https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_916435c5ed.jpg
Екстремни спортове

Приключенски център Белоградчик

гр. Белоградчик, Център, ул. Княз Борис I 3
0.0 (0 отзива)
Тук можете да сбъднете мечтата си да летите свободно с балон или да се издигнете за кратко над скалите. Можете да се разходите с електрически велосипед по разработените маршрути, да дегустирате от най... Прочети още

Услуги

Полет с балон

Свободен полет с балон над Белоградчишките скали

Свободен полет с балон над Белоградчишките скали След закупуване се свържете директно с Приключенски център Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Валидност след закупуване: 6 месеца Цената важи за 1 човек. Полетът продължава около 1 час. Кошът на балона побира стандарно 4-ма пасажери за сутрешен и 2-3-ма за следобеден полет, в зависимост от няколко фактора. При всички случаи балона се управлява от пилот. Полетът с балон е един отличен способ за борба със страха от високо. Деца под 6 години летят само ако не ги е страх от шума на горелката и винаги с придружител. Не е необходимо специално по-топло обличане. Достатъчно е да се облечете удобно със спортни обувки. Излитаме от много красива полянка между скалите само на 2 минути пешеходно разстояние от централния площад в Белоградчик – Панаирището. Летим ниско над скалите и после високо с посоката и силата на вятъра. Свободният полет с балон е истинско приключение, а тези, които се осмелят за първи път да се качат в балон след това получават благодорническа титла на специална церемония. Кацаме на място различно от това, от което сме излетели, но наземния екипаж на балона ни връща обратно по земя с помощта на обикновен автомобил.
360.00 лв.
Купи

Панорамно издигане с балон над Белоградчик

Панорамно издигане с балон над Белоградчик Валидност: 6 месеца след закупуване След закупуване се свържете директно с Приключенски център - Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за 1 човек. Панорамното издигане с балон е с продължителност между 7 и 10 мин. Мястото на издигане е Панаирището - поляна сред скалите на 2 минути пешеходно разстояние от центъра на Белоградчик. Панорамно издигане обикновено се провежда между 7 и 8 часа сутринта събота или неделя.  При наличие на група от минимум 15 човека може да се направи издигане в удобна за пасажерите дата. Балонът е фиксиран с въжета за близкостоящите скали, което позволява издигането му до 77 метра над земята. За сравнение стандартните привързани издигания са на височина от 20-30 метра. От тази височина пред очите Ви се открива великолепна гледка към Белоградчишките скали. Вижда се най-високата част на крепостта Калето, Ученичката, Мечката, Адам и Ева, Червената стена и целия великолепен пейзаж на юг, както и малка част от града.
60.00 лв.
Купи

Свободен полет с балон над Белоградчишките скали деца под 12

Свободен полет с балон над Белоградчишките скали за деца под 12 г. След закупуване се свържете директно с Приключенски център Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Валидност след закупуване: 6 месеца. Цената важи за 1 човек. Полетът продължава около 1 час. Кошът на балона побира стандарно 4-ма пасажери за сутрешен и 2-3-ма за следобеден полет, в зависимост от няколко фактора. При всички случаи балона се управлява от пилот. Полетът с балон е един отличен способ за борба със страха от високо. Деца под 6 години летят само ако не ги е страх от шума на горелката и винаги с придружител. Не е необходимо специално по-топло обличане. Достатъчно е да се облечете удобно със спортни обувки. Излитаме от много красива полянка между скалите само на 2 минути пешеходно разстояние от централния площад в Белоградчик – Панаирището. Летим ниско над скалите и после високо с посоката и силата на вятъра. Свободният полет с балон е истинско приключение, а тези, които се осмелят за първи път да се качат в балон след това получават благодорническа титла на специална церемония. Кацаме на място различно от това, от което сме излетели, но наземния екипаж на балона ни връща обратно по земя с помощта на обикновен автомобил.
240.00 лв.
Купи

