Банер на rafting.bg

rafting.bg

гр. София

Рафтинг по река Искър

Тази услуга е без график

Рафтинг по река Искър
След закупуване се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане.
Посочената цена важи за 1 човек. Минимален брой участници: 4
Цената включва: квалифициран рафтинг иструктор, пълна екипировка необходима за рафтинга, която включва каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти, транспорт по рафтинг трасето, инструктаж относно безопасността по време на рафтинга, съблекални за преобличане, застраховка за рафтинг спускането.
В цената НЕ са включени: транспорт до началната точка, храна и напитки.
Продължителност на рафтинг спускането: между час и половина и два в зависимост от нивото на реката. Какво е необходимо да си носите за спускането: предварителна резервация, бански, фланелка и кърпа. Подходящ период за провеждане на рафтинга: април-октомври. Виж повече ТУК
Сборен пункт: до гара Лакатник, срещу езерото до ресторант „Пещерата“ – на 60 км с автомобил по пътя София-Нови Искър-Своге-Мездра. Възможно е да се достигне и с пътнически влак до гара Лакатник. GPS координати: 43.088337, 23.385043. Валидност след закупуване - 12 месеца.

55.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на sпосочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез систематаd ни за поддръжка.