Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Карта 10 посещения на инфрачервена сауна по 30 минути

Тази услуга е без график

Карта 10 посещения на инфрачервена сауна по 30 минути
След закупуване на картата се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Инфрачервената сауна е революционна практика, използваща инфрачервени светлинни вълни за създаване на топлина директно в тялото. Тези вълни проникват дълбоко в тъканите, стимулирайки циркулацията, без прекомерно повишаване на температурата в самата сауна. Това я прави подходяща опция и за тези, които изпитват трудност да търпят топлите и влажни условия на традиционните сауни. Инфрачервените вълни, които се използват, попадат в безвредната част от спектъра на електромагнитното излъчване. Използването на инфрачервена сауна е безопасен, достъпен и ефикасен начин за намаляване на болката, стимулиране на детоксикацията, подобряване на сърдечно-съдовата функция, заздравяване на рани, изгаряне на калории и намаляване на хроничната умора. Тя се препоръчва широко при стрес, болки в ставите, за потискане на тегло, при кардиоваскуларни заболявания, за запушени кръвоносни съдове, за обща детоксикация и много други.
Сауната помага при стрес, ставни болки, за отслабване, при слабо сърце, за запушени кръвоносни съдове, за детокс.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

160.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.