Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Карта 4 броя Тай масаж на лице Магията на Изтока

Тази услуга е без график

Карта 4 броя Тай масаж на лице Магията на Изтока
След закупуване на картата се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Открийте Магията на Изтока с нашия специализиран тай масаж на лице в Thai Spa. Тази процедура е създадена, за да възстанови младостта и сиянието на вашата кожа, комбинирайки натурални съставки и дълбоки масажни техники за лице.
Какво включва процедурата?
Масажът на лице започва с използването на БИО кокосово масло, което продължава 10 минути. Кокосовото масло е известно със своите овлажняващи и подхранващи свойства, осигуряващи дълбока хидратация и омекотяване на кожата. След масажа, на лицето се прилага колагенова маска за 10 минути, която помага за стимулиране на производството на колаген в кожата, подобрява еластичността и намалява фините линии и бръчки.
Защо да изберете тай масаж на лице Магията на Изтока:
Подобряване на здравето и красотата на кожата: БИО кокосовото масло и колагеновата маска работят заедно, за да омекотят, хидратират и възстановят кожата на лицето.
Релаксация и умствена яснота: масажните техники не само подобряват външния вид, но и предлагат моменти на спокойствие и релаксация.
Гъвкавост в комбинация с други процедури: тази процедура може да бъде добавена към всеки масаж, предлаган в Thai Spa, за още по-пълноценно изживяване.
Изберете Тай масаж на лице Магията на Изтока за завършек на вашето спа преживяване в Thai Spa. Доверете се на нашите терапевти, които са отдадени на предоставянето на изключителни грижи и красота и отпуснете духа и тялото си в ръцете на професионалисти.
Масажът включва:
- масаж на лицето с БИО кокосово масло (10 мин.);
- колагенова маска за лице (10 мин.).
Тази процедура включва масаж на лице с БИО кокосово масло и колагенова маска за лицето. Нашите терапевти са отдадени на грижата за вас и на това да ви предоставят здраве и красота. Доверете ни се и изберете процедурите ни за лице като добавка към всеки масаж и чудесен завършек на вашето спа изживяване.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

132.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.