https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_0ecf8f5d1d.jpg
Дигитален маркетинг

Ivys Design

гр. София, Изгрев, бул. Драган Цанков 36, (Интерпред)
0.0 (0 отзива)
Ivys Design е създаден през 2016г. Целта на компанията е да реализира идеите, мечтите и проектите си. Да оживеят с красиви и полезни визии, създадени с любов и страст. Най-важното е финалният проект д... Прочети още

Услуги

Графичен дизайн

Онлайн консултация Графичен дизайн

Онлайн консултация Графичен дизайн Онлайн срещата ще се проведе през Viber. След успешно плащане, Ivys Design има грижата да се свърже с Вас на телефонния номер, с който сте регистрирани в еasybook.bg. Всеки нов проект е предизвикателство, което трябва да се почувства, идеята да се усети така, че визията да избухне до съвършенството си. Портфолио на графичния дизайн от Ivys Design разгледайте ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/11063_service.pdf].
50.00 лв.
Резервирай

Дигитален маркетинг

Онлайн консултация Уеб дизайн

Онлайн консултация Уеб дизайн Онлайн срещата ще се проведе през Viber. След успешно плащане, Ivys Design има грижата да се свърже с Вас на телефонния номер, с който сте регистрирани в еasybook.bg. Създаваме страхотни уеб сайтове. Те са атрактивни, интуитивни, харесвани от потребителите и търсачките. Нашата цел е удобна за потребителя платформа, адаптивен и креативен дизайн.
50.00 лв.
Резервирай

Интериорен дизайн

Онлайн консултация Интериорен дизайн

Онлайн консултация интериорен дизайн Онлайн срещата ще се проведе през Viber. След успешно плащане, Ivys Design има грижата да се свърже с Вас на телефонния номер, с който сте регистрирани в еasybook.bg. Имате идея за преобразуване на вашия дом или офис, но не знаете как ще изглежда. Можем да ви помогнем с креативна идея и 3D визуализация. Разгледайте повече за интериорния дизайн от Ivys Design ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/11065_service.pdf].
50.00 лв.
Резервирай

Служители

Ива Антова
Ива Антова
Дизайнер