Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Карта Тайландски масаж масла Баланс на меридиани 4х60 минути

Тази услуга е без график

Карта Традиционен тайландски масаж с масла Баланс на меридианите - релаксиращ 4х60 минути
След закупуване на картата се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Открийте уникалната сила на Традиционен тайландски масаж с масла Баланс на меридианите - релаксиращ в Thai Spa, София. Този масаж е перфектен за тези, които търсят дълбоко облекчение от стреса и хармония между тялото и ума, използвайки древни техники от Изтока и натурални органични масла, произведени в Тайланд.
Какво включва масажът?
Терапията е изключително адаптируема и може да бъде релаксираща, дълбокотъканна или силова, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Нашите опитни терапевти от тайландски произход ще работят върху специфични меридиани в тялото, за да осигурят цялостно облекчение и да хармонизират енергийния поток.
Масажът включва използването на висококачествени органични масла, които не само подхранват кожата, но и подобряват цялостното преживяване. Можете да изберете от различни аромати като жасмин, кокос, папая, орхидея и портокал, всеки от които носи свои уникални терапевтични и ароматерапевтични ползи.
Ползи от масажа:
- антистресов ефект: облекчава напрежението и стреса, предоставя дълбоко релаксиращо усещане;
- подобрява физическото състояние: помага при мускулни схващания и болки, подобрява гъвкавостта;
- хармонизира енергийния поток: стимулира енергийните пътища в тялото, което води до подобрено физическо и емоционално благосъстояние;
- детоксикация: стимулира лимфната система и помага за елиминиране на токсините от тялото.
Редовната практика на този масаж се препоръчва поне веднъж седмично за поддържане на оптимален тонус и енергиен баланс. Позволете на нашите професионалисти в Тай Спа да ви въведат в света на традиционния тайландски масаж и да ви помогнат да откриете нови нива на релаксация и спокойствие.
Можете да избирате масла от следните аромати: жасмин, кокос, папая, орхидея, портокал.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

400.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.