Банер на rafting.bg

rafting.bg

гр. София

Рафтинг по река Струма

Тази услуга е без график

Рафтинг по река Струма
След закупуване се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената е за 1 човек. Минимален брой участници: 1
В цената влизат: най-дългото рафтинг трасе - около 12км/8км; пълна екипировка необходима за рафтинга (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти), квалифициран рафтинг инструктор, инструктаж за безопасността по време на рафтинга, съблекални за преобличане и външни душове, безплатен транспорт по рафтинг трасето, застраховка за рафтинг спускането, удобен охраняем паркинг, шкафчета за съхранение.
В цената НЕ влизат: фотограф, който ви заснема на най-екстремните и атрактивни бързеи; транспорт до рафтинг центъра; настаняване.
Необходимо е да си носите бански, фланелка и кърпа.
Ниво на трудност: не се изисква предишен опит в рафтинга.
Сборен пункт: GPS координати: 41.847986, 23.141863, гр. София, малко след град Симитли, до метан станцията. Прочетете повече ТУК
За наем на екшън камера е необходимо да платите 30 лв.  допълнително на място.
Валидност след закупуване: 12 месеца.

60.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на sпосочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез систематаd ни за поддръжка.