Банер на rafting.bg

rafting.bg

гр. София

Родопско каяк сафари за двама

Тази услуга е без график

Родопско каяк сафари за двама
След закупуване на картата се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Минимален брой: 6 участници 
Цената е за двама.
Тридневното приключение за двама включва
: пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке), 3 дни каякинг из родопските язовири, безплатен транспорт, застраховка, осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте), квалифициран каяк инструктор и инструктаж.
Родопско каяк сафари – една прекрасна каяк обиколка на Родопските язовири. За едно каяк пътешествие посещаваме три различни язовира – Голям Беглик, Широка поляна и Доспат. Всеки от тях крие различно очарование.
Вижте ТУК допълнителна информация.
Подходящ период: юни-септември. Какво е необходимо да си носите: дрехи за гребане, плажна кърпа, връхни дрехи за вечерите.
Сборен пункт: гр. София, паркинга на Стадион Васил Левски.
Програмата може да бъде удължена за 4 и повече дни, както и да се комбинира с посещение на Ягодинската пещера, Илиен връх и платформата Орлово око.
Валидност след закупуване: 1 година.

500.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.