Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Карта 4 броя Терапия за лице Злато и коприна за двама

Тази услуга е без график

Карта 4 броя Терапия за лице Злато и коприна за двама
След закупуване на картата се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Отдайте се на изисканата Терапия на лице Злато и коприна, където луксът и ефективността се съчетават, за да ви предложат незабравимо красиво и здраво изживяване. Тази процедура е перфектна за всеки, търсещ да възстанови младостта и блясъка на своята кожа.
Какво включва терапията?
Процедурата започва с 15-минутен почистващ масаж на лицето с копринени пашкули. Коприната е известна със своите меки и нежни свойства, които помагат за нежно почистване и ексфолиране на кожата, подготвяйки я за следващите стъпки от терапията.
След това лицето се обогатява с 20-минутна златна маска. Златото не само придава луксозен вид, но и има мощни антиоксидантни и антивъзпалителни свойства, които стимулират клетъчното възстановяване и подпомагат здравето на кожата.
Завършете с 10-минутен дълбоко хидратиращ и тонизиращ масаж на лицето с БИО кокосово масло. Кокосовото масло е богато на витамини и мастни киселини, които интензивно хидратират и подхранват кожата, оставяйки я мека, гладка и сияйна.
Ползи от терапията:
- подобрение на текстурата и тона на кожата: комбинацията от злато, кокосово масло и коприна осигурява богата на хранителни вещества грижа, която подобрява общото здраве и външен вид на кожат;
- антивъзпалително и антиоксидантно действие: златната маска помага за намаляване на възпаленията и защита на кожата от свободни радикали;
- дълбока хидратация: БИО кокосовото масло интензивно овлажнява, правейки кожата мека и еластична;
Изберете Терапия на лице Злато и коприна за себе си или за подарък на близък и се насладете на луксозно и обновяващо изживяване, което съчетава полезното с приятното. Отдайте се на грижите на нашите опитни терапевти и бъдете неустоими със здрава и сияйна кожа.
Терапията включва:
- почистващ масаж с копринени пашкули (15 мин.);
- златна маска (20 мин.);
- дълбоко хидратиращ, тонизиращ лицето масаж с БИО кокосово масло (10 мин.).
Тази процедура ще ви разкраси и ще изпълни сетивата ви по неповторим начин. Здравата кожа прави хората красиви, а нашите терапевти познават нуждите на кожата и тялото. Оставете се в техни ръце и бъдете неустоими. Изберете процедурата за вас и вашите близки и се насладете заедно на терапия, която съчетава полезното с приятното.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

216.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.