https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_d6722d529d.jpg
Маникюр и педикюр

Салон за красота ЕА( обекта временно е неактивен )

гр. София, Център, ул. Тракия 2А
0.0 (0 отзива)
Салон „ЕА“ е основан през 2015 година. Артистичният интериор пленява с топлина, която позволява на клиентите да се отпуснат и да се наслаждават на процедурите в приятна и приятелска атмосфера. Основат... Прочети още

Услуги

Терапии и процедури за лице

Радиочестотна терапия 10 процедури

Радиочестотна терапия 10 процедури След закупуване на картата се свържете директно със Салон за красота ЕА, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. В цената са включени 10 процедури радиочестотна терапия на една зона по избор - бедра, дупе или корем. Една процедура е с продължителност 45 минути. Валидност на картата: до 3 месеца след закупуване трябва да стартирате използването на картата си и в рамките на още 3 месеца трябва да използвате всички посещения.
700.00 лв.

Дарсонвал 10 процедури

Дарсонвал 10 процедури След закупуване на картата се свържете директно със Салон за красота ЕА, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. В цената са включени 10 процедури дарсонвал. Валидност на картата: до 3 месеца след закупуване трябва да стартирате използването на картата си и в рамките на още 3 месеца трябва да използвате всички посещения.
120.00 лв.

Терапии и процедури за тяло

Пресотерапия 10 процедури и 1 RF процедура за дуп

Пресотерапия 10 процедури + 1 RF процедура за стягане на дупе След закупуване на картата се свържете директно със Салон за красота ЕА, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва 10 процедури пресотерапия и 1 процедура RF за стягане на дупе. Продължителност на 1 пресотерапия: 90 минути. Продължителност на 1 RF процедура за стягане на дупе: 45 минути. Валидност на картата: до 3 месеца след закупуване трябва да стартирате използването на картата си и в рамките на още 3 месеца трябва да използвате всички посещения.
450.00 лв.