Банер на Витали Мед център за красота и здраве

Витали Мед център за красота и здраве

гр. София, Център, ул. Лайош Кошут 55-57

4 процедури Пилинг лице шия деколте, антиандрогенно действие

Тази услуга е без график

Пакет 4 процедури Пилинг на лице, шия и деколте с анти-андрогенно действие
След закупуване се свържете директно с Витали Мед център за красота и здраве, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Последователност на процедурата  в 11 стъпки:
1.Обстойна диагностика на типа. вида и състоянието на кожата.
2.Нежно почистване/дегримиране с тоалетно мляко /като коприна/ или почистваща измивна пяна, според типа кожа. 
3.Тониране /като коприна/, управляващо PH на кожата. Тонизиращ и почистващ комплекс, отстраняващ в дълбочина и микро-замърсяванията. Не дразни очите. Фин и ефективен, без съдържание на алкохол. 
4.Дълбоко почистване и екстракция чрез иновативна система Водно дермабразио (Аква пилинг)/Хидрафейшъл с хромо терапия: Без зачервявания, без болка или нужда от възстановяване. Комбинация от ексфолиация (без абразивни частици) и контролиран вакуум. Уникалната технология "Вортекс": Изсмуква напълно безболезнено замърсяванията от пората и тя остава чиста, премахва мъртвите клетки. Подхранва кожата. Нормализира процеса на кръвообращение. Насърчава обновяването на клетките. Предотвратява появата на акне. Изглажда фините бръчки. Подпомага проникването на полезните съставки в дълбочина. Абсолютно безопасна и без странични ефекти;
Изравнява тена, свива порите, изглажда кожата. Моментално въздейства и е напълно препоръчителна за:
чувствителна кожа. загрубяла кожа и белези. пигментни петна. мимически бръчки, акне и белези от акне, разширени пори,увисване на кожата,
Какво представлява хромотерапията? Това е медицинска терапия, използваща въздействието на цветовете върху психическото състояние и върху самочувствието на човек. Още от най дълбока древност е известно, че цветовете са способни да въздействат върху здравословното и емоционалното състояние на хората. Проучвания, направени през последните години, обобщават, че цветовете могат да помогнат при лечението на язва, неврологични проблеми, безсъние и много други.
5.Прилагане на подготвящ епидермиса кожен активатор: полиращ и омекотяващ комедоните, подготвящ порите. Съдържа  AHA, BHA, млечна и лимонена киселина.  Улеснява пенетрацията и абсорбцията. Подпомага почистването на порите. Пречиства и просветлява тена на кожата. Подобрява бариерната функция, като подпомага  абсорбцията и клетъчното дишане, регенерира и производството на колаген.
6.Същински пилинг – 
- Третира възпаления 
- Премахва петна и белези
- Намалява бръчките и изглажда кожата
Подходящ за всеки тип кожа, особено акнеична или възпалена.
7.  Маска с имуностабилизиращ ефект. Регулира естествената хидратация. Възстановява водния баланс като депо. Био идентичен комплекс с хиалуронова киселина.
8. Нежно финализиране със специално разработена технология, която временно блокира активността на молекулите на дразненето. Кожата е напълно хидратирана, успокоена, освежена, укрепена, изгладена и стегната.
9. Поставяне на фотозащитен крем с UVA/UVB SPF 50 ново поколение филтри плюс физичен филтър с противобръчков и анти-ейдж ефект. Клинично тестван. С лека текстура. Не запушва порите, некомедогенен. Предпазва ДНК на клетката от UV увреждане. Не оставя бели следи. Не нарушава клетъчния метаболизъм.
10.Комплимент – авторски масаж на лице, шия, деколте и ръце.
11.Индивидуална програма за домашна грижа.
Препоръка: За постигане на максимален ефект е нужно да се правят редовни посещения веднъж седмично. Постоянство и високи удовлетворяващи резултати.

210.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.