https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_9b64b5f1bb.jpg
Холистична и алтернативна медицина

Солни стаи SALT ME The Mall

гр. София, The Mall, етаж -2 (до левия вход), бул. Цариградско шосе 115 з
0.0 (0 отзива)
Солни стаи SALT ME The Mall, гр. София, The Mall, етаж -2 (до левия вход), бул. Цариградско шосе 115 з, Халотерапия Със своя антибактериален, противо-възпалителен и мукорегулаторен ефект, халотерапият... Прочети още

Услуги

Халотерапия

Солна стая за деца единично посещение

Солна стая за деца единично посещение Всяко дете под 12г. влиза с пълнолетен придружител без допълнително заплащане. По желание може да влезе и втори, срещу такса от 10 лв. В Солната стая НЕ се препоръчва консумация на храна и напитки по време на и половин час след терапията, тъй като ще отмие финните частици сол и ефектът ще бъде минимален. Внасянето на течности също НЕ е разрешено. Полезна ли е солната терапия за деца? Не само, че е полезна, ами дори ще подобри значително здравето им. Децата често проявяват чувствителност към замърсяване и алергени, особено в големите градове с натоварен трафик. Техните рефлекси за управляването на секрети като "издухване" и "откашляне" не са развити напълно. Задържането на секрети е предпоставка за развитието на бактериални инфекции. Солна терапия в контролирана среда е изключително решение за справяне с упоритите, продължителни и досадни проблеми на невръстната им възраст. При нас Вашите деца ще се насладят на играта в голям "пясъчник", защото подът в нашите солни стаи е насипан със "завидно" количество морска сол (едно от средствата за поддържане на антибактериална и стерилна среда в помещенията) и куп детски играчки, слушайки весели детски песни. И вместо да ги умолявате, те с нетърпение ще чакат следващата среща с нас!
12.00 лв.
Резервирай

Солна стая за възрастни единично посещение

Солна стая за възрастни единично посещение В Солната стая НЕ се препоръчва консумация на храна и напитки по време на и половин час след терапията, тъй като ще отмият финните частици сол и ефектът от терапията ще бъде минимален. Внасянето на течности също НЕ е разрешено, защото ако се разлее някаква напитка, то тя ще се посипе върху солта на пода. В солната стая използваме само медицинска сол, чист натриев хлорид. Същият се произвежда в Германия и идва със собствен сертификат. Няма ограничения във възрастта имаме и малки бебета, които идват да се закалят, както и възрастни баби и дядовци, които също опитват от ползите на солната халотерапия. Общата препоръка е да се вземат ежедневни сесии (или толкова често, колкото е възможно) за 14 дни. 14-дневният цикъл може да се повтори 1-2 пъти в годината. В случай на сезонно влошаване на заболяването или в случай на сезонни заболявания, се препоръчва да се проведе един 14-дневен цикъл на солената терапия малко преди наближаването на сезона. За общ тонус, силна имунна система е препоръчително по 1-2 сесии седмично. Солната терапия се препоръчва за голям набор от проблеми като акне, алергии, астма, белодробни инфекции, бронхити, възпаления на ушите, забавяне на стареенето, засилване на имунитета, кашлица, кожни проблеми, ларингит, настинки, грип, пневмонии, вирусни инфекции, хрема, синузит, тонзилити, хрема, хрипове, хъркане и други.
24.00 лв.
Резервирай

Наем 40 минути на цялата солна стая

Наем 40 минути на цялата солна стая Консумацията на храна и напитки по време на терапията, както и половин час след нея НЕ се препоръчва, тъй като могат да отмият фините частици сол и ефектът от самата терапия ще бъде минимален. Внасянето на течности също НЕ е разрешено, защото ако се разлее някаква напитка, то тя ще се посипе върху солта на пода.  Солната стая може да се ползва до 8 възрастни или 10 деца с придружител. Всяко дете под 12 годишна възраст влиза с минимум един пълнолетен придружител, като той влиза безплатно. При желание може да влезе и втори придружител срещу такса за 1 процедура - 10 лв. Общата препоръка е да се вземат ежедневни сесии (или толкова често, колкото е възможно) в рамките на 14 дни. Този цикъл може да се повтори 1-2 пъти годишно. В случай на сезонно влошаване на заболяването или в случай на сезонни заболявания, се препоръчва да се проведе един 14-дневен цикъл на солената терапия малко преди наближаването на сезона. Препоръчително е за общ тонус и силна имунна система по 1-2 сесии седмично. Солната терапия се препоръчва за: акне, алергии, астма, белодробни инфекции, бронхити, възпаления на ушите, забавяне на стареенето, засилване на имунитета, кашлица, кожни проблеми, ларингит, настинки, грип, пневмонии, сезонни вирусни инфекции, псориазис, ринити, сенна хрема, синузит, тонзилити, хрема, хрипове, хъркане и много други.
120.00 лв.
Резервирай

Служители

Солна стая възрастни SALT ME The Mall
Солна стая възрастни SALT ME The Mall
Запазване на час
Солна стая деца SALT ME The Mall
Солна стая деца SALT ME The Mall
Запазване на час