https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_4cd3f9006c.jpg
Танци

Танцово студио Magnifique

гр. Пловдив, Тракия, бул. Освобождение 3, Хотел SPS
0.0 (0 отзива)
Танцово студио "Magnifique" е модерно танцово студио, създадено с цел да развива и обогатява културата в града, да разкрива творческия потенциал на своите възпитаници от ранна детска възраст и да възп... Прочети още

Услуги

Балет

Класически балет за възрастни

Класически балет за възрастни Класовете включват основни упражнения от балетния екзерсис, танцови комбинации с различен характер и импровизации. Всеки клиент трябва да носи удобно облекло за часа. Класическият балет е подходящ за начинаещи и напреднали.
12.00 лв.
Резервирай

Модерни танци

Модерни танци за деца

Модерни танци за деца В детските танцови класове изучаваме различни танцови стилове като латино танци, Show Dance, Commercial Dance, TIK-TOK и MTV за деца. Това е голямо предимство за децата, защото така те развиват богата танцова техника и цялостна подготовка. Децата придобиват основна двигателна култура. С времето започват да развиват координация, пластика, гъвкавост, грация, чувство за ритъм и артистичност! Всяко дете в тренировъчния процес покачва значително издръжливостта на тялото си, общия си жизнен и мускулен тонус.
12.00 лв.
Резервирай

ММА Смесени бойни изкуства

Стречинг за възрастни

Стречинг за възрастни Стречингът представлява специфични упражнения за разтягане на мускулите и прилежащите тъкани – сухожилия, лигаменти, съединителна тъкан, периферни нерви. Най-познатият ни ефект от стречинга е това, че прави мускулите ви по-еластични, с което подобрявате гъвкавостта си. Подходящ е за хора без физическа подготовка, както и за по - напреднали. Няма ограничение за възрастта за трениращите. Какви са ползите? - Дава еластичност на сухожилията. - Намалява напрежението в мускула и ставите като по този начин отпуска тялото. - Подобрява координацията и увеличава диапазона на действие на мускулите. - Предпазва от травми - мускулни растежения, навяхвания и разкъсвания. - Създава собствено съзнание на мускула и помага за по-добрата концентрация и връзка между мускул и нервна система. - Помага за доброто ни настроение - научни изследвания са доказали, че стречинг упражненията водят до повишено производство на ендорфини в тялото. Те са отговорни за редица физиологични реакции на организма, като например чувството за удовлетворение, баланс и благополучие.  Стабилност, баланс, контрол – всички тези качества също могат да се развият чрез редовното прилагане на стречинг тренировки. Всеки посетител трябва да си носи удобно облекло.
12.00 лв.
Резервирай

Служители

Зала 1 Magnifique
Зала 1 Magnifique
Запазване на час
Зала 2 Magnifique
Зала 2 Magnifique
Запазване на час