Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Карта Стронг масаж с тайландско ходене 2х60 минути

Тази услуга е без график

Карта Стронг масаж с тайландско ходене 2х60 минути
След закупуване на картата се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Представяме ви Стронг масаж с тайландско ходене в Thai Spa - масажът, който е много повече от обикновена спа процедура. Този масаж е създаден специално за атлети и активни хора, търсещи не просто релакс, а истинско мускулно възстановяване и интензивно облекчение.
Защо да изберете Стронг масаж с тайландско ходене?
Този масаж е идеален за хора с активен начин на живот, спортисти или тези, които предпочитат по-интензивни техники за облекчаване на мускулно напрежение. Терапията се извършва на специално пригоден тепих, а клиентите носят уникално тай облекло, което позволява пълна свобода на движение и достъп до всички мускулни групи.
Какво включва терапията?
Тайландското ходене по тялото е традиционна техника, която включва използването на тежестта на терапевта за осъществяване на дълбоки, натискови движения по мускулите. Тази техника помага за разтягане на мускулите, подобряване на кръвообращението и облекчаване на болките в мускулите. Нашите професионални терапевти използват своите умения с изключителна увереност, за да ви предложат не просто масаж, а цялостно преобразяващо изживяване.
Ползи от Стронг масаж с тайландско ходене:
- дълбоко мускулно облекчение: особено подходящ за атлети и хора с напрегнати мускули;
- подобряване на мобилността и гъвкавостта: разтягането и натискането помагат за подобряване на общата мобилност;
- стимулиране на кръвообращението: подобрява циркулацията, което спомага за по-бързо възстановяване и регенерация;
- релаксация и стрес редукция: въпреки интензивността, масажът създава усещане за дълбока релаксация;
Инвестирайте в своето тяло и благосъстояние със Стронг масаж с тайландско ходене в Thai Spa. Подарете си пътуване към дълбокото изкуство на тайландския масаж, където традицията и иновацията се сливат в едно, за да ви предложат несравнимо спа изживяване.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

240.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.