https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_820b06478a.jpg
Танци

Прима Денс Студио

гр. София, Манастирски ливади, ул. Ралевица 85 Б
0.0 (0 отзива)
Студиото е създадено с много любов към децата и танца. Целта ни е да изградим място, в което всеки желаещ може да се докосне до магията и красотата му. Чрез танца се развива двигателната култура, коор... Прочети още

Услуги

Балет

Балет за деца от 3 до 5 години

Балет за деца от 3 до 5 години Заниманията с балет в ранна детска възраст са най-добрият начин за подпомагане на физическото развитие на децата. Подобрява се стойката, развива се физическата сила и издръжливост. Увеличава се гъвкавостта, развива се координацията, музикалността. Уроците по балет помагат на децата да научат как да работят като част от екип и да намерят нови приятели. Също така чрез балета се развиват въображението и творческото мислене. Танците провокират артистичните заложби на детската личност.
10.00 лв.
Резервирай

Балет за деца над 8 години

Балет за деца над 8 години Заниманията с балет в ранна детска възраст са най-добрият начин за подпомагане на физическото развитие на децата. Подобрява се стойката, развива се физическата сила и издръжливост. Увеличава се гъвкавостта, развива се координацията, музикалността. Уроците по балет помагат на децата да научат как да работят като част от екип и да намерят нови приятели. Също така чрез балета се развиват въображението и творческото мислене. Танците провокират артистичните заложби на детската личност.
10.00 лв.
Резервирай

Балет за деца от 6 до 8 години

Балет за деца от 6 до 8 години Заниманията с балет в ранна детска възраст са най-добрият начин за подпомагане на физическото развитие на децата. Подобрява се стойката, развива се физическата сила и издръжливост. Увеличава се гъвкавостта, развива се координацията, музикалността. Уроците по балет помагат на децата да научат как да работят като част от екип и да намерят нови приятели. Също така чрез балета се развиват въображението и творческото мислене. Танците провокират артистичните заложби на детската личност.
10.00 лв.
Резервирай

Служители

Габриела Давидова
Габриела Давидова
Инструктор по танци