Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Карта 2 броя Тай масаж за схванати рамене

Тази услуга е без график

Карта 2 броя Тай масаж за схванати рамене
След закупуване на картата се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Изпитвате напрежение в раменете и често главоболие? Тай Спа представя Тай масаж за схванати рамене - идеалното решение за всеки, който търси облекчение от стреса и болката. Този специализиран масаж е насочен конкретно към областта на раменете и горната част на гърба, където натрупваме най-много напрежение от ежедневните задачи и неправилната поза.
Масажът започва с техники за отпускане, които целят да разхлабят схванатите мускули и да подобрят кръвообращението. Следващите методи включват нежно разтягане и акцент на ключови точки, които помагат за облекчаване на ошипяване и хронично напрежение. Тази процедура не само ще ви помогне да се почувствате по-релаксирани и освободени от болка, но и ще подобри вашите гъвкавост и общо благосъстояние.
Тай масаж за схванати рамене в Тай Спа е особено подходящ за хора, занимаващи се с офис работа, активни спортисти или всеки, който изпитва дискомфорт в раменния пояс и има нужда от бързо и ефективно облекчение. Подарете си възможността да изживеете този терапевтичен масаж и върнете здравето и мобилността на вашите рамена.
Масажът се пропъръчва при главоболие, при стрес, схванати рамене, ошипяване.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

96.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.