https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_adbe7ed2f4.jpg
Холистична и алтернативна медицина

Център за здраве и красота Salty Fantasy

гр. София, Младост 1, бул. Андрей Сахаров 75А (на гърба на KFC)
0.0 (0 отзива)

Предлагаме солни терапии за деца и възрастни, маникюр, козметика, масаж, различни семинари и анимация за деца.
От тук можете да научите как работи и как помага солната терапия.

Услуги

Масажи

Класически масаж цяло тяло

Класически масаж цяло тяло Масажът на цяло тяло е един от най-ефективните начини за освобождаване от напрежението и релаксация. Определено след такъв масаж ще се почувствате презаредени, отпуснати и готови да се впуснете в ежедневието с нови сили. Ето и кои са ползите от класическия масаж на цяло тяло: - намаляване на стреса; - подобряване на кръвообращението; - облекчаване на мускулното напрежение, скованост и болка, вследствие на недостатъчна физическа активност, заседнал начин на живот и заемане на неправилна стойка; - спомага за по-добър и качествен сън.
110.00 лв.
Резервирай

Класически масаж гръб или крака

Класически масаж гръб или крака Терапевтичният масаж релаксира и тонизира организма, премахва умората и засилва имунната система. Той подобрява циркулацията на течностите в организма, както и дейността на нервната система. Терапевтичният масаж е един от най-популярните масажи, поради всички благоприятни въздействия, които оказва и върху психическо ни състояние. Той включва четири основни техники: поглаждане, разтриване, омачкване и вибрации.
60.00 лв.
Резервирай

Антицелулитен масаж 1 процедура

Антицелулитен масаж 1 процедура Антицелулитен масаж наричаме този вид масажна терапия, при която се използват поглаждащи, масажиращи и ритмични движения, с цел да се раздвижат натрупванията от мастни депа и да се изглади повърхността на кожата. Ето за кого е подходящa тази масажна терапия: - за хора с видим целулит, съсредоточен в проблемни зони; - за хора, които работят на бюро през по-голямата част на деня или водят заседнал начин на живот; - за хора, които имат хранителен режим с повишено съдържание на мазнини и захари или не пият достатъчно вода; - такива, които напоследък рязко са качили или свалили килограми.
75.00 лв.
Резервирай

Халотерапия

Солна терапия деца до 12 години 1 посещение

   
12.00 лв.
Резервирай

Солна терапия деца до 12 години 5 посещения

Солна терапия деца до 12 години 5 посещения След закупуване на картата се свържете директно с Център за здраве и красота Salty Fantasy, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Посочената цена включва 5 посещения солна терапия за деца до 12 години.
48.00 лв.
Купи

Солна терапия деца до 12 години 10 посещения

Солна терапия деца до 12 години 10 посещения След закупуване на картата се свържете директно с Център за здраве и красота Salty Fantasy, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Посочената цена включва 10 посещения солна терапия за деца до 12 години.
96.00 лв.
Купи

Маникюр

Маникюр с гел лак

   
40.00 лв.
Резервирай

Терапии и процедури за лице

Масаж на лице или глава

Масаж на лице или глава Масажът на лице помага за насърчаване на здравето на кожата, освен че отпуска лицевите мускули. Има релаксиращ и подмладяващ ефект, като ви помага да изглеждате и да се чувствате по-добре.
20.00 лв.
Резервирай

Скенар терапия

Скенар терапия СКЕНАР терапия е иновативен метод за терапия и подпомагане на организма чрез използване на уникален апарат, наречен СКЕНАР. Тази терапия се основава на принципите на саморегулация и самовъзстановяване на организма и се използва с цел подобряване на физическото и емоционалното благополучие на пациента. Най-хубавото при СКЕНАР терапия е, че тя предоставя индивидуален и холистичен подход към здравето на човека. Апаратът СКЕНАР изпраща слаби електрически импулси към кожата на пациента, които се отразяват върху нервната система и стимулират процесите на "саморегулация" и възстановяване на тялото. Този метод се отличава с ниска инвазивност и няма докладвани до сега странични ефекти, което го прави подходящ за различни видове заболявания и състояния. СКЕНАР терапията помага на пациентите да се освободят от болки, стрес и напрежение, подобрява кръвообращението и имунната система и насърчава общото чувство за благополучие и енергия. СКЕНАР терапията може да помогне при различни здравословни проблеми и състояния: - болки и възпаления: СКЕНАР терапията може да помогне при хронични болки като болки в гърба, ставни болки, мускулни напрежения и други. Тя стимулира процесите на самолечение и намалява възпаленията; - стрес и напрежение: терапията може да намали стреса и напрежението, подпомагайки релаксацията и успокоението на нервната система; - имунна система: СКЕНАР терапията може да повиши имунната система, помагайки на организма да се бори по-ефективно с инфекции и заболявания; - възстановителни процеси: терапията стимулира бързия възстановителен процес в тялото след наранявания, операции или други травми; - неврологични заболявания: СКЕНАР терапията се използва за подпомагане на пациенти с неврологични заболявания като мигрени, невралгии и др. ВАЖНО: Не се препоръчва при пациенти с пейсмейкър. Не заменя консултацията или лечението, назначено от Вашия лекуващ лекар. Ако сте бременна, моля консултирайте се с Вашия лекар, преди да ни посетите.
50.00 лв.
Резервирай

