https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_7a09c88fce.jpg
Зимни спортове

Ski & Board Traventuria Borovets

к.к. Боровец, Хотел Ела (партер)
0.0 (0 отзива)
Ski & Board Traventuria Боровец всяка година подновява над 80% от наемната си екипировка. Ние поддържаме екипировката в най-модерния сервизен център на Балканите, оборудван по всички западноевропейски... Прочети още

Услуги

Наем на велосипед

Наем на каска

Наем на каска -20% ОТСТЪПКА - стандартна цена: 10 лв. След закупуване се свържете директно със Ski & Board Traventuria Borovets, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за наем на 1 бр. каска. Моля, в поле "Бележка към услуга" да попълните точен ден и час за взимане на каската.  Валидност след закупуване: 30 дни.
8.00 лв.
Купи

Наем на велосипед 1 час

Наем на велосипед 1 час -20% ОТСТЪПКА - стандартна цена: 18 лв. След закупуване се свържете директно със Ski & Board Traventuria Borovets, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за наем на велосипед за 1 час. Посочете в поле "Бележка към услуга" попълнете точен ден и час за взимане на велосипеда.  Валидността след закупуване е 30 дни.
14.40 лв.
Купи

Наем на велосипед 2 часа

Наем на велосипед 2 часа -20% ОТСТЪПКА - стандартна цена: 30 лв. След закупуване се свържете директно със Ski & Board Traventuria Borovets, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва наем на велосипед за 2 часа. Въведете в поле "Бележка към услуга" точен ден и час за взимане на велосипеда.   Валидността след закупуване е 30 дни.
24.00 лв.
Купи

Планински преходи

Групов преход в планината с професионален водач

Групов преход в планината с професионален планински водач -20% ОТСТЪПКА - стандартна цена: 500 лв. След закупуване се свържете директно със Ski & Board Traventuria Borovets за организиране на водач и транспорт и получаване на подробна информация. Необходимо е поне седмица за организация на избрания маршрут от списъка. Необходимо е да цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената включва наем на лицензиран планински водач и транспортни разходи от хотел (начална точка) до стартовата точка на пешеходния тур, както и връщане от последна точка на пешеходния тур до хотела. Цената НЕ включва закупуването на лифт карта (отбелязано е за кои маршрути се ползва такава) и други лични разходи за всеки участник. Стартовият час на тура за всеки маршрут е между 07:00 и 09:00 часа, в зависимост от работното време и натовареността на лифта. Маршрутът на прехода е по избор на клиента - виж маршрутите ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/18227_service.pdf]. Валидност: до 31.10.2022 г. (края на летния сезон).
400.00 лв.
Купи