой, позволяващ активно противодействие срещу външните неблагоприятни въздействия. Прилагане на подхранващ крем след процедурата не се налага.
Времето за изпълнение е 40 минути.
Валиден е до 30 дни от плащането.

75.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.