https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_91fd09d50a.jpg
Конна езда

Конна база София-Юг

гр. София, Драгалевци, предпоследна спирка на автобус 93, (на триста метра след спирката), Природозащитен информационен център "Витоша"
4.3 (3 отзива)
Конната база се намира сред чудната природа на Витоша в кв. Драгалевци. Под Информационния център на Витоша. Триста метра след предпоследната спирка на рейс 93, началната станция на седалковия лифт "Б... Прочети още

Услуги

Конна езда

Езда на кон 30 минути

Езда на кон 30 минути След закупуване се свържете директно с Конна база София-Юг, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва езда на кон за 30 минути. Необходимо е да направите резервация по телефона, за ден и час, в който желаете да се насладите на удоволствието от езда на кон сред природата. Всичките езди се провеждат с квалифициран водач от базата (безплатно). При желание за провеждане на урок от инструктора се доплаща: виж Общи условия [https://easybook.bg/Place/TermsAndConditions/141] на Конна База София Юг. През последните години конната езда в планината привлече много хора, но тук идва и следния проблем. Какво да облечем? Лято е и е топло иска ни се да сме облечени минимално, за да ни е по-прохладно, зима е и ни е студено, но не винаги тези дрехи са подходящи за езда. Ето няколко съвета как да се облечем за езда в планината: - най-подходящите обувки за езда са затворен тип обувка, ботуш; - дълъг панталон тип дънки; - за зимата много подходяща, е скиорската грейка. Не са желани: джапанки, сандали, къси панталони и поли.
36.00 лв.
Купи

Езда на кон 60 минути

Езда на кон 60 минути След закупуване се свържете директно с Конна база София-Юг, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Посочената цена е за езда на кон за 60 минути. Необходимо е да направите резервация по телефона, за ден и час, в който желаете да се насладите на удоволствието от езда на кон сред природата. Всичките езди се провеждат с квалифициран водач от базата (безплатно). При желание за провеждане на урок от инструктора се доплаща: виж Общи условия [https://easybook.bg/Place/TermsAndConditions/141] на Конна База София Юг. През последните години конната езда в планината привлече много хора, но тук идва и следния проблем. Какво да облечем? Лято е и е топло иска ни се да сме облечени минимално, за да ни е по-прохладно, зима е и ни е студено, но не винаги тези дрехи са подходящи за езда. Ето няколко съвета как да се облечем за езда в планината: - най-подходящите обувки за езда са затворен тип обувка, ботуш; - дълъг панталон тип дънки; - за зимата много подходяща, е скиорската грейка. Не са желани: джапанки, сандали, къси панталони и поли.
60.00 лв.
Купи

Езда на кон 90 минути

Езда на кон 90 минути След закупуване се свържете директно с Конна база София-Юг, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за езда на кон за 90 минути. Необходимо е да направите резервация по телефона, за ден и час, в който желаете да се насладите на удоволствието от езда на кон сред природата. Всичките езди се провеждат с квалифициран водач от базата (безплатно). При желание за провеждане на урок от инструктора се доплаща: виж Общи условия [https://easybook.bg/Place/TermsAndConditions/141] на Конна База София Юг. През последните години конната езда в планината привлече много хора, но тук идва и следния проблем. Какво да облечем? Лято е и е топло иска ни се да сме облечени минимално, за да ни е по-прохладно, зима е и ни е студено, но не винаги тези дрехи са подходящи за езда. Ето няколко съвета как да се облечем за езда в планината: - най-подходящите обувки за езда са затворен тип обувка, ботуш; - дълъг панталон тип дънки; - за зимата много подходяща, е скиорската грейка. Не са желани: джапанки, сандали, къси панталони и поли.
90.00 лв.
Купи

Отзиви (3)

Росица Андреева3 Юни 2021 в 16:13
Никол Енчева3 Юни 2021 в 20:28
Anton Nikolaev25 Декември 2022 в 19:20