https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_aff483ffe6.jpg
Психология и психотерапия

Психично здраве Dominate Mind

гр. София, Център, бул. Княз Александър Дондуков 25
5.0 (3 отзива)
Работим с деца, юноши и възрастни с различни затруднения и хранителни разстройства; предлагаме консултации и терапия на хора с хиперактивност, проблеми с контрола над поведението, хора от аутистичния ... Прочети още

Услуги

Консултация психолог

Единична консултация с психолог

Единична консултация с психолог Вярвам, че всеки човек има ресурс да се справи с предизвикателствата на живота, като някои срещат трудности да открият вътрешната си сила, а други имат нужда от подкрепа и напътствие. Основната цел на терапевтичната работа е да мобилизира ресурсите на личността, за да се справи в тежки житейски ситуации, партнирайки на индивида да изгради умения да помага както на себе си, така и на другите.
70.00 лв.
Резервирай

Онлайн терапия с психолог по Viber

Онлайн терапия с психолог по Viber След като завършите успешно своята резервация, Психично здраве Dominate Mind ще се свърже с Вас за допълнителни инструкции относно провеждане на онлайн терапията, на телефонния номер, с който сте регистриран в easybook.bg. Онлайн терапиите се осъществяват през приложението Viber, но при невъзможност могат да бъдат използвани и други платформи за онлайн връзка, например платоформата Zoom или други.
60.00 лв.
Резервирай

Консултация за двойки с психолог

Консултация за двойки с психолог Евгения Макариева от Психично здраве Dominate Mind
90.00 лв.
Резервирай

Служители

Кристиян Денчев
Кристиян Денчев
психолог

Отзиви (3)

Кирил Кирилов3 Юни 2021 в 16:04
Mihail Kostov5 Август 2021 в 18:46
Нели Христозова16 Април 2022 в 18:08