https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_2431a65bda.jpg
Рехабилитация

Кабинет кинезитерапия и рехабилитация IVANS

гр. София, Белите Брези, ул. Гребенец 8
5.0 (2 отзива)
Създадохме център за кинезитерапия и масаж, с мисълта да насочим и мотивираме нашите клиенти към движение, гимнастика, профилактика и масаж. Живеем в забързан и динамичен свят, става трудно да отделим... Прочети още

Услуги

Кинезитерапия

Kонсултация със специалист кинезитерапевт

Kонсултация със специалист кинезитерапевт На самата консултация ще получите информация,оценка и изследване на : -  Движенията и общото Ви физическо и психическо състояние; -  Идентифициране и анализ на Вашия конкретен проблем; -  Изготвяне на индивидуална кинезитерапевтична програма, и дозировка според снетия физически потенциал и при диагностициране на патологичен  проблем; -  При изготвяне на програмата се взимат предвид всички показания, противопоказания и възможни реакции на организма както и странични ефекти, ако ги има; -  Изготвят се и указания за подходящ хранителен и двигателен режим; -  Управление на кинезитерапевтичната програма за постигане на съвместно поставените цели.
10.00 лв.
Резервирай

Индивидуална кинезитерапевтична програма

Индивидуална кинезитерапевтична програма Кинезитерапията е самостоятелна научна дисциплина с голямо практическо приложение. В нея се съчетават познания от областта на медицината, физическата култура, педагогиката, физиологията и др. с цел възстановяване и поддържане на здравословното състояние, увеличаване на физическата издръжливост и профилактика от заболявания. Кинезитерапевтите успешно прилагат към методиката си физически упражнения, елементи от различните спортове, мануално-терапевтични техники и други физикални средства като лечебен метод при различни травми и заболявания за пълното им функционално възстановяване. Обект на кинезитерапията са болните, преболедувалите, хора понесли травми и наранявания, хора с увреждания и ограничена трудоспособност. Основният метод на работа е упражняването, което повлиява цялостно на личностните и физическите качества на човека. 
20.00 лв.
Резервирай

Спортна тренировка

Спортна тренировка Положителното въздействие на физическите упражнения върху човешкия организъм е безспорен факт. Добре известно е, че редовните занимания с физическа активност и спорт подобряват работата на редица системи и органи, повишават съпротивителните сили и жизнения тонус на организма и не на последно място увеличават капацитета за осъществяване на физическа и на ментална работа. При системни тренировъчни занимания в организма възникват адаптационни промени във физиологичните функции, водещи до промяна в работата на органите и системите, както и на опорно-двигателния апарат. Тези промени могат да бъдат разделени на временни – възникващи по време на физическите натоварвания и трайни – получени вследствие на дълготрайни тренировъчни занимания. Тренировката би могла да бъде всякакъв вид занимания с физически упражнения, които укрепват здравето и повишават физическата издръжливост и работоспособност на човека.
20.00 лв.
Резервирай

Здравни масажи

Лечебен масаж цяло тяло

Лечебен масаж цяло тяло Лечебно-терапевтичният масаж цели да въздейства върху състояния като болка, схващане, претоварване, контузия. Този тип масаж се практикува с лечебна цел, а ефектът на релакс е по-скоро вторичен. Подобрява и зарежда енергийния баланс в организма, подобрява жизнения тонус и работоспособност на тялото, повишава или отпуска тонуса на мускулите, подобрява кръво и лимфообращението, ускорява лечението от много заболявания и предизвиква множество благоприятни промени в организма.
55.00 лв.
Резервирай

Лечебен масаж гръб

Лечебен масаж гръб Лечебно-терапевтичният масаж цели да въздейства върху състояния като болка, схващане, претоварване, контузия. Този тип масаж се практикува с лечебна цел, а ефектът на релакс е по-скоро вторичен. Подобрява и зарежда енергийния баланс в организма, подобрява жизнения тонус и работоспособност на тялото, повишава или отпуска тонуса  на мускулите, подобрява кръво и лимфообращението, ускорява лечението от много заболявания и предизвиква множество благоприятни промени в организма.
30.00 лв.
Резервирай

Лечебен масаж крака

Лечебен масаж крака Лечебно-терапевтичният масаж цели да въздейства върху състояния като болка, схващане, претоварване, контузия. Този тип масаж се практикува с лечебна цел, а ефектът на релакс е по-скоро вторичен. Подобрява и зарежда енергийния баланс в организма, подобрява жизнения тонус и работоспособност на тялото, повишава или отпуска тонуса  на мускулите, подобрява кръво и лимфообращението, ускорява лечението от много заболявания и предизвиква множество благоприятни промени в организма.
25.00 лв.
Резервирай

Лечебна гимнастика

Изправителна гимнастика

Изправителна гимнастика Изправителната или лечебната гимнастика е един от основните методи в кинезитерапията за повлияване на неправилната стойка, болки в гърба и шията. Тя включва специално подбрани, систематизирани и целенасочени физически упражнения за коригиране на стойката, подобряване силата, еластичността и издръжливостта на мускулатурата на тялото. Самите упражнения се различават значително от тези във фитнес залата и залата по аеробика.  Упражненията имат профилактичен и лечебен ефект: - изграждат силен  мускулен корсет на тялото; - подобряват подвижността на гръбначния стълб; - изграждат самоконтрол за поддържане на правилна стойка, необходимо за предпазване от различни травми и заболявания (дископатии и дискови хернии) на гърба; - позволяват безболезнени движения и поддържане на мускулния тонус при наличие на болка в гърба и шията.
20.00 лв.
Резервирай

Специални оферти масажи

Специална оферта Лечебен масаж цяло тяло

Специална оферта Лечебен масаж цяло тяло След закупуване на офертата се свържете директно с Кабинет кинезитерапия и рехабилитация IVANS, като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Продължителността на масажа е 60 минути. Валидността на офертата е до 1 месец от датата на закупуване. Този тип масаж се практикува с лечебна цел, а ефектът на релакс е по-скоро вторичен. Въздейства успешно върху болка, схващане, претоварване, контузия. Масажът подобрява и зарежда енергийния баланс в организма, увеличава жизнения тонус и работоспособност на тялото, подобрява кръвообращението, ускорява лечението от много заболявания и предизвиква множество благоприятни промени в организма. 
50.00 лв.
Купи

Служители

СМ
Сладжан Миланов
Кинезитерапевт
МТ
Милена Томова
Кинезитерапевт

Отзиви (2)

Zyulbie Mustafova19 Юни 2021 в 07:27
Яна Маркова26 Ноември 2021 в 18:31