Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Разграждащ антицелулитен масаж с мед и сауна

Тази услуга е без график

Разграждащ антицелулитен масаж с мед и сауна
След закупуване се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Открийте древната магия на меда в комбинация със съвременни методи за отслабване и борба с целулита с Разграждащ антицелулитен масаж с мед и сауна в Thai Spa. Тази иновативна процедура ефективно изглажда кожата на бедрата и намалява обиколките, като освобождава тялото от токсини и излишни натрупвания чрез лечебните свойства на меда.
Медът, известен със своите антибактериални и противовъзпалителни качества, се използва в тази процедура за стимулиране на кръвообращението и подобряване на лимфната система, което води до видимо намаляване на целулита и подобряване на тонуса на кожата. Съчетанието с топлината от сауната усилва детоксикиращия ефект и увеличава проникването на активните съставки в дълбочината на кожата.
За оптимални резултати се препоръчва курс от 8 до 10 процедури в рамките на 8 до 10 седмици, с минимален период от 4 дни между отделните сесии. Всяка процедура е насочена към бързо постигане на желания ефект, оставяйки кожата ви гладка, здрава и обновена.
Позволете на Разграждащ антицелулитен масаж с мед и сауна ще трансформира вашата фигура и ще ви дари с усещане за лекота и свежест. Резервирайте своята процедура днес и почувствайте разликата, която качественото спа изживяване може да донесе.
Гарантиран резултат при курс от 8 до 10 процедури в рамките на 8 до 10 седмици. Минимален период между процедурите: 4 дни.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

65.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.