https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_8a4787caf0.jpg
Екстремни спортове

rafting.bg

гр. София
4.5 (4 отзива)
Рафтинг по река Искър - GPS координати: 43.088337, 23.385043 Рафтинг - С нас можете да се спуснете по реките Струма, Искър, Арда, Трисули и Кали Гандаки (Непал), Агитис, Викос и Аратос (Гърция), Осуми... Прочети още

Услуги

Рафтинг

Рафтинг по река Струма

Рафтинг по река Струма След закупуване се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за 1 човек. Минимален брой участници: 1 В цената влизат: най-дългото рафтинг трасе - около 12км/8км; пълна екипировка необходима за рафтинга (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти), квалифициран рафтинг инструктор, инструктаж за безопасността по време на рафтинга, съблекални за преобличане и външни душове, безплатен транспорт по рафтинг трасето, застраховка за рафтинг спускането, удобен охраняем паркинг, шкафчета за съхранение. В цената НЕ влизат: фотограф, който ви заснема на най-екстремните и атрактивни бързеи; транспорт до рафтинг центъра; настаняване. Необходимо е да си носите бански, фланелка и кърпа. Ниво на трудност: не се изисква предишен опит в рафтинга. Сборен пункт: GPS координати: 41.847986, 23.141863, гр. София, малко след град Симитли, до метан станцията. Прочетете повече ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/14297_service.pdf] За наем на екшън камера е необходимо да платите 30 лв.  допълнително на място. Валидност след закупуване: 12 месеца.
60.00 лв.
Купи

Рафтинг по река Искър

Рафтинг по река Искър След закупуване се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане. Посочената цена важи за 1 човек. Минимален брой участници: 4 Цената включва: квалифициран рафтинг иструктор, пълна екипировка необходима за рафтинга, която включва каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти, транспорт по рафтинг трасето, инструктаж относно безопасността по време на рафтинга, съблекални за преобличане, застраховка за рафтинг спускането. В цената НЕ са включени: транспорт до началната точка, храна и напитки. Продължителност на рафтинг спускането: между час и половина и два в зависимост от нивото на реката. Какво е необходимо да си носите за спускането: предварителна резервация, бански, фланелка и кърпа. Подходящ период за провеждане на рафтинга: април-октомври. Виж повече ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/14298_service.pdf] Сборен пункт: до гара Лакатник, срещу езерото до ресторант „Пещерата“ – на 60 км с автомобил по пътя София-Нови Искър-Своге-Мездра. Възможно е да се достигне и с пътнически влак до гара Лакатник. GPS координати: 43.088337, 23.385043. Валидност след закупуване - 12 месеца.
55.00 лв.
Купи

Каяк

Родопско каяк сафари за двама

Родопско каяк сафари за двама След закупуване на картата се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Минимален брой: 6 участници  Цената е за двама. Тридневното приключение за двама включва: пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке), 3 дни каякинг из родопските язовири, безплатен транспорт, застраховка, осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте), квалифициран каяк инструктор и инструктаж. Родопско каяк сафари – една прекрасна каяк обиколка на Родопските язовири. За едно каяк пътешествие посещаваме три различни язовира – Голям Беглик, Широка поляна и Доспат. Всеки от тях крие различно очарование. Вижте ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/14299_service.pdf] допълнителна информация. Подходящ период: юни-септември. Какво е необходимо да си носите: дрехи за гребане, плажна кърпа, връхни дрехи за вечерите. Сборен пункт: гр. София, паркинга на Стадион Васил Левски. Програмата може да бъде удължена за 4 и повече дни, както и да се комбинира с посещение на Ягодинската пещера, Илиен връх и платформата Орлово око. Валидност след закупуване: 1 година.
500.00 лв.
Купи

С каяк по река Дунав за двама

С каяк по река Дунав за двама След закупуване на картата се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за двама. Минимален брой участници, за да се сформира група: 6 Цената включва: безплатен транспорт от София, 4 дни каякинг по реката, квалифициран каяк инструктор, каяк, гребло, жилетка, водоустойчива торба, къмпинг оборудване (палатка, шалте, спален чувал), застраховка. В цената НЕ са включени храна и напитки. Едно 5-дневно каяк приключение за двама, за което винаги сте си мечтали. С лодка в голямата река, нощувки на пусти острови и къпане в реката. Гребането с каяк по река Дунав е в експедиционен стил, търсим места , подходящи за нощувка по островите на реката, които доста често ни предлагат големи пясъчни плажове. Прочетете повече ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/14300_service.pdf] Подходящ период за провеждане: април – октомври. Какво е необходимо да си носите: дрехи за гребане, плажна кърпа, връхни дрехи за вечерите. Сборен пункт: гр. София, паркинга на Стадион Васил Левски. Валидност след закупуване: 12 месеца
700.00 лв.
Купи

Каякинг за 1 ден на яз. Искър или Пчелин за двама

Каякинг за 1 ден на яз. Искър или Пчелин за двама След закупуване се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за двама. Продължителността на гребането е около 4 часа. Минимален брой участници: 6 Включва: пълната необходима екипировка; транспорт на екипировката и инструктора; инструктаж за безопасността; каяк; застраховка. В цената НЕ включен транспорт до язовира. Дати: след закупуване се уточнява датата при сформиране на група. Среща на брега на язовира, където ще ви раздадем необходимата екипировка – гребло, двуместен или едноместен каяк, спасителна жилетка, яке. След това се провежда инструктаж относно безопасността на гребането и се качваме на каяците. Докато гребем се наслаждаваме на заснежените планини. Необходимо е да си носите храна и вода, тъй като ще си направим спирка за пикник – обяд или на кръчма. Валидност след закупуване: 12 месеца.
140.00 лв.
Купи

Kаньонинг

Kаньонинг по река Влахи за двама

Kаньонинг по река Влахи за двама След закупуване се свържете директно с rafting.bg, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Минимален брой: 4 участници Посочената цена е за двама и включва пълна екипировка (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки - боти); квалифициран каньонинг инструктор; каньонинг инструктаж; трансфер от рафтинг центъра ни до река Влахи и обратно; застраховка. В цената НЕ влиза транспорт до рафтинг центъра. Продължителност: около 3-4 часа. Екстремен спорт, който съчетава физически упражнения с разходка сред природата. Започваме с кратък пешеходен преход до началото, след което влизаме в каньона. Преминаваме през водопади, водни пързалки, скачаме във водни чаши, и така докато преминем през целия каньон. По време на преминаването през каньона, наблюдаваме красиви скални образувания. Каньонингът по река Влахи е подходящ за горещите летни дни. Прочетете повече ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/14302_service.pdf] Какво е необходимо за каньонинга: бански, фланелка и кърпа. Подходящ период: юни-октомври. Валидност след закупуване: 1 година. 
160.00 лв.
Купи

Отзиви (4)

Антоанета Янева31 Октомври 2021 в 07:08
Bilyana Vlaeva1 Януари 2022 в 09:34
Vera Yoveva14 Февруари 2022 в 10:24
Antonio Donov12 Януари 2023 в 06:41