Банер на Полети и Приключения

Полети и Приключения

гр. София, Драгалевци, пл. Иван Александър 6

Тандемен полет с парапланер 1 човек от планина

Тази услуга е без график

Тандемен полет с парапланер от планина за 1 човек
След закупуване на услугата, свържете се директно с Полети и Приключения като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. По време на полета, който е изцяло над планината, клиентите могат да се насладят на прекрасни гледки над Витоша.
Цената включва 20-30 минути полет за 1 човек, който се осъществява в тандем (един пилот и един пасажер) като цялостното времетраене на услугата е 120 минути, вкл. подготовка, инструкции и други. Продължителността на полета зависи от метеорологичните условия - около 20-30 минути. Клиентът може да избира между акрополет и прелет.
Валидност: 6 месеца след закупуване на услугата.
В случай на неподходящи атмосферни условия пилотът може да отмени полета и да го насрочи за друга дата. Препоръчваме използването на дрехи и обувки, подходящи за планина.
Срещу заплащане в рамките на 30 лв. получавате и видеозаснемане на полета.
След закупуване на ваучера, Вие ще бъдете добавени в група във вайбър за уточнение на датата за летене.

201.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.