Наем на велосипед

Разходка с водач на електрически велосипеди

Организирана разходка с водач с електрически велосипеди След закупуване се свържете директно с Приключенски център - Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената важи за наем на един електрически велосипед. За наем на водач е необходимо събиране на група от минимум 10 човека или заплащане, допълнително на място, на фиксираната сума от 60 лв., при по-малък брой участници. Веловодач могат да наемат и хора със собствени велосипеди. Разходката продължава в рамките на 3 часа. Валидността след закупуване е 6 месеца. Организираните вело разходки с водач имат голямо предимство за туристически групи. Водачът се съобразява с велоуменията на групата при избора на маршрут и води беседи на определени места по маршрута, за които разказва интересни факти и истории. Водачът, също така, може да смени спукана гума по време на път, което спестява евентуални неприятни емоции, свързани с придвижването на велосипеда обратно до Приключенския център.
16.00 лв.
Купи

Разходка с лодка

Плаване с драконови лодки в Рабишкото езеро

Плаване с драконови лодки в Рабишкото езеро След закупуване се свържете директно с Приключенски център Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане. Валидност след закупуване: 6 месеца Посочената цена важи за 1 човек. Драконовите лодки са тесни и дълги, украсени с глава на дракон отпред и опашка отзад. Приключението представлява състезание с 2 оранжеви лодки за 20 гребци, 1 гондолиер и 1 барабанчик и продължава 2-3 часа. Стартът на състезанието се дава от барабани, след което отборите гребат смело, за да преминат първи на финалната линия. Всяка лодка се управлява от кормчия, който чрез двуметрово гребло дава посоката на движение на лодката. При ползването на лодките гребците задължително се екипират със спасителни жилетки и се осигурява воден спасител. Възможно е участието и на деца при придружаващ родител или настойник. При синхрон в действията на целия отбор, загребването става едновременно и ритмично. Двата отбора се състезават и излъчват победител. Самите лодки са изключително стабилни и при правилно използване вероятността от обръщане е много малка. Капацитета на 2-те драконови лодки е 42 човека, а плаването с тях се извършва при групи от минимум 30 участника. При желание и с допълнително заплащане на място може да се организира пикник на езерото.
50.00 лв.
Купи

Плаване с драконови лодки в Рабишкото езеро деца под 12 г.

Плаване с драконови лодки в Рабишкото езеро за деца под 12 г. След закупуване се свържете директно с Приключенски център Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане. Валидност след закупуване: 6 месеца. Посочената цена важи за 1 човек. Драконовите лодки са тесни и дълги, украсени с глава на дракон отпред и опашка отзад. Приключението представлява състезание с 2 оранжеви лодки за 20 гребци, 1 гондолиер и 1 барабанчик и продължава 2-3 часа. Стартът на състезанието се дава от барабани, след което отборите гребат смело, за да преминат първи на финалната линия. Всяка лодка се управлява от кормчия, който чрез двуметрово гребло дава посоката на движение на лодката. При ползването на лодките гребците задължително се екипират със спасителни жилетки и се осигурява воден спасител. Възможно е участието и на деца при придружаващ родител или настойник. При синхрон в действията на целия отбор, загребването става едновременно и ритмично. Двата отбора се състезават и излъчват победител. Самите лодки са изключително стабилни и при правилно използване вероятността от обръщане е много малка. Капацитета на 2-те драконови лодки е 42 човека, а плаването с тях се извършва при групи от минимум 30 участника. При желание и с допълнително заплащане на място може да се организира пикник на езерото.
35.00 лв.
Купи

Офроуд приключение

Джип сафари сред Белоградчишките скали

Джип сафари сред Белоградчишките скали След закупуване се свържете директно с Приключенски център - Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Валидност след закупуване: 6 месеца Цената важи за 1 човек. Разходката продължава 60 минути. Разходката с джип сред Белоградчишките скали е бърз и емоционален начин за откриване на многобройните приказни скални образования в района на Белоградчик. Ще Ви покажем спиращи дъха гледки, които по друг начин няма как да видите, в съчетание с покачващо адреналина оф-роуд изживяване.
50.00 лв.
Купи

Джип сафари сред Белоградчишките скали за деца под 12 г.

Джип сафари сред Белоградчишките скали за деца под 12 г. След закупуване се свържете директно с Приключенски център - Белоградчик, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Валидност след закупуване: 6 месеца. Цената важи за 1 човек. Разходката продължава 60 минути. Разходката с джип сред Белоградчишките скали е бърз и емоционален начин за откриване на многобройните приказни скални образования в района на Белоградчик. Ще Ви покажем спиращи дъха гледки, които по друг начин няма как да видите, в съчетание с покачващо адреналина оф-роуд изживяване.
35.00 лв.
Купи