Банер на Витали Мед център за красота и здраве

Витали Мед център за красота и здраве

гр. София, Център, ул. Лайош Кошут 55-57

Пакет 4 процедури Йонофореза околоочен контур

Тази услуга е без график

Пакет 4 процедури Йонофореза околоочен контур
След закупуване се свържете директно с Витали Мед център за красота и здраве, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
След тази процедура цветът и състоянието на кожата се подобряват значително. Вкарването на козметични средства с помощта на йонофореза спомага те да навлязат в дълбоките слоеве на кожата. Полезните вещества стават по-активни и това повишава тяхната ефективност. Така кожата получава много повече полезни вещества. По време на йонофореза се стимулират различни видове обменни процеси благодарение на йоните и клетъчните мембрани. Йонофорезата повишава хидратацията вътре в кожата и подобрява възможността й да задържа повече време влагата. Йонофорезата притежава силен анти-ейдж ефект.
Предлагаме и комплимент - авторски масаж на лице, шия, деколте и ръце, както и индивидуална програма за домашна грижа.
Препоръка: За постигане на максимален ефект е нужно да се правят редовни посещения веднъж седмично. Постоянство и високи удовлетворяващи резултати.

135.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.