Банер на Конна база Нова Звезда

Конна база Нова Звезда

гр. София, Княжево, вилна зона Килиите, ул. Люти дол 32

Детско парти в конната база капаро

Тази услуга е без график

Детско парти в конната база капаро
След закупуване се свържете директно с Конна база Нова Звезда, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Организираме детски рождени дни в компанията на нашите питомци (еленчета, сърнички, пауни, понита, магаренца и много други). Подходящо е за деца над 2,5 години.
Посочената цена от 50 лв. представлява капаро и е за наем на базата.
Крайната цена се формира в зависимост от броя деца и избраните допълнителни услуги. Минимална цена 250 лв. ако децата са под 10 или не ползват определените услуги.
Цена стандартен пакет на голямата поляна за десет и повече деца в базата - 25 лв. за дете. Продължителност - 3,5 часа. 
Детските партита се провеждат от 10:00 до 13:30, от 14:00 до 17:30 и от 18:00 до 21:30 часа. Включва езда 20 минути, батут (до 10 деца - 1 бр. неограничено ползване, над 10 деца - 2 броя неограничено ползване), тролей - 1 спускане за всяко дете, стрелба с лък.
Допълнителните услуги с доплащане на място биват: езда 20 минути - 16 лв.; тролей - 1 спускане - 2 лв; предлагаме приготвянне на кетъринг детско меню + меню за родители и/или барбекю - с предварителна уговрка;
Има възможност сами да си донесете почерпката - храна, напитки, и всичко (желателно е да си почистите след приключване).

50.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.