Банер на Образователен център Лекси

Образователен център Лекси

гр. София, Стрелбище, ул. Тулча 20, Читалище светлина

Английски език месечен абонамент Movers

Тази услуга е без график

Английски език месечен абонамент Movers
След закупуване на картата се свържете директно с Образователен център Лекси, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената е за курс по английски език за 1 месец. Часовете се провеждат, в група от 8 деца, всяка сряда и четвъртък от 13:20 до 14:00 часа.
Валидност: 1 месец след закупуване на картата.
В Образователен център Лекси обучението по английски език е за деца от 7 до 12 години. Предлагаме Ви групови занимания съобразени с училищния материал и нивото на придобитите знания до момента, затвърждаване и надграждането им. Програмата е насочена към преодоляване на езиковата бариера и навлизане с лекота в особеностите на английския език. Темите, по които се обучават децата, са съобразени с техните интереси и заобикалящ ги свят. Основната цел е учениците да развиват езиковите си умения във всички важни направления: слушане с разбиране, четене, говорене и писане. За да направим ученето едновременно приятно и максимално резултатно залагаме на разнообразни дейности: игри, беседи, четене, писане, пеене, рисуване, изготвяне на проекти.

80.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.