Банер на Витали Мед център за красота и здраве

Витали Мед център за красота и здраве

гр. София, Център, ул. Лайош Кошут 55-57

Пакет 4 процедури Кислородна мезотерапия лице, шия и деколте

Тази услуга е без график

Пакет 4 процедури Кислородна мезотерапия на лице, шия и деколте
След закупуване се свържете директно с Витали Мед център за красота и здраве, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Предимства на кислородната мезотерапия:
За разлика от класическата мезотерапия, тук няма игли. Не съществува опасност от нараняване или алергични реакции. Kлетките се обогатяват с кислород и така се намалява стресът им. Недостигът на кислород води до намаляване на клетъчната активност, проблеми с кръвната циркулация, преждевременна загуба на тонуса и повяхване на тена. Също така и преждевременно остаряване на клетките. Затова при кислородната мезотерапия се използва способността на кислорода да подобрява клетъчния метаболизъм, да забавя процесите на стареене, да стяга и укрепва кожата. Подходяща е за всички възрасти и за всеки тип кожа. Може да се прави целогодишно, приложима е и при бременни жени. Съчетава се с други процедури и няма противопоказания.
Какъв ефект може да се очаква?
Има моментален ефект, затова неслучайно кислородната мезотерапия е любима процедура на знаменитостите на световната сцена. Оказва многообразно въздействие на кожата - подмладяване, освежаване, заличаване на белези, лечение на акне, избелване. Това е единствената процедура, при която без никакъв риск се работи около очите и клепачите. Витаминните коктейли имат силно хидратиращо и изглаждащо действие върху кожата в тази деликатна зона. Забавя се процесът на стареене и се заличават фините бръчици около очите, премахват се торбичките под очите и тъмните кръгове. Кислородната терапия заглажда неравностите по кожата, подобрява възрастовите и слънчевите увреждания по кожата на лицето, шията и деколтето, редуцира пигментните нарушения, подобрява тургора на кожата и я прави стегната и еластична. Ако кожата се поддържа редовно, ефектът е много по-траен.
Предлагаме и комплимент - авторски масаж на лице, шия, деколте и ръце, както и индивидуална програма за домашна грижа.
Препоръка: За постигане на максимален ефект е нужно да се правят редовни посещения веднъж седмично. Постоянство и високи удовлетворяващи резултати.

234.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.