Скенар терапия за красива кожа

Скенар терапия за красива кожа СКЕНАР терапията се използва за красота и подмладяване на кожата. Това е нехирургичен метод за намаляване на признаците на стареене. По време на процедурата се доставят нежни динамични електрически импулси, които стимулират мускулите и кожната тъкан на лицето. Стимулира се производството на естествен колаген. Тази терапия осигурява здрав, дълготраен и сияен външен вид на кожата на лицето, шията и деколтето: намаляване на бръчките, отпусната кожа на лицето, нехирургичен лифтинг и тонизиране, "пачи крак", двойна брадичка, тъмни кръгове, суха и мазна кожа, акне, белези, лимфен дренаж. За най-добър ефект е препоръчително да се направи курс от 10 процедури, 2-3 пъти седмично. СКЕНАР терапия е иновативен метод за терапия и подпомагане на организма чрез използване на уникален апарат, наречен СКЕНАР. Тази терапия се основава на принципите на саморегулация и самовъзстановяване на организма и се използва с цел подобряване на физическото и емоционалното благополучие на пациента. Най-хубавото при СКЕНАР терапия е, че тя предоставя индивидуален и холистичен подход към здравето на човека. Апаратът СКЕНАР изпраща слаби електрически импулси към кожата на пациента, които се отразяват върху нервната система и стимулират процесите на "саморегулация" и възстановяване на тялото. Този метод се отличава с ниска инвазивност и няма докладвани до сега странични ефекти, което го прави подходящ за различни видове заболявания и състояния. ВАЖНО: Не се препоръчва при пациенти с пейсмейкър. Не заменя консултацията или лечението, назначено от Вашия лекуващ лекар. Ако сте бременна, моля консултирайте се с Вашия лекар, преди да ни посетите.
50.00 лв.
Резервирай

Здравни масажи

Лимфодренажен масаж на цяло тяло

Лимфодренажен масаж на цяло тяло Лимфният дренаж е процедура за извеждане на отпадните продукти от метаболизма (токсини) на тялото ни, натрупани в лимфните възли. Изключително е подходящ за хора, водещи заседнал начин на живот. Ревитализира и подпомага кръвообращението. Масажът е нежен, без натиск и се извършва с леки, въртеливи движения на мускулите около лимфните възли.
70.00 лв.
Резервирай

Педикюр

Педикюр

50.00 лв.
Резервирай

Диагностика

Биорезонанс диагностика и терапия

Биорезонанс диагностика и терапия Биорезонансният метод с апарата Метатрон разчита излъчените от тялото електромагнитни трептения с цел диагностика и анализ на функционалното състояние на организма, прави сравнителен анализ със заложените в програмата енергоинформационни шаблони и показва резултат с 98% точност. По този начин е възможно да се улови потенциалното развитие на анормални състояния от 3 до 5 години преди появата на първите оплаквания, както и степента на отклонение от нормата. След изследването може да се насърчи естественото самолечение с цел засилване физиологичните сили на организма и намаляване (или премахване) ефектите от стресовите фактори до ДНК ниво. Това се случва с помощта на различни електромагнитните честотни модели като метатерапия, фитотерапия, литотерапия и други. Основните ползи от биорезонансната диагностика са: - 3D сканиране на всички органи и тъкани с 98% точност и автоматично откриване на проблемни участъци; - възможност за дефиниране на алергени и патогени; - оценка на стреса върху органите, вероятни диагнози и наследствена предразположеност към заболявания; - индивидуални насоки за терапевтични средства според личните нужди (лекарства, хомеопатия, билки, кристали, хранителни добавки, Бахови есенции); - коментар на благоприятни и неблагоприятни храни и напитки за консумиране; - преглед за дефицити на витамини и минерали; - анализ на психосоматични и емоционални причини и страхове, свързани с конкретни здравословни състояния; - терапия с биорезонансни честоти; - зареждане на нозоди (енергийно информационен препарат) според моментното състояние (пр. честоти на лекарства, хомеопатия, билки, кристали, хранителни добавки); - измерване на бионаличността на настоящ прием на хранителни добавки и лекарства; - проследяване на процеса на възставновяване. Диагностиката с биорезонанс е абсолютно безопасна и не причинява дискомфорт или вреда за здравето на клиента. Подходяща е включително за деца над 6 г. ВАЖНО: Противопоказна е само при хора с пейсмейкър, епилепсия и остра сърдечна недостатъчност. Два часа преди теста е желателно да не се консумират храна, кофеинови и никотинови продукти, алкохол, енергийни напитки и хранителни добавки, които биха компрометирали крайния резултат.
109.00 лв.
Резервирай

Биометричен анализ на тялото

Биометричен анализ на тялото Чрез измерване с биоелектрически импедантов анализ с уреда на японската фирма "Tanita" разберете: - своята биологична възраст; - костна маса; - рейтинг на физическата активност; - % вода, мазнини, мускулна маса в организма; - основен метаболизъм; - висцерални мазнини (около вътрешните органи). Включена е индивидуална консултация на база на получения резултат, за да подобрите Вашите показатели. Всяка консултация ще е в рамките на 45 минути. Ако следвате съветите, ще може да отчетете сами разликата след 3 месеца на контролното измерване. ВАЖНО: Препоръчва се да не се допуска прекалено обилно хранене и пиене вечерта преди деня на измерването; да е най-малко 3 часа след ставане от сън; да е най-малко 3 часа след основни дневни хранения и прием на по-големи количества течности; да е най-малко 12 часа след по-сериозни физически натоварвания или употреба на алкохол; по възможност контролните измервания да бъдат приблизително по същото време на деня; при жените да се избягва менструационният период.
19.00 лв.
Резервирай

Служители

Солна стая Salty Fantasy
Солна стая Salty Fantasy
Запазване на час
Маникюр и педикюр Salty Fantasy
Маникюр и педикюр Salty Fantasy
Запазване на час
Масажи Salty Fantasy
Масажи Salty Fantasy
Запазване на час
Дк
Диагностика, консултации и терапии Salty Fantasy
Запазване на час
Йи
Йога и други практики Salty Fantasy
Запазване на час