https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_ad2059cd43.jpg
Строително-ремонтни дейности

Строително-ремонтна фирма Елвотех ЗЕТ

гр. София
5.0 (1 отзив)
Елвотех ЗЕТ е наследник на фирма Елвотех, практикуваща строително-ремонтни дейности повече от 15 години. Компанията се стреми да удовлетворява желанията на клиентите си в определените срокове. Всички ... Прочети още

Услуги

Електроуслуги

Електроинсталации изграждане или ремонт оглед

Електроинсталации изграждане или ремонт оглед Оглед за изграждане или ремонт на електрически инсталации. Етапи на работа – оглед, предлагане на оферта, уточняване на срокове, след приемане на оферта се започва работа. Предлагаме изграждане на електрически инсталации за жилищни сгради, халета, бизнес сгради и други. Изграждането включва: Слаботокови инсталации за интернет, телевизия, телефонни, домофонни, сот аларми, пожароизвестяване и други. Силнотокови инсталации – контакти, осветление и други. Инсталации и ремонти на електрически табла. Моля, в поле "Бележка към услуга" да попълните адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
30.00 лв.
Резервирай

Строително - ремонтни дейности

Основни или довършителни ремонти оглед

Основни или довършителни ремонти оглед Етапи на работа: – оглед; – оферта; – уточняване на срокове; – след приемане на оферта, се започва работа. Ремонтът може да включва: Електрически, отоплителни инсталации или ВиК услуги. Шпакловки, боядисване, гипсокартон, тухлени стени и окачени тавани. В поле "Бележка към услуга" е необходимо да попълните адреса, на който желаете да бъде извършен огледът.
30.00 лв.
Резервирай

Служители

Строително-ремонтна фирма Елвотех ЗЕТ
Строително-ремонтна фирма Елвотех ЗЕТ
Запазване на час

Отзиви (1)

Симона Сребранова28 Октомври 2021 в 18:01