https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_75d6c47ac9.jpg
Строително-ремонтни дейности

Правим го

гр. София, Илинден, ул. Хайдут Сидер 6
5.0 (1 отзив)
Ние можем да бъдем полезни за всеки Ваш проект без значение от вида и големината му. Известни сме с коректност, прозрачност и бърза реакция. Нашите опит, хъс и всеотдайност са някои от аргументите да ... Прочети още

Услуги

Строително - ремонтни дейности

Основни ремонти оглед

Основни ремонти оглед Резервирайте вашата услуга и наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Сумата ще бъде приспадната от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Ние сме подплатени с богат опит и задоволителен ресурс за изпълнение за широк спектър от качествени вътрешни СМР – основен ремонт „До ключ“, довършителен ремонт, частичен ремонт, освежаване и други строително-ремонтни дейности. Изграждане на Електро и ВиК инсталации. Шпакловка с различен тип материали, полагане на мазилки, боядисване с интериорни бои. Облицовъчни работи и монтаж на естествен камък и плочи от изкуствен материал. Цялостен ремонт на санитарни помещения и монтаж на съответното оборудване. Саморазливащи и пердашени замазки. Монтаж на подови настилки (естествено дърво и ламинат) - включително по стени. Монтаж на мокети, винили и PVC настилки и епоксидни подове. Моля посочете адреса, на който да бъде извършен огледа в поле "Бележка към услуга".
25.00 лв.
Резервирай

Довършителни ремонти оглед

Довършителни ремонти оглед Резервирайте вашата услуга и наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Довършителен ремонт, частичен ремонт, освежаване и други строително-ремонтни дейности. Монтаж на подови настилки (естествено дърво и ламинат) - включително по стени. Изграждане на Електро и ВиК инсталации. Боядисване с интериорни бои и други. Облицовъчни работи и монтаж на естествен камък и плочи от изкуствен материал. Монтаж на мокети, винили и PVC настилки и епоксидни подове. Моля, в поле "Бележка към услуга" да запишете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
15.00 лв.
Резервирай

Външни ремонти и строителство оглед

Външни ремонти и строителство оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума ще бъде приспадната от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Предлагаме екстериорни строително-ремонтни решения. Подготвени сме за изпълнение на разнообразни външни ремонти. Решения за фасади – изолации, силиконови, структурни и други мазилки. Покривни работи с включени дървени конструкции, монтаж на глинени, битумни или метални керемиди с монтаж на съответното покривно отводняване. Зидария на огради. Бетонови работи с изработка на кофраж – стълби, пътеки, фундаменти, огради и колони. Монтираме павета, тротоарни плочи и бордюри. Земни работи, изкопи с мини багер и други услуги с механизация за нашите клиенти. Ако покрива Ви тече – ние сме Вашите хора! Моля попълнете адреса, на който да бъден извършен огледът в поле "Бележка към услуга".
15.00 лв.
Резервирай

Дърводелски услуги

Дърводелски работи оглед

Дърводелски работи оглед След като успешно резервирате и заплатите онлайн, наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената цена се приспада от крайната сума, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Дървото е наша страст. Един от благородните материали! Имаме опит в проектирането и изграждането на беседки, навеси, перголи и други дървени конструкции. Обработваме дърво посредством различни техники за застаряване. Работим с тиково дърво и висококачествени масла за дървения материал. Монтираме декинг. Бихме направили за Вас, по индивидуален проект, уникални дървени градински мебели или кашпи. Имате къща? Имате двор? Какво по-хубаво от това да си подарите една страхотна беседка за прохладните летни нощи, хамак между две дървета и боса разходка върху мекия тревен килим в градината? Правим го! Моля, в поле "Бележка към услуга" посочете адреса, на който да бъде извършен огледът.
18.00 лв.
Резервирай

ВиК услуги

Изграждане монтаж и подмяна на ВиК оглед

Изграждане, монтаж и подмяна на ВиК оглед Наш служител ще се свърже с вас до 30 минути след като успешно завършите резервацията. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Предлагаме комплексни ВиК услуги и решения, свързани с водопровод, канализация, мръсен канал, отводняване, отопление и други свързани ВиК и ВОИ. Може да ни възложите изграждане на нова ВиК инсталация, частична или цялостна подмяна. Предлагаме подмяна на мръсен канал. Разполагаме със сериозно оборудване в частта ВиК. Работим с полипропиленови, метални, медни и друг тип тръби. Изграждаме локални отоплителни решения с различен тип горива, предлагаме съдействие и профилактика за абонатна станция – източване и допълване на вътрешно отоплителна инсталация (ВОИ). Моля, в поле "Бележка към услуга" да запишете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
12.00 лв.
Резервирай

Поддръжка и ремонти отоплителна инсталация оглед

Поддръжка и ремонти отоплителна инсталация оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Предлагаме канализационно и отоплително оборудване. Може да ни възложите доставка и монтаж на нов умивалник, нови тоалетни чинии или моноблок. Може да ни възложите монтаж на смесител, душ или душ кабина. Нов сифон. Нов радиатор. И много други! Извършваме ремонтни дейности на бойлери. Предлагаме реална аварийна реакция. Можем да направим за Вас обезвъздушаване или монтаж на обезвъздушител, както и монтаж на нов радиатор. Искате ново джакузи или вана – Правим го! Моля, в поле "Бележка към услуга" да запишете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
15.00 лв.
Резервирай

Диагностика отводняване откриване на течове оглед

Диагностика, отводняване и откриване на течове оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Разполагаме с необходимата специализирана техника и богат опит в диагностиката и откриването на течове. Реагираме аварийно, като освен, че ще открием проблема, ще Ви предложим и адекватно дългосрочно решение. Разполагаме с отводнителна техника – мото помпа за отводняване на наводнени мазета, сутерени, асансьорни шахти и други. Разполагаме с доверен подизпълнител, реагиращ ни приоритетно за изпомпване на по-големи количества вода, машина за отпушване на канали и водоноска. Моля, в поле "Бележка към услуга" да запишете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
18.00 лв.
Резервирай

Озеленяване

Проектиране и изграждане на зелени площи оглед

Проектиране и изграждане на зелени площи оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Предлагаме цялостни услуги и решения за облагородяването на зелени площи. Може да ни възложите разнообразни задачи от проектирането до изграждане на тревни площи посредством посев или полагане на тревен чим. Засаждане и композиции от различен тип растителност, изграждане на жив плет, изграждане на скални кътове, изкуствени реки, фонтани, вертикално озеленяване, озеленяване на покриви „зелен покрив” и други услуги, касаещи изграждането на зелени площи. Предлагаме озеленяване както за Вашия двор, така и за публични площи, предвидени за зелени такива. Градинки в междублокови пространства и други площи. Правим го свежо и зелено! Моля, в поле "Бележка към услуга" да запишете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
15.00 лв.
Резервирай

Поддръжка на зелени площи оглед

Поддръжка на зелени площи оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Предоставяме комплексни решения, свързани с поддръжката на зелените площи. Може да ни възложите поддръжката на Вашия двор или градина. Извършваме всички необходими мероприятия, които са важни и полезни за зелените площи като например аериране, косене, кантиране, торене и поддръжка на тревен килим със съпътстващите валиране и фитосанитарен контрол. Предлагаме професионална грижа за Вашите растения, храсти и дървета – оформяне, подрязване, окопаване, наторяване и други. Разполагаме с богата техническа база за поддръжка на зелени площи. Имате нужда от оформяне на жив плет? Правим го! Моля, в поле "Бележка към услуга" да запишете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
12.00 лв.
Резервирай

Ландшафтно проектиране и консултации оглед

Ландшафтно проектиране и консултации оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Предлагаме цялостни дизайнерски екстериорни решения и визуализации при проектирането на ландшафта – за Вашия двор или градина. Идейни проекти, дизайн и препоръки за устойчиви зелени площи. Проектираме и изграждаме беседки, навеси и други масивни и дървени конструкции. Работим с благородни материали като дърво, кожа, камък. Можем да Ви консултираме при избора и да Ви съдействаме с монтажа на градински мебели и градинско оборудване. Искате да имате беседка в градината? Ние можем да направим проект и да изградим такава за Вас! В поле "Бележка към услуга" запишете адреса, на който да бъде извършен огледът.
20.00 лв.
Резервирай

Поливни системи

Поливни системи и агрономство оглед

Проектиране, изграждане и поддръжка на поливни системи, агрономство оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 30 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след оглед или разговор с наш служител. Ние имаме богат опит в изграждането и поддръжката на всякакви видове поливни системи. Напояването на зелената площ е жизнено важен фактор за всеки един двор или градина и ние препоръчваме изграждането на автоматизирана поливна система при наличието на зелени площи. Изграждаме системи с програматор за капково напояване, а за тревния килим - системи за напояване с роторен разпръсквач. Използваме продуктите на реномираните марки Hunter и Rain Bird. Така гарантираме надеждно функциониране на поливната система. В поле "Бележка към услуга" запишете адреса, на който да бъде извършен огледът.
18.00 лв.
Резервирай

Професионален домоуправител

Професионален домоуправител оглед

Професионален домоуправител оглед При резервация на тази услуга и сключване на договор за управление и поддръжка ще получите три месечни абонамента БЕЗПЛАТНО! След успешно плащане наш представител ще се свърже с вас за уточняване на допълнителни детайли. Крайната цена се определя според броя услуги, които етажната собственост желае да извършваме и броя апартаменти. Като специализирана компания, която предоставя комплексни услуги по поддръжки, ние от Правим го! предлагаме и административно управление на сграден фонд или така наречения – Професионален домоуправител. Управляваме проекти с широк спектър на обхват, като разполагаме със значителен опит, ресурси и капацитет. Развиваме административната ни услуга по управление бутиково, като портфолиото ни е с малък по брой клиенти, на които предоставяме ексклузивно обслужване, отношение и реакция. Нашият таргет са по-големи сгради, комплекси от затворен тип, административни сгради и други със специфични потребности. Опитът ни е показал, че управлението на етажна собственост е управление на проект. Нашата работа с етажната собственост е иновативна и влагаме екстра усилия за постигане на максимален резултат, съобразен с претенциите, желаната визия и мащабите на Общото събрание. Изготвяме за нашите клиенти план и стратегия, прогнози и анализи. Професионален домоуправител? Правим го! В поле "Бележка към услуга" запишете адреса, на който да бъде извършен огледът.
10.00 лв.
Резервирай

Професионално почистване

Основно почистване на апартаменти и офиси оглед

Основно почистване на апартаменти и офиси оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 15 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Крайната цена се определя според квадратурата и нивото на замърсяване на помещението. Предлагаме еднократно основно почистване за дома и офиса. Разполагаме с пълна гама от оборудване, екип професионалисти и значителен опит в широк спектър почистващи услуги. Професионално измиване на прозорци и дограми, почистване на санитарни възли, обезмасляване на кухненско оборудване. Извършваме машинни почиствания на твърди и меки подови настилки, пране на мека мебел и друг тип професионално почистване. Ние сме експерти в основните почиствания, почистванията след ремонт и индустриалното професионално почистване. Пране на мокет за нас е като детска игра! В поле "Бележка към услуга" запишете адреса, на който да бъде извършен огледът.
20.00 лв.
Резервирай

Абонаментно почистване на дома и офиса оглед

Абонаментно почистване на дома и офиса оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 15 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Крайната цена се определя според квадратурата и нивото на замърсяване на помещението. Като фирма, предлагаща професионално почистване, ние предоставяме за нашите клиенти и абонаментни услуги, свързани с периодично поддържащо почистване. Можете да се възползвате от различни гъвкави варианти за поддръжка на хигиената във Вашия дом или офис. Предлагаме както ежедневни почиствания, така и с по-кратка периодичност. Като фирма, предлагаща комплексни услуги за имоти, извършваме и абонаментно почистване на входове и общи части. Доверете се на професионалния ни подход, младия и лъчезарен екип и богатия опит в професионалното почистване, като ни възложите абонаментни почистващи дейности. Моля, в поле "Бележка към услуга" запишете адреса, на който да бъде извършен огледът.
15.00 лв.
Резервирай

Почистване на прозорци и фасади оглед

Почистване на прозорци и фасади оглед След успешно запазване на час за оглед наш служител ще се свърже с вас до 15 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Крайната цена се определя според броя прозорци и степен на замърсяване на дограмата. Включва: - Почистване на дограма - Измиване на прозорци двустранно - Почистване на щори - Измиване на фасади Посочете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът в поле "Бележка към услуга".
12.00 лв.
Резервирай

Почистване след ремонт

Почистване след СМР оглед

Почистване след СМР оглед Професионално почистване след строително-монтажни работи. След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 15 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Крайната цена се определя според квадратурата и нивото на замърсяване на помещението. Извършваме индустриално и екстериорно почистване на производствени и търговски площи с големи размери и висока степен на сложност на изпълнение. Услугата е съобразена изцяло с бизнеса откъм времето на изпълнение, реакцията и качеството. Имаме опит в почистването на болнични заведения. Може да ни възложите професионално почистване на паркинги и гаражи, специфични настилки, улици, паважи, съоръжения, фасади (вишки, телескопи и по алпийски способ), покриви, улуци и други специфични. Правим го! Посочете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът в поле "Бележка към услуга".
25.00 лв.
Резервирай

Машинно почистване на подови настилки оглед

Машинно почистване на подови настилки оглед След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас до 15 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Крайната цена се определя според квадратурата и нивото на замърсяване на помещението. Извършваме индустриално и екстериорно почистване на производствени и търговски площи с големи размери и висока степен на сложност на изпълнение. Услугата е съобразена изцяло с бизнеса откъм времето на изпълнение, реакцията и качеството. Имаме опит в почистването на болнични заведения. Може да ни възложите професионално почистване на паркинги и гаражи, специфични настилки, улици, паважи, съоръжения и други. Посочете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът в поле "Бележка към услуга".
18.00 лв.
Резервирай

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел и автотапицерии оглед

Пране на мека мебел и автотапицерии оглед След като успешно завършите резервацията наш служител ще се свърже с вас до 15 минути. Посочената сума се приспада от крайната цена, уговорена след огледа или разговор с наш служител. Крайната цена се определя от големината или броя мебели, които ще бъдат почистени. Моля посочете адреса, на който желаете да бъде извършен огледът в поле "Бележка към услуга".
20.00 лв.
Резервирай

Електроуслуги

Електроуслуги изграждане и поддръжка

Електроуслуги изграждане и поддръжка След успешно плащане наш служител ще се свърже с вас. Цената е за оглед, като при авария проблемът се отстранява веднага, а при по-големи ремонти се уговаря допълнителна среща, като сумата се приспада от формираната крайна цена. Услугата включва широк спектър от електроуслуги, касаещи поддръжката на електроинсталации и оборудване. "Правим го" предоставя цялостно изграждане на нови електроинсталации, както и частични подобрения и ремонти. Може да доверите на "Правим го" стандартните и необходими в ежедневието ремонти на електрически контакти, бутони, ключове, бушони, прекъсвачи и други компоненти от електрическата инсталация във Вашия дом, офис или градина. Предлага се поддръжка на електроинсталации, както като еднократно задание, така и на абонаментен принцип. Изгражда безконтактно, ЛЕД – диодно и друг тип осветление, градинско осветление. Професионалните електротехници от "Правим го" могат да монтират осветително тяло или да Ви произведат индивидуално такова- дизайнерско, уникално, ръчно и по индивидуален проект. Моля посочете точен адрес, на който да бъдат извършени огледът и ремонтът в поле "Бележка към услуга".
80.00 лв.
Резервирай

Служители

Строително-монтажни работи Правим го
Строително-монтажни работи Правим го
Запазване на час
ВиК и отоплителни инсталации Правим го
ВиК и отоплителни инсталации Правим го
Запазване на час
Изграждане и поддръжка на зелени площи Правим го
Изграждане и поддръжка на зелени площи Правим го
Запазване на час
Професионален домоуправител Правим го
Професионален домоуправител Правим го
Запазване на час
Професионално почистване Правим го
Професионално почистване Правим го
Запазване на час
Електроуслуги Правим го
Електроуслуги Правим го
Запазване на час

Отзиви (1)

Йонка Хаджиева4 Юни 2021 в 06